Moira Anderson
AtEoS
Re: Kujt anetar te forumit do i jepnit me kenaqesi nje shpulle te mire
Zeqo /pf/images/graemlins/laugh.gif
:smash: :smash: :smash:
Zeqo /pf/images/graemlins/laugh.gif
:smash: :smash: :smash:
pupupu...sa shpejt i kupton gjonat ky çun!!!Fillimisht postuar nga ZEQO_PILAFI-:
[qb]pash shkrimin e par tendin sa sme ra te fiketFillimisht postuar nga lilly:
[qb] po una kujt t'i gjuj??? çin kam inat???
zeqooooooooo /pf/images/graemlins/laugh.gif[/qb]![]()
qe çne nuk pash nickun tim aty /pf/images/graemlins/tongue.gif
PS:sme zhgenjen imagjinata ime qe ti me do po nuk e shpreh /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
:lol:Fillimisht postuar nga PLANETARIA:
[qb] zeqo... :smash: :smash: :smash: [/qb]
po ti mua me gjuajteFillimisht postuar nga Moira:
[qb] Zeqo /pf/images/graemlins/laugh.gif
:smash: :smash: :smash: [/qb]
sa zili te kam qe je kaq e zonja sa te urrresh te tjeret /pf/images/graemlins/tongue.gifFillimisht postuar nga se_di:
[qb] u morem vesh plako
mua sme kalon gje jo,kur urrej urrej[/qb]
se_di po e kruan me qoromillet e botes /pf/images/graemlins/tongue.gif do vi nej dit qe do behehs pishmende jam djal i mir shum qafsha ate qe sme do /pf/images/graemlins/tongue.gifFillimisht postuar nga se_di:
[qb] zeqo :smash: :smash: :smash: :smash: :smash:
na dhe keto se ste mjaftojne [/qb]
jo po une u betova per ate qe me urren ose ti sje ajo qe me urren ose une vertet jam djal i mir mer e zgjith /pf/images/graemlins/tongue.gifFillimisht postuar nga se_di:
[qb] lum si ti zeqo qe nuk urren dot
ishalla nuk vdes e shkreta /pf/images/graemlins/laugh.gif
nuk eshte aq budallqe ajo qe ste do ty /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
shiko planetare do rrish urte apo te ka marre malli per proteza te reja /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga PLANETARIA:
[qb]si sperton e thua....apo do ti nje shpulle tani...!!! /pf/images/graemlins/wink.gif :smash: :smash: [/qb]Fillimisht postuar nga tropikali a:
[qb] me nji shpulle kalohet rradha, me shume me shume /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
po ta fal kesaj here se kushtojne protezat, /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga PLANETARIA:
[qb]si sperton e thua....apo do ti nje shpulle tani...!!! /pf/images/graemlins/wink.gif :smash: :smash: [/qb]Fillimisht postuar nga tropikali a:
[qb] me nji shpulle kalohet rradha, me shume me shume /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
ta kam thene mo zeqo nuk i du puthjet e tua se kaq shume sa puht ti,me ngjit noi semunje kot /pf/images/graemlins/tongue.gifFillimisht postuar nga ZEQO_PILAFI-:
[qb] sere aq pak mi mu trash lekura tani mua /pf/images/graemlins/tongue.gif
PS: te tera ato goca qe duan te marin puthje nga mau te vin ketu e te me gjuain se do i puth
Sere po e nis me ty une :kiss: :kiss: :kiss: [/qb]
ca po ben gati dorashkat e boksit ti..Fillimisht postuar nga tropikali a:
[qb]shiko planetare do rrish urte apo te ka marre malli per proteza te reja /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]Fillimisht postuar nga PLANETARIA:
Yllo po ti ke then qe me do me eksperienc me /pf/images/graemlins/frown.gifFillimisht postuar nga sere:
[qb]ta kam thene mo zeqo nuk i du puthjet e tua se kaq shume sa puht ti,me ngjit noi semunje kot /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]Fillimisht postuar nga ZEQO_PILAFI-:
[qb] sere aq pak mi mu trash lekura tani mua /pf/images/graemlins/tongue.gif
PS: te tera ato goca qe duan te marin puthje nga mau te vin ketu e te me gjuain se do i puth
Sere po e nis me ty une :kiss: :kiss: :kiss: [/qb]