terepervetezotipertegjith
Primus registratum
Re: Kujt anetar te forumit do i jepnit me kenaqesi nje shpulle te mire
ik o pirdhu :smash:
ik o pirdhu :smash:

shif mos te me shtypesh noj gje tjeter cke me mua moj me njef gje qe me paske kaq alergjiFillimisht postuar nga Kondrapedali:
[qb] Ta shtyp kokën :smash: :smash: :smash:
/pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
:lol: :thumbsup:Fillimisht postuar nga ConTe_DrACuLa:
[qb] ket e ka plas zoti aman ca i gjun kot /pf/images/graemlins/laugh.gif :lol: :lol: [/qb]
o budalla po ti sillesh si me qene goce e ndershme more ka ta di ka je sta coj bishtin /pf/images/graemlins/laugh.gif :lol:Fillimisht postuar nga Kondrapedali:
[qb] Ouups, qeka tu m'gjujt Dracula.
Po jam KY mor i uruar dhe sa për shons desha me i gjujt najnjonit. Si ters që je t'ra ty me e hongër shpullën :shrug: [/qb]
kurse une ty :smash:Fillimisht postuar nga the_buzz:
[qb] Renea88 [/qb]
Ëëëëëë......Maria apo Nënë Tereza apo Madona /pf/images/graemlins/laugh.gif .Fillimisht postuar nga ConTe_DrACuLa:
[qb] lene se tani me kpute zorren e trashe :lol: :lol:
PS: AHH PSE di gje ti ka goca te ndershme sot /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
ske shanc me /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga jamaica:
[qb] shqiptarja me thene te drejten une zeqon se duroj dot keshtu qe nuk eshte fare e kunderta /pf/images/graemlins/wink.gif
ca ti besh :shrug: [/qb]
durrsjane qetesohu yll se i trembe xhagurenjte e chatit /pf/images/graemlins/laugh.gif :lol: :lol:Fillimisht postuar nga jamaica:
[qb] qe nje dite do vdesesh do vdesesh me vjen keq vetem qe sjam vrasese se do e kishe barin 2 metra siper varrit [/qb]