KU JENI ORE BURRELSA
TE GJITHE BURRELSAT TE MBLIDHEN DHE TE SHOHIM A NJEFIM NDONJE?
TE GJITHE BURRELSAT TE MBLIDHEN DHE TE SHOHIM A NJEFIM NDONJE?
Hallall ta bete Zoti ty /pf/images/graemlins/wink.gifFillimisht postuar nga Belinea:
[qb] Desha vetem ti ndihmoja :angel: /pf/images/graemlins/frown.gif :tipsy: [/qb]
Ah po ajo mesusja qe me ka pas dhon lenden.........Fillimisht postuar nga Don_Mondi:
[qb] o diavolesa une jam
Mondi cun i msuses ....
po ti ca numri e ke kamen ? [/qb]
MESUSE FILLORJE TE 31 KORRIKU LOLFillimisht postuar nga diavolessa:
[qb]Ah po ajo mesusja qe me ka pas dhon lenden.........Fillimisht postuar nga Don_Mondi:
[qb] o diavolesa une jam
Mondi cun i msuses ....
po ti ca numri e ke kamen ? [/qb]
/pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
o gonxhe mirsena erdher /pf/images/graemlins/smile.gif )Fillimisht postuar nga gonxhja e bukur:
[qb] mirembrema te gjith burrelsve , edhe une nga burreli jam, ne shkolle kam qene tek 31 korriku dhe tani po e mbaroj ketu ne angli.
u mallengjeva shume kur pashe qe edhe ketu paska burrelsa.
ju uroj gjithe te mirat te gjitheve kudo qe jeni. /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
ej o gonxhe une ne fillore kam qen me drita sulen edhe kemi nje moshe ka shum mundesi te kemi qene ne nje klase loolFillimisht postuar nga diavolessa:
[qb] 31 Korriku ajo far shkolle aman /pf/images/graemlins/laugh.gif Don Mondi vec se ke pas mamen mesuese kushedi si ja ke hedh /pf/images/graemlins/laugh.gif
Cmq..una Shkolla Drita /pf/images/graemlins/smile.gif
Gjimnazi Haki Fejza /pf/images/graemlins/wink.gif
Pse s'i nxirrni surraret /pf/images/graemlins/laugh.gif T'ju shohim nje here mbase njiheni /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Lof i here mos i njofim /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gifFillimisht postuar nga alpacino:
[qb] Me thon te drejten un origjinen e plakut e kom nga Burreli
Jurij fat e lumturi te gjithe burrelsave
ah desha me pyt per nja dy kushurinj,ose lene,lene per i her tjeter noshta :wave: [/qb]
opapi nuk e di, nese i njeh,apo joLof i here mos i njofim
aty nji bingo osht,mos je tu mthan qe ne jemi kushuringa gonxhja e bukur hey daja im ka pasur bingo. paperina me fal qe te thashe ashtu
Po si jo de /pf/images/graemlins/wink.gifFillimisht postuar nga Don_Mondi:
[qb] nuk e di a e kuptove taman
ti paperina do foton time ???????
kujdes what u deshiron for se eshte vdekje prurse (shemtut me i fjal) [/qb]