KU JENI ORE BURRELSA

ezy

Primus registratum
Re: KU JENI ORE BURRELSA

ho mi fytyre e poshter u ktheve nga pushimet????
pa ho i her fol .....si ia kalove....mesa te njoh mire duhet tia kesh kaluar..... :goofy: :goofy:
une mire jam ,mami erdhi ndenjti nja dy jave me boni pak lomsh dhe iku ne shpi te vet.....by the way...ke shume te fala...i tregova dhe foton dhe nuk iu besua sa e mire qe ishe bo(well ti ke qene e mire,but now you have become a woman /pf/images/graemlins/laugh.gif )...
ok then i have to go.....tanoooooooooooooo ku je ti mo vlla,pash nerin kush te ka mare peng kesaj rradhe??ahahahahahahahahaha....
ok...bye-bye my people....dhe ju puth e perqafoj te gjitheve me shume mall....even though i don't know most of you... :wub: ....
DIAVOLESSA....NJE BIG KISSSSSSSSSSSSSSSSSSS PER TY.. :kiss: :kiss: :kiss:

Diavolessa

Valoris scriptorum

Lum ti qe paske taku mamin moj. Sa zili te kam.
Beji shume te fala nga mua zemer.
Te puth fort fort e te marr ne tel me vone /pf/images/graemlins/smile.gif Aha me qene vone atje ke ju ecskuxe me /pf/images/graemlins/laugh.gif E kam shkrujt si syte e ballit /pf/images/graemlins/tongue.gif

Muahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh. Te du fort.

ezy

Primus registratum

ahahahahahahahahahahahaha..........po per zotin e ke dhe krejt mo......anglishten e kom fjalen....
edhe une te puth fort.....puthe ate bukuroshen e vogel :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: .....dhe talk to you soon....
po ju burrelsat e tjere pash nerin nga keni humb ortiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.....anyway....ju pershendes te gjitheve :wave: :wave: :wave:

Diavolessa

Valoris scriptorum

Defrim Cami nga Burreli, i arrestuar me buje ne ne fillim te janarit te ketij viti nen akuzen e bashkepunimit ne vrasjen e dy italianeve Antonio dhe Karmine Karifano, at e bir, me 6 tetor 2002, fitoi dy dite me pare ne Gjykaten e Tiranes 100 mije leke te reja demshperblim per 20 dite burg te padrejte. Emri i burrelsit Cami u perfol nga drejtesia italiane si nje nga te implikuarit ne ekzekutimin e dy italianeve dhe u arrestua menjehere nga Prokuroria e Tiranes, te cilet urdheruan sjelljen e tij nen masa te rrepta sigurie drejt burgut 313. Por 20 dite me pas kryerjes se hetimeve prokuroret e ceshtjes urdheruan lirimin e tij. Pas verifikimit te sakte te pozicionit te tij, doli se ai nuk kishte asnje lidhje me krimin dhe autoret e tij. Dy jave me pare, se bashku me avokatin e tij, ai u paraqit ne Gjykaten e Tiranes dhe para dy ditesh fitoi te drejten per t'u demshperblyer me 100 mije leke te reja per 20 ditet, qe padrejtesisht i kaloi ne burg.

A i njeh kush keta?

D-J

Forumium maestatis

una burrels sjom po kom qen iher nburrel per me dhon shfaqje me teatrin e kukllave te pallatit te pionerve ene na vun ne nji hotel qe na hongren tartabiqat /pf/images/graemlins/laugh.gif

Diavolessa

Valoris scriptorum

Shfaqe ke pallati i pionireve :eek: :eek: Se mas ke shpija e Kultures... /pf/images/graemlins/wink.gif

D-J

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga diavolessa:
[qb] Shfaqe ke pallati i pionireve :eek: :eek: Se mas ke shpija e Kultures... /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Ke shpia apo vatra e kultures se maj men ca ishte se ka qe kur isha ne fillore po una isha i pallatit te pionerve nga i ven tjeter. Ene kom lujt ariun :mad:

Don_Mondi

Primus registratum

vrej vrej ca bohet knej mer
erdha ne une si tu u tall

o lenco o plak ka ke hum mer te rafte reja te rafte
hhahahahahahah
ej si nuk po njoh asnjanen une ktu eeeeeeeee
tregoni emrat mor se nuk u haj

a se harrova une jam cuni i msuses
hahahahahaha o lenc ta tham vete para se me e thane ti
hajd iher boni qef

ezy

Primus registratum

burrelsaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa......ju pershendes te gjitheve....dhe pash nerin po nigjut noj thashethem anej nga burreli....mos nguroni te na e thoni.... /pf/images/graemlins/laugh.gif ....une i her vdes per thashetheme.....maroj krejt mo /pf/images/graemlins/wink.gif :wave:
hajt rrofte burreli....ajo pjese qe ka ngele anyway.....lol

:rockband: :rockband:

Don_Mondi

Primus registratum

oj petirote a morre vesh se ca ksihte nodh ne burrel

krejt njerezit ksihin dale me shapka me 1 maj

Lenci

Primus registratum

O cuni msuses po ti mer ka dole knej mer cun, ti e shef topikun qe thot vec Burrelsat jo katunaret ktu:), si shpirt te kam ty Mondo /pf/images/graemlins/tongue.gif

Ai/ajo e thashethemave, duket qe esht burrels se i paska fiksim kto thashethemet /pf/images/graemlins/wink.gif

Diavolessa

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Don_Mondi:
[qb] oj petirote a morre vesh se ca ksihte nodh ne burrel

krejt njerezit ksihin dale me shapka me 1 maj [/qb]
Ca ngjyre ishin shapkat ere /pf/images/graemlins/tongue.gif Une mbaj mend shoshka llastiku , corape te bardha e nje fustan basme per 1 Maj /pf/images/graemlins/smile.gif

Eh kan ik ato kohe /pf/images/graemlins/laugh.gif

Don_Mondi

Primus registratum

hahahahahhah
o diavoles lene se e kan kap veten !!

ej ju pyta ene iher kush jeni ju mar ??? se noshta njihemi

Diavolessa

Valoris scriptorum

Ca te tham une e shkreta re..vec nr i komes me ka met pa than ne forum. /pf/images/graemlins/laugh.gif

E ti kush je?

griselda

Primus registratum

mirembrema te gjith burrelsve , edhe une nga burreli jam, ne shkolle kam qene tek 31 korriku dhe tani po e mbaroj ketu ne angli.

u mallengjeva shume kur pashe qe edhe ketu paska burrelsa.

ju uroj gjithe te mirat te gjitheve kudo qe jeni. /pf/images/graemlins/smile.gif

ElenaTrojes

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Belinea:
[qb] Ne Burrel mendoj una :angel: :wink: :lol: [/qb]
C'po mendoje kur klikove te kjo teme...ti je per tu cuditur /pf/images/graemlins/laugh.gif

Pershendetje burrelsave, na falni per nderhyrjen...

Belinea

Primus registratum

Desha vetem ti ndihmoja :angel: /pf/images/graemlins/frown.gif :tipsy: