Ku jeni Fulzistaaaa?????

disku

UNI
Re: Ku jeni Fulzistaaaa?????

Gert Bogdani kishte marre medalje ari. :eek: :eek: Te dy ata vllezrit ishin mostra /pf/images/graemlins/laugh.gif

Prodigychild01

Primus registratum

Ju pershendes te gjithe fullcistave me kete foto!

gishti.jpg

109UV

Primus registratum

si jan shqiptaret mer.... rrace qe nuk e njef tolerancen. si mer keni 7 vjet qe keni mbaru gjimnazin dhe akoma e mbani mend robin si "ai qe kishte gishtin e shtremet". apo jeni akoma adoleshenta muti?

rrace muti...

Prodigychild01

Primus registratum

Mos je cuni i Met gishtit ti adoleshento? Jo shtate po edhe 70 vjet te kalojne Meti Gishti po Meti gishti do mbetet "si bishti i qenit", dhe nje nga incidentet me gallate te shkolles se mesme.

Ka mijera ish-fullcista ne 5 kontinente qe e kupotjone humorin, prandaj nuk ka nevoje ta marrim bekinin tend.

109UV

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Prodigy*:
[qb] Ka mijera ish-fullcista ne 5 kontinente [/qb]
fullcista te te gjithe kontinenteve, bashkohuni...

mvf..

Admirali

Primus registratum

Une nga libri i matures se 2001 do te permendja nje fraze qe e ka shkruar nje shoku yne dega elektronike:

Ne ikem
Ju vini
Lesh lame
Lesh do lini

Persa i perket ndonje adrese zyrtare ne internet te shkolles, ka qene dikur nje fultz.edu.al
Besoj se nuk eshte me aktive. Nuk e di kush eshte net-admin aktualisht, por sa ka qene Kledi Andoni, ai sit ishte online. Iku Kledi, u dhje jo vetem siti, por dhe rrjeti i shkolles.

Unicorn, ca 5-se ke qene ti plako? Une kam qene 5-2.

Prodigychild01

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Admirali:
[qb] Une nga libri i matures se 2001 do te permendja nje fraze qe e ka shkruar nje shoku yne dega elektronike:

Ne ikem
Ju vini
Lesh lame
Lesh do lini

Persa i perket ndonje adrese zyrtare ne internet te shkolles, ka qene dikur nje fultz.edu.al
Besoj se nuk eshte me aktive. Nuk e di kush eshte net-admin aktualisht, por sa ka qene Kledi Andoni, ai sit ishte online. Iku Kledi, u dhje jo vetem siti, por dhe rrjeti i shkolles.

Unicorn, ca 5-se ke qene ti plako? Une kam qene 5-2. [/qb]
Ore si e permend emrin e Kledit ti ktu duke i zbuluar identitetin. Leje mo, se Kledi ma dergoi kete foton e gishtit. Nuk e di ka e kishte gjet. Ai eshte rob valute. Mezi pres ta pime ka i birre bashke ne Tirone si ne kohet e vjetra...

Static-x

Primus registratum

Ej o Fullcista

ca boni mer se keni hum fare
matura 2001 ktu po ika ne 2000 sic e tha edhe ai me lart ne "promise land"
Nejse, se sjam duke thon edhe emrin se nuk bohemi me interesant masanej..e 5-4 kam qen

Aj ja kalfshi mire.. ju cunat ... sa me shume

ju femrat me karar

disku

UNI

O Henro home ca ke bo /pf/images/graemlins/laugh.gif (Per statikun qe sdo me permend emrin kjo /pf/images/graemlins/tongue.gif )
Admiralo sa here duhet me ta thon ty mer durrsak i keq kush jom? /pf/images/graemlins/laugh.gif 5-4 kam qen edhe un... /pf/images/graemlins/tongue.gif
me Statikun (ate me X) ne klase... Meqe ra llafi statiko Ruset mer ruset.... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Renea88

Primus registratum

o prodigy o tarp ku e di ti mer klluf kujtt i thojn koh e pordhes mor Buzequmesht

TEO

Primus registratum

Polikumit i dhame nje godine te binin rehat. Se na vdiqen dhe ata donin godinen sic e deshte Vani magazinen.

COKOLLATA

Primus registratum

Fillimisht postuar nga TEO:
[qb] Polikumit i dhame nje godine te binin rehat. Se na vdiqen dhe ata donin godinen sic e deshte Vani magazinen. [/qb]
Qyqi ti cfare dhe ti o qyqar... ishalla mbaje mend ku kishe deren e klases cdo mengjes thuaj... ju njerez te humbur ore u kemi ber zbor si ne volejboll si ne basketboll , Static kjo vlen dhe per ty matura 2001 /pf/images/graemlins/tongue.gif te mbaruar edhe ju se ata te Teo e di qe as llogariten fare.
Hen..... makinen mos e harro mos te qepem si Vani magazinen sic tha ky merumi lart , se ndonje fjale te zgjuar e thote ndonjehere dhe ky.

disku

UNI

Sa femra njef ky trapi Cleveland. No offence man. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Edhe bjeri cerres po e lexove mesazhin palle se mu qe kur me humbi celli me humben te gjitha numrat. :cry:

COKOLLATA

Primus registratum

Uni kur them un qe sjeni shum te pakshem ju te Fultzit sju mbushet mendja as ty as Teos se Henri e ka pranuar publikisht. Quhet mirmengjes interes karajfilo /pf/images/graemlins/smile.gif . Sikur ka talent ky djalka po na ndihmon me ndonje car design, se per gje tjeter sjeni ju. Oh se harrova edhe si kallup shtyheni pak sjeni keq jo.
Teo doren gati , dhe lemohe te thash se duket si leter zmerile