ku jane FIERAKET????????

@d@

Primus registratum
Re: ku jane FIERAKET????????

Si se paskam pa kete temen une..? /pf/images/graemlins/laugh.gif
Fieri kryeqytet /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

susana

Primus registratum

erdhen fieraket me ne fund. :rockband: :rockband: :rockband: :rockband: :rockband: :rockband:

RAUL

Primus registratum

kjo ktu ja paska filluar duke i ra tastjeres....me fal veglave muzikore... :lol: :kiss:

regele

Forumium maestatis

Ka njeri gje me fieraket? /pf/images/graemlins/smile.gif
Fieri - No.1!

Me tironset sigurisht qe s'kemi ndonje gje...ne ju duam shume..shume...shume...shume....shume

RAUL

Primus registratum

jo mo c'eshte ajo fjal neve ju dum shum ju lovim shum dhe ju puthim shum... /pf/images/graemlins/smile.gif
kurse me ate kok lakren(fionen) kish pun une.. :smash: :kiss:

regele

Forumium maestatis

Raulo, mua s'ke pse me puth...Fionen po deshe e puthim dhe bashke /pf/images/graemlins/smile.gif !

RAUL

Primus registratum

ky niku yt duket si emer femre... /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

susana

Primus registratum

kurse me ate kok lakren(fionen) kish pun une.. : [/QB][/QUOTE]
po ti more koke qepe c'do ketu eee?? :smash: :smash: :smash: s'te del ai klubi Tironsave. :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

RAUL

Primus registratum

ajo ija ime qan gjith diten dhe e di si i thoshte mamit tat.. /pf/images/graemlins/wink.gif ma morre cunin qe e kam per mall,ajo goca jote sikur i jep sheqer ketij cunit tim /pf/images/graemlins/laugh.gif ka ngelur ne fier tani dhe nuk i bjer mendja me ardh ne shpij.... :lol: keshtu pra nuk eshte faj im. /pf/images/graemlins/wink.gif :lol: :kiss:

regele

Forumium maestatis

/pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif
Nuk eshte emer femre, jo /pf/images/graemlins/smile.gif Shiko avatarin dhe e kupton cdo do te thote nick-u im /pf/images/graemlins/smile.gif

Fillimisht postuar nga RAUL:
[qb] ky niku yt duket si emer femre... /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]

just_me

Primus registratum

hajde na rrofte FIERI!mgjth une dhe fiona jemi te parat qe kemi shkruar ketu...fiona si ja kalove na fier ne korrik mire?une do shkoj muajin tjeter...mezi po pres. /pf/images/graemlins/smile.gif

susana

Primus registratum

ne pergjithsi ja kalova mire. vetem se te tere ata qe njifja kishin ikiur jashte dhe kur dilja ne rruge s'njifja asnje. megjithate me kishte marre malli te ulesha tek "barinia" ose tek "portokallet" per te ngrene nje akullore.
te uroj t'ja kalosh sa me mire :wave: :wave: :wave:

teab

Primus registratum

Akoma ekziston "Portokallet"??? Une sjam nga Fieri por kam qene i here dhe me kane cu tek ky veni. /pf/images/graemlins/smile.gif

FALKO

Forumium maestatis

Akoma posi, se çfare kane ngaterruar me ate bar-restorantin poshte turizmit, me duket se do e bejne fare kazino a bingo /pf/images/graemlins/laugh.gif

Lemsh fare.....

susana

Primus registratum

c'do bejne kta mo,qe u befshin lemsh /pf/images/graemlins/laugh.gif :wave:

FALKO

Forumium maestatis

k'tu je ti aguridhke....mendjen ne mesim gjithmone e /pf/images/graemlins/laugh.gif

susana

Primus registratum

ktu o ktu ne krye te detyres /pf/images/graemlins/laugh.gif :wave:

FALKO

Forumium maestatis

Ashtu te lumte, ty do te te bejme partizane ne /pf/images/graemlins/laugh.gif

regele

Forumium maestatis

Pershendetje per te gjithe fieraket e forumit me kengen e "2 Die 4" - Fieri!