The decatur
Perjashtuar nga Albforumi
nga nje lule per te tere.
Cristiano Ronaldo eshte i lidhur me Irina Shayak nje goxha femer *.* Ruse me sy bojeqielli dhe do fejohen thuhethej o joetist ,cristiano ronaldo eshte single...hahahahahaha
Kush na qenka ky qe ta paska rrembyer zemren keshtu?Une do i dhuroja nje personit me te dashur per mua,mamit time <3
dhe nje personit qe me bej gjithmone te qesh dhe kur jam afer tij ndihem UNE pa qene nevoja te mbrohem apo te luftoj,thjeshte te vendos koken time mbi shpatullat e tij dhe te flas(skam cte bej,srri dot )
Eshte nje situate hiptotetikeKush na qenka ky qe ta paska rrembyer zemren keshtu?
Ndoshta,ndoshta Shiloh FernandezKush na qenka ky qe ta paska rrembyer zemren keshtu?
Me pelqen qe ne shpirt ti ndihesh me e madhe se Natalie perderisa kerkon ate qe shumkush e shikon si te pamundur Gjithsesi nuk ve ne dyshim shijet e tua si gjithmone te pangaterrueshme. Nje keshille: Nga eksperienca ime modeste kam vene re se nje njeri shume here me i mahnitshem se gjithkush, gjendet shume shume prane teje. Eshte mekat kur nuk e ve re dhe shkon me mendje atje ku endrra nuk ndryshon as nje grimce nga te qenet gjithmone enderr. Por une ta uroj me zemer ate qe zemer te doNdoshta,ndoshta Shiloh Fernandez
Te faleminderitnje lule te bukur per shoqen time te mire mirdita
Gjithcka esht e pamundur derisa arrihetMe pelqen qe ne shpirt ti ndihesh me e madhe se Natalie perderisa kerkon ate qe shumkush e shikon si te pamundur Gjithsesi nuk ve ne dyshim shijet e tua si gjithmone te pangaterrueshme. Nje keshille: Nga eksperienca ime modeste kam vene re se nje njeri shume here me i mahnitshem se gjithkush, gjendet shume shume prane teje. Eshte mekat kur nuk e ve re dhe shkon me mendje atje ku endrra nuk ndryshon as nje grimce nga te qenet gjithmone enderr. Por une ta uroj me zemer ate qe zemer te do
Ky, sa kam lexuar, ishte kandidat per te luajtur vampirin te ai filmi qe beri buje(s'me kujtohet titulli) apo jo?