Ku ndryshon KURVA nga PROSTITUTA

Guest
Re: Ku ndryshon KURVA nga PROSTITUTA

NIEDlICH Une ju pergjigja pyetjes

Ne qofte se ti me jep sot 3 leke dhe vjen neser me jep edhe 3 leke dhe me pyet se bejne 3 edhe 3

une do te pergjigjem 6 leke edhe perse me ka humbur 1 leke diten e pare.

permbaju temes mos bej krahasime.

pyetja nuk ishte çfare ndryshimi ka KURVA nga PROSTITUTA qe merret me DHune por thjesht

kurva dhe prostituta. TE pershendes

no_way_TuTo

Primus registratum

Fillimisht postuar nga KRISTIANA:
[qb]
Fillimisht postuar nga Niedlich-m:
[qb]

Kurva shkon se i pelqen te bej seks , dhe e ben ngaqe e ka qef dhe e ndjen.
Kurse Prostituta e ka per zanat. ose eshte e detyrruar nga kriminele qe te behet prosti me zor. [/qb]
Zemra e ke then tamam ashtu sic duhet :kiss: [/qb]
/pf/images/graemlins/laugh.gif

no_way_TuTo

Primus registratum

Fillimisht postuar nga INDIANO-XHONS:
[qb] NIEDlICH Une ju pergjigja pyetjes

Ne qofte se ti me jep sot 3 leke dhe vjen neser me jep edhe 3 leke dhe me pyet se bejne 3 edhe 3

une do te pergjigjem 6 leke edhe perse me ka humbur 1 leke diten e pare.

permbaju temes mos bej krahasime.

pyetja nuk ishte çfare ndryshimi ka KURVA nga PROSTITUTA qe merret me DHune por thjesht

kurva dhe prostituta. TE pershendes [/qb]
Prostituta qe merret me dhune dhe Prostituta , nuk ka ndonje ndryshim te madh lale :confused: , interesohu mire para se te me kthesh pergjigjje , e din ti qe nga kerkimet , sondazhet e bera rreth 70 % e prostitutave merren me dhune ! Dhuna kuptohet gjitheashtu ne kuptimin e mashtrimit , pra u premtohen gjera te tjera (nejse kjo ska lidhje me temen , por thjesht qe te dish kuptimin e llafes prosti) .

Pastaj llafja Prosti ka vetem nje kuptim Leke , pra ajo shet veten , ben seks me Meshkuj qe nuk vlejne 2 leke , dhe nuk jane te afte me shkuar me femra pa leke.

Me rrespekt Niedlich

Guest

[qb]
Fillimisht postuar nga KRISTIANA:
[qb]
[qb]

Kurva shkon se i pelqen te bej seks , dhe e ben ngaqe e ka qef dhe e ndjen.
Kurse Prostituta e ka per zanat. ose eshte e detyrruar nga kriminele qe te behet prosti me zor. [/qb]
Zemra e ke then tamam ashtu sic duhet :kiss: [/qb]
/pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
:kiss: /pf/images/graemlins/laugh.gif

fallen angel

Primus registratum

nuk ka noj nryshim te modh!
kurva ti merr leket me stil,dhe po qe me fat ta jep,prostituta eshte ma e nershme kur bahet fjale per pazar,nuk ti merr me stil leket,dhe si perfundim ta jep.
pra i vetmi nryshim eshte qe nuk je i sigurt ne ta jep apo jo kurva,tanto leket ti marrin te dyja! /pf/images/graemlins/wink.gif

belma

Primus registratum

ndryshimi?prostituta e ben per pune e mer lek tjetra e ben perqejf!kush ta paska thyer zemren?!

renata

Forumium praecox

kurvat i shoh si te kurveruara fizikisht dhe shpirterisht,prostituat vetem fizikisht se e bejne per leke.

ilirjan

Primus registratum

Fillimisht postuar nga renata:
[qb] kurvat i shoh si te kurveruara fizikisht dhe shpirterisht,prostituat vetem fizikisht se e bejne per leke. [/qb]

A ka me ndotje "shperterore" se sa etja per para, (fitim me te gjitha menyrat)
Pse KURVA qeka shpirterisht e keqe, nuk besoj, ajo eshte e lindur te dashuroje vazhdimisht, nuk mund te jetoje vetem me nje mashkull , (eshte natyra biologjike e saj), por ajo nuk eshte "kurve" NGA SHPIRTI, "dashuria" nuk eshte tradheti.
PROSTITUTA,,
Ketu flasim per prostituten klasike,(ajo qe jeton duke shitur trupin e saj) dhe jo per raste specifike, (sepse edhe une kam vjedhur ndonjehere,por nuk jam,nuk quhem HAJDUT)
Le te pergatisim nje skene;
Nje burre dashurohet me nje prostitut te "bukur", dhe kerkon ta marre per grua.
I thote asaj,- Pse e ben kete pune??,
-Per nevoja ekonomike, pergjigjet ajo,
-Cfare nevojash?? burri
-Ja qe te kem nje shtepi ,nje makine, etj, -thote ajo
OK, ato ti jap une, -thote burri,
Martohen, dhe nderkohe '"prostitutes bukuroshe"
i propozon nje burre tjeter qe ka dy shtepi,dy makina, etj. dmth, me i pasur se i pari,
Cfare do beje PROSTITUTA???????
Si thoni ju!!!!

SPORTELISTI

Primus registratum

:tipsy: :shrug: Nuk e ene aq e lehte me tu pergjigj.pse do thush tina?po ja se duhet me ma sjell tina mu ate qe mori ate me i makine e me 1 shpi ,te shpia ime ,ta pys una gjithe naten,e masanej ta them una se ca do bej ajo.

SkErDi

Primus registratum

Per mua fjala "kurve" eshte vetem sharje asgje me teper sepse nuk ka asnje lloj baze per te percaktuar nje femer nese eshte e tille apo jo. Kete e percakton vetem tipi dhe karkateri i nje femre. Nese eshte tip i ndyre, edhe pse mund te jete akoma e virgjer ... do i thone patjeter kurve. Ndersa, nese nje femer ka pasur 2-3 apo 4 te dashur, nese eshte tip i kendshem nuk i thote njeri asgje. Prandaj them qe fjala "Kurve" eshte vetem sharje qe perdoret per nje femer qe te ka shkaktuar nje X problem. E njejta gje ndodh edhe ne Anglisht. Ndersa prostituta eshte nje aktivitet me perfitime.

BISOU

Primus registratum

SKERD,
ME VJEN MIRE QE KA DJEM SI TY NE KETE FORUM DHE QE LEXOJ NJE MENDIM TE PJEKUR.
UNE JAM PLOTESIDHT DAKORT ME TY.
XOXOXOX :kiss:

S6T6N6

Forumium maestatis

Kurva dhe prostituta... Jane dy gjera krejt te ndryshme... Prostituta eshte profesion (ndoshta me i vjetri ne bote). Behet fjale per nje femer qe ben sex me nje mashkull per arsye perfitimi, qe i paguan taksat buxhetit dhe qe... ceshtje ekonomike. Kurva nderkohe eshte shprehje, e krijuar dhe perdorur nga meshkujt per te percmuar nje femer. Termi theksoj se perdoret ne cdo rast dhe ju jap si shembull:
A) Shkova me ate kurven, sa e mire qe ishte!!!
B) S'ma dha kurva, do provoj prap neser.
Pra sic e shihni eshte nje term qe perdoret ne pergjithesi per nje femer e cilesdo kategori qofte. Duke e mbyllur, si verejtje e shikoj kete te dyten thjeshte si fyerje qe i behet nje personi te seksit te bute...

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga SkErDi:
[qb] Per mua fjala "kurve" eshte vetem sharje asgje me teper sepse nuk ka asnje lloj baze per te percaktuar nje femer nese eshte e tille apo jo. Kete e percakton vetem tipi dhe karkateri i nje femre. Nese eshte tip i ndyre, edhe pse mund te jete akoma e virgjer ... do i thone patjeter kurve. Ndersa, nese nje femer ka pasur 2-3 apo 4 te dashur, nese eshte tip i kendshem nuk i thote njeri asgje. Prandaj them qe fjala "Kurve" eshte vetem sharje qe perdoret per nje femer qe te ka shkaktuar nje X problem. E njejta gje ndodh edhe ne Anglisht. Ndersa prostituta eshte nje aktivitet me perfitime. [/qb]
O Skerdo Ndrysho puna e Lal nese ajo eshte Me Patente sic e Themi ne Knej Ka Lagja Jone dhe ajo qe eshte Sic Thua Ti . Jom Dakort me Ty por Problemi eshte se Ti jeto akoma ne Tr . Shko ne ndonje Shkolle qe frekuentohet shume nga Gjuetaret dhe nese te shohin ne Kembe Sta varin Fare Pavaresisht se ti mund te kesh me Teper Leke se ata qe Qarkullojne me Nje X5 ...