ku te shkojme me ........

shkopi

Primus registratum
ku te shkojme me ........

Pershendetje...
Une kam nje te dashur dhe duam te bejme sex.Po nuk dime ku me shku me lla...me kane thene qe aty afer shkolles ekonomike eshte nje hotel me ore por mua me vjen zor ta coj ne hotel sepse e ka per here te pare dhe edhe asaj i vjen zor te vij...atehere si behet....se ngela ke parku po aty vetem sex oral mund te pretendosh se ndryshe mblidhen robt si miza

mostro

Putraku
Re: ku te shkojme me ........

Edhe mua ajo puna e hotelit me duket shume kot,por provonjiher ti qisesh qata te shpise perjashta per ndonji piknik dhe ne kete menyre perdor shtepin tate miko....

gjithe sesi a ke me nezz!!?? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

tek shpija jote ose e asaj /pf/images/graemlins/wink.gif
duhet te prisni derisa te mos kete njeri edheeee yyp xhixhi /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

marko

Primus registratum

O MArlboro!
Jepja nai shoku tja boj qe ajo mos ta ket mo per here te pare, dhe ti masnej coje ne hotel(lol)
Megjithate good luck daje, po nigjo, ajo po e pati da menjen, jo ne hotel, po ne aty ke parku ka me ta lon.
Kur kom qen un aty afer ekonomikut(dmth ke gjuht e huja) nolt ke qyteti studenti i coshim, ke kaldajat, gjithmone kishte nja dy dysheke aty. Tashi te kuptohemi, nuk osh si Rogneri, po kur nuk ke pulen, do hash sorren thojn!
Na thuj ore si shkoi muhabeti.

shkopi

Primus registratum

o ragazzi...ajo e ka nda mendjen me lla se edhe aty ke parku kena qen gati me e bo po i bie icik si jo rehat me cuna, se kalo njeri,ftohte eshte...tashi po me shko nder mend nja variant tjeter...plaku im ka nje benz me portabagazh e keni parasysh mo station vagon a si dreqin i thuet...edhe tani per tani aty i kam perqendruar shpresat... /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif ...gjithsesi i will let u know

shkopi

Primus registratum

......pastaj per shpite e njeri tjetrit nuk bohet gjo se keta te shtepise time i kane oraret shume te cregullta dhe nuk i dihet kur jane kur sjane...kurse ajo ka gjyshen ne shtepi 24 ore ne 24...

Goca^Babit

Primus registratum

haha o malboro cik me vones une, po e beret apo jo??

hiihih sa qejf, shqiptart s'dine ku ta bejne ..Sa per gjyshen, po aman mo lal, ku degjon me gjyshja tani, edhe ku shef me ajo, thoni do bejme mesimet edhe ypppp xhixhi nga dhoma. lol /pf/images/graemlins/wink.gif
ps:po mire ajo qe e ka per here te pare, po per ty e sajta here eshte? apo te dy per here te pare? (sa qejf, mesoni njeri tjetrin /pf/images/graemlins/wink.gif

Lenez

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Goca^Babit:
[qb] haha o malboro cik me vones une, po e beret apo jo??

hiihih sa qejf, shqiptart s'dine ku ta bejne ..Sa per gjyshen, po aman mo lal, ku degjon me gjyshja tani, edhe ku shef me ajo, thoni do bejme mesimet edhe ypppp xhixhi nga dhoma. lol /pf/images/graemlins/wink.gif
ps:po mire ajo qe e ka per here te pare, po per ty e sajta here eshte? apo te dy per here te pare? (sa qejf, mesoni njeri tjetrin /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Po ti e harove veten,se kush te mesoi ty.