e kemi ngaaaa brrrrr pilafin :lol:Fillimisht postuar nga KoRn 83:
[qb] zeqo pilafi:"plasi sheri"
sheri??tirons je ti vllajo?pi bire ti? /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
:lol: :lol: :lol:Fillimisht postuar nga KoRn 83:
sme pelqen hic te flas si tironcFillimisht postuar nga Lilly:
[qb]:lol: :lol: :lol:Fillimisht postuar nga KoRn 83:
pilafin e kemi nga berati po i pelqen te flasi si tirons.e zuri "semundja" edhe kete. e hongri dhe trimi /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
epo lilly bjeri vetes se tek ty me dhembe me shm mua /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Lilly:
[qb] une jam ne qejf sot e keshtu kot si per qejf i rras nje shkelm zeqos aty ku i dhemb me shume :devil:
Korn83 meqe je dakord me zeqon na edhe ti :smash: :smash: [/qb]
ok me fal,nuk e kuptova :kiss:Fillimisht postuar nga KoRn 83:
[qb] po une isha dakort per ate te paren...jo per t'rrasmen n'prapanice! :cry: [/qb]
zeqo e kisha fjalen per dhembje fizike,jo shpirterore.mos bej sikur s'kupton :devil:Fillimisht postuar nga ZEQO_PILAFI-:
[qb]epo lilly bjeri vetes se tek ty me dhembe me shm mua /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]Fillimisht postuar nga Lilly:
[qb] une jam ne qejf sot e keshtu kot si per qejf i rras nje shkelm zeqos aty ku i dhemb me shume :devil:
Lilly dhe fizike me i ke ren vetes njesoj sikur me ke ren mua /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Lilly:
[qb]zeqo e kisha fjalen per dhembje fizike,jo shpirterore.mos bej sikur s'kupton :devil: [/qb]Fillimisht postuar nga ZEQO_PILAFI-:
[qb]epo lilly bjeri vetes se tek ty me dhembe me shm mua /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]Fillimisht postuar nga Lilly:
me fara lule djelli /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga lulemosprek-1:
[qb] ZEQO NGA BERATI???? RREJ SE RRITESH ZEQO... [/qb]
"RREJ SE RRITESH" eshte shprehje shkodrane Zeqo, (po rri pa merak se ajo shprehja s'eshte e vertete se po te ishte ti do i perngjisje "Prek Calit")Fillimisht postuar nga ZEQO_PILAFI-:
[qb]me fara lule djelli /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]Fillimisht postuar nga lulemosprek-1:
[qb] ZEQO NGA BERATI???? RREJ SE RRITESH ZEQO... [/qb]