fullcista te te gjithe kontinenteve, bashkohuni...Fillimisht postuar nga Prodigy*:
[qb] Ka mijera ish-fullcista ne 5 kontinente [/qb]
Fillimisht postuar nga 109UV:
[qb] ]fullcista te te gjithe kontinenteve, bashkohuni...
mvf.. [/qb]
Ore si e permend emrin e Kledit ti ktu duke i zbuluar identitetin. Leje mo, se Kledi ma dergoi kete foton e gishtit. Nuk e di ka e kishte gjet. Ai eshte rob valute. Mezi pres ta pime ka i birre bashke ne Tirone si ne kohet e vjetra...Fillimisht postuar nga Admirali:
[qb] Une nga libri i matures se 2001 do te permendja nje fraze qe e ka shkruar nje shoku yne dega elektronike:
Ne ikem
Ju vini
Lesh lame
Lesh do lini
Persa i perket ndonje adrese zyrtare ne internet te shkolles, ka qene dikur nje fultz.edu.al
Besoj se nuk eshte me aktive. Nuk e di kush eshte net-admin aktualisht, por sa ka qene Kledi Andoni, ai sit ishte online. Iku Kledi, u dhje jo vetem siti, por dhe rrjeti i shkolles.
Unicorn, ca 5-se ke qene ti plako? Une kam qene 5-2. [/qb]
Qyqi ti cfare dhe ti o qyqar... ishalla mbaje mend ku kishe deren e klases cdo mengjes thuaj... ju njerez te humbur ore u kemi ber zbor si ne volejboll si ne basketboll , Static kjo vlen dhe per ty matura 2001 /pf/images/graemlins/tongue.gif te mbaruar edhe ju se ata te Teo e di qe as llogariten fare.Fillimisht postuar nga TEO:
[qb] Polikumit i dhame nje godine te binin rehat. Se na vdiqen dhe ata donin godinen sic e deshte Vani magazinen. [/qb]