Kujt tja hapesh zemren???

KATALLANI

Primus registratum
Re: Kujt tja hapesh zemren???

nuk ja hap zemren time as edhe nje njeriu pse ta mari vesh ai tjetri car halli ose car problemi kam une??

Albanian_Hottie

Primus registratum

Fillimisht postuar nga KATALLANI:
[qb] nuk ja hap zemren time as edhe nje njeriu pse ta mari vesh ai tjetri car halli ose car problemi kam une?? [/qb]
Po mire asnje njeriu nuk i tregon hallet ti?? Apo do thuash qe ske halle. E cuditshme?!

Njeriu ka nevoje te shprehet, qofte kjo e vetmja arsye qe te te bej te ndjehesh mire. Thjesht duhet zgjedhur se kujt ti tregosh..

Albanian_Hottie

Primus registratum

Fillimisht postuar nga APACHE:
[qb]
Fillimisht postuar nga Albanian_Hottie:
[qb] Ne nje bote ku mbizoteron genjeshtra, xhelozia, hipokrizia, inati, zilia, etj etj.
Kujt mund tja hapesh zemren pa patur frike? Kujt mund ti besosh verberisht? [/qb]
Behu tape fare dhe shko para pasqyres ene shfreu cfar ke per nxjerre.
Por mos pij aq shum sa te mos mbash mend diten me pas.
Edhe diten me pas rikujtoi ato qe ke thene mbreme dhe shiko sa e cliruar do te dukesh.
Ato qe ti ke thene, nen zoterimin e alkolit jane mese te verteta dhe penguese ne shpirtin tend.
Alkoli ka per ti qitur ene ato qe jane ne fund fare te shpirtit tend.

P.s.
Mos merr asgje seoriozisht nga ato qe te thashe /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Shpresoj qe kjo "keshille" nuk vinte nga eksperienca lol..se po te ishte ashtu do doja te kisha qene atje te incizoja cdo gje qe ke thene...ahahah.

Albanian_Hottie

Primus registratum

Fillimisht postuar nga cremaster:
[qb] E di qe fjalet qe do them tani do t'i fusin ne depresion ca nga lexuesit....

Ne kur lindim nga nena lindim te vetem. Rritemi, perpiqemi te zeme shoqeri, martohemi, plakemi, dhe pastaj kur vdesim, vdesim prape te vetem.

Jemi te vetem ne kete bote! Pike, mbaroi muhabeti. Kjo eshte fatkeqesia jone me e madhe. Ata qe e kuptojne kete ose rehatohen, ose i kap ankthi.

Une per vete diten qe u ngrita ne mengjes dhe kuptova me te vertete vetmine e pashmangshme te qenieve njerezore, sikur u clirova. Papritur cdo gje u be e qarte, m'u duk sikur sjellja e njerezve mund te shpjegohej nga nje model i thjeshte matematik ku postulati i pare eshte "askush nuk mund t'i besoje askujt" dhe postulati i dyte eshte "ca e dine postulatin e pare dhe ca s'e dine". [/qb]
Ti nuk beson ne asgje dhe askush?? This scares me..

Guest

Fillimisht postuar nga unicorn:
[qb] UN JA KAM PAS HAP KOMSHIES...
zemren e kam llafin /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
edhe ket e paske bo re /pf/images/graemlins/tongue.gif

JoNiDa1

Primus registratum

Ofelia..si spate njehere te besim tek une mi...vdiqa te me hapesh pak /pf/images/graemlins/laugh.gif Une per vete jam tip qe zakonisht flas dhe hapem dhe skam probleme me qa hallet te njerezit...dhe besoj se eshte nje gje jo negative ndihmon ne nje fare menyre...zakonisht e kap dhe me celularin(kur kam ndonje hall)...kam thyer nja 2 mrena vitit /pf/images/graemlins/smile.gif

sonida

Primus registratum

un ja hap zemren atij apo asaj qe me kupton
po besimtar dhe te pa goje kam vetem ditarin tim /pf/images/graemlins/laugh.gif

I love new york

Primus registratum

o jonida, (me fal qe kam dale nga tema alb hottie) mos je gje me floke shume te ggjata te verdha ti edhe me trup te bukur????? (jam femer, mos u trem)

mostro

Putraku

amon mer amon kujt me ja hap zemren ktu!!!!
e kane mbyll e nuk po dun qe nuk po dun me e çel.

hapma zemren
se me griu era
qe tre ore po pres te dera /pf/images/graemlins/wink.gif

Essenza

Primus registratum

Me duken shume fataliste ca thenie mbi vetmine ketu. Do ta shihja si nje force faktin e hapjes se zemres me dike. Mbase tentativa per te gjetur njerezit e duhur (te gjithe jemi te duhur ne formen tone) na tremb dhe e gjejme me te lehte mbylljen me kyc. Por ne te njejten kohe qe mbyllemi, ne cojme sinjale here pas here, me sjelljet tona, me fjalet shpesh jo te drejtperdrejta. Te gjithe cojne sinjale. Kjo do te thote: Deshire dhe nevoje per tu kuptuar nga dikush! Lexova nje shkrim me siper.. lindim vetem, vdesim vetem... kur lind prane ke nenen, kur vdes dike tjeter.. Mosdeshifrimi i sinjaleve te atyre qe na qendorjne prane nuk do te thote qe ne jemi vetem, apo qe smundemi te jetojme pervecse me veten.

contie

Primus registratum

Ne kete bote me genjeshtra dhe inat etj ka edhe miresi. Por duhet pak me teper besim QE TE BESOSH.

lule-bore

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Erick:
[qb] Ne kete bote me genjeshtra dhe inat etj ka edhe miresi. Por duhet pak me teper besim QE TE BESOSH. [/qb]
i ke rene ne te fjale qe si lot top [po shprehem popullorshe se nganjehere te njet me shume]

abs

nuk e di...

Kjo shprehje „ kujt tja hapish zemren“ mendoj se i ka ardh koha te interpretohet ndryshe...ndoshta ?:
„ si mund ta ndihmoj vehten time, dhe a jam e/i gatshme per kte“

Sic e shikoni dhe vete, shume pyetje qe i lindin njeriut i shkruan psh, ktu ne forum me nje emer anonym (nickname) dhe merr mendimet e te tjerve...e si perfundim vendos vete...se si...
Mendoj se e keni vu re, problemet e njerezve jane pothuajse te njejta, vecse ne rrethana/kushte/kohe te ndryshme...dhe mendoj se asnjeri nga ne ktu, nuk ka bere ndonje krim/vrasje/ose perdhunim...qe te vendos me mire ta mbaj te mshehur ne zemren e tij/saj gje qe mendoj se eshte nje ` mbingarkese` e madhe per personin ne fjale...ngarkese e cila e shoqeron ne cdo sekond dhe e drejton drejt nje erresire;...e leme kte, nuk eshte aktuale ne mes nesh...!

Ndersa te gjitha problemet e tjera jane Njerzore mendoj, dhe pra lind pyetja...

Si mund ta ndihmoj vehten?
A jam e/i gatshme te flas mbi x problem/pakjartesi?

Mbas kesaj ;
Mbet vetem perzgjedhja e `rruges` , ku?kujt?;.
Familia/shoqeria/keshillat prefesionale,nga pervojat e te tjerve...;dhe dhe dhe;.

A e keni vu re, mbas nje kjartesimit te nje mendimit qe te mundon gjithe diten ndjehesh i/e lehtesuar ????
Po sa pakjartesi ka njeri gjate dites;.jetes?
Sikur te kjartesojme pakjartesite i krijojme vehtes hapsire per energji te reja;

------------------
";Te gjitha rruget te dergojne per ne Rome";

dua te perzgjedh vetem te pershtatshmet e mija...prandaj ....

-----------------

Petroninsja

Primus registratum

Asnjerit sduhet hapur zemra se ne kete shoqerine esotshme ka shume grabitqare zemrash dhe ngelesh me gisht ne goje, zemren hapja vetes dhe intuites se ske per te gjetur keq.... /pf/images/graemlins/wink.gif

JoNiDa1

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Sweet Lil'tl Devil:
[qb] o jonida, (me fal qe kam dale nga tema alb hottie) mos je gje me floke shume te ggjata te verdha ti edhe me trup te bukur????? (jam femer, mos u trem) [/qb]
Me mua e ke mi femre??Jo jo as qe kam lidhje me ket pershkrim..
E mire jam gjithesesi(modestia ne kulm) /pf/images/graemlins/tongue.gif

Love_Sponge

Primus registratum

Mire qe ja hap zemren dikujt, po puna kur ai person s'del i hajrit, te duket sikur fole me murin :mad: , e pra ky zhgenjim te çon ne faktin mese te vertete qe disa permenden qe Familja eshte e para. ("dad, dad, i broke up with my gf" ...Good thing u did cause im fixing u up with our neighboors' daughter. She's kinda dumb but good people /pf/images/graemlins/laugh.gif ) j/k here

E mira e te mirave ishte te krijoje nje shoqeri te pastër, kjo rrjedhoje e punës tende (aint telling u that /pf/images/graemlins/tongue.gif ). Do te mirrte pak kohe derisa ti mesoje veset/ huqet e shokeve ose pershtatshmerine e tyre me karakterin tend po si perfundim besoj se mund t'ja arrije qellimit qe nje dite do ti hapeshe dikujt prej tyre.

Belinea

Primus registratum

Miku me i mire per ti hapur zemeren eshte PASQYRA /pf/images/graemlins/frown.gif e hidhur por realitet /pf/images/graemlins/wink.gif