Ku jane djemte dhe vajzat mbi 25 vjec...?

disku

UNI
Re: Ku jane djemte dhe vajzat mbi 25 vjec...?

She po ti sikur ishe nga mali nga dole katnare tashi bubuzhele? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Hermesss

Primus registratum

Pershendetje Elbasanasi,
e prura koken edhe une, duke qene se i permbush kriteret e hyrjes ne kete teme (leqe vetem nje kriter ishte, harrova /pf/images/graemlins/laugh.gif )
Ndonje gje interesante ketej?

London_GirL

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Unicorn:
[qb] She po ti sikur ishe nga mali nga dole katnare tashi bubuzhele? /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
epo lal zene se e njejta gjo
pse mos je qytetar ti more se hakam mo that ne ktej

ma dike dhe targen huh

Woell Artan

Primus registratum

Mirseerdhe Hermes (pseudonim i bukur, pasqyron nje lloj fisnikerie...)! Pershendetje te gjitheve! Meqe akoma jeni pak si konfuze, do te deshiroja te hap nje diskutim konkret duke shpresuar te lexoj se shpejti edhe mendimet tuaja. Nese flitet per nje shoqeri te mrekullueshme djale-vajze, nese te dy duhen shume sinqerisht si shoke te mire, puthen e perqafohen pa ndonje prapamendim, ndermarrin bashke shume aktivitete, etj.,etj,...Shpesh existon ne mes tyre nje lloj erotike e pashpjegueshme dhe kete e kane ndjere te dy. Mbi kete teme kane biseduar madje hapur dhe asnjeri nuk do me te vertete te beje ndonje hap me tutje...Mendimi im eshte qe nje hap i tille mund t'ju kushtonte te dyve shoqerine dhe miqesine e shkelqyer qe existon. E megjithate........Po ju si mendoni???

Hermesss

Primus registratum

Elbasanas, kam pershtypjen qe po u hedh kripe ne plage nje numri te madh djemsh e vajzash qe do ta lexojne pyetjen tende te mesiperme /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Iola:
[qb] Andej nga currilat psh ... /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
anej ka tirona psh ... Aty Afer ..

Iness

Primus registratum

Ketu! :cool: 25 e ca muaj! Pastaj perse na e ben ne 25 vjeceve e siper kete pyetje? Apo si te vjeter duhet te kemi eksperience dhe duhet ti kemi kaluar vete keto situata? /pf/images/graemlins/tongue.gif S'ka koment nga une tani per tani. Me vone edhe mbase me mbushet mendja. /pf/images/graemlins/wink.gif

Belinea

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Elbasanasi:
[qb]
Beli, me vjen mire qe te pakten ti e paske kuptuar...pra na i thuaj edhe ne qe t'a dime. :confused: Liebe Grüße! :kiss: :wave: [/qb]
Pa me ardh ai kingu me unazen e diamanti ndor /pf/images/graemlins/wink.gif sja them moshen una :idea: hehhehe mua te ma hedhi ai /pf/images/graemlins/laugh.gif :tipsy:

Lg

Woell Artan

Primus registratum

...d.m.th Beli, ai "kingu" ta marre "macen ne thes" apo si i thone..? Pak a shume sipas motos: (ajo)..eeeee...une i kam te vene...(ai)...s'ka gje se edhe une i kam te rene... :lol:

Hermesss

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Iness:
[qb] Ketu! :cool: 25 e ca muaj! Pastaj perse na e ben ne 25 vjeceve e siper kete pyetje? Apo si te vjeter duhet te kemi eksperience dhe duhet ti kemi kaluar vete keto situata? /pf/images/graemlins/tongue.gif S'ka koment nga une tani per tani. Me vone edhe mbase me mbushet mendja. /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Iness, he mi he, trego icik... Te mos filloj une te tregoj per ty /pf/images/graemlins/tongue.gif megjithese edhe une me te degjuar i kam /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif
Ja kalofsh mire per weekend :wave:

Eni_883

Primus registratum

C'ka bere vaki qe i jeni futur perseri epopese se forumit ju te dy (Iness dhe Hermess) pas mungesave?? apo low down period :wink: :wave: :kiss: . neise se mos thone dal jashte teme permbush edhe une kriteret e temes :idea:

darma

Primus registratum

Une nuk i kam mbushur 25 akoma por nuk jam shume larg e megjithate doja te thoja se une do te rrezikoja shoqerine sepse mendoj se nuk mund te jemi shoke nese kemi ato xixat midis nesh pastaj dy shoke kane shume gjera te perbashketa dhe kjo mund te ishte nje avantazh per te krijuar nje lidhje te re dhe pse jo edhe me te forte /pf/images/graemlins/smile.gif

Iness

Primus registratum

Tani problemi ne kete rast eshte qe nese jeni shoke shume te mire dhe ti ke edhe "xixa" (po citoj parafolesen /pf/images/graemlins/laugh.gif ) per shokun a shoqen, te kuptosh nese edhe personi tjeter ndjen ndonje gje per ty apo thjesht dashuri shoqerore. Kjo eshte veshtire te kuptohet! Po ta kisha une kete problem do hidhja kunja larg e nga larg dhe do shihja reagimet.. Pa qene 100% e sigurte se cfare ndjen shoku nuk do beja asnje hap. Dhe nqs bindesh qe ka terheqje me shume se shoqerore edhe nga ana tjeter sigurisht qe do e provoja. Nqs nga nje shoqeri e mire kalohet ne dashuri, ku ka me mire! /pf/images/graemlins/wink.gif

ps. Ja ku e thashe Hermes /pf/images/graemlins/tongue.gif Eni e futim edhe ne koken here pas here. Jo per gje po s'duam te na shpetoje ndonje gje.
:kiss: te dyve!

Hermesss

Primus registratum

Eni, sic e tha dhe Iness, qellon qe e fusim edhe ne koken here pas here per t'u "axhornuar" me te rejat me te fundit ne lëmin e luajtjes me ndjenjat e tjetrit /pf/images/graemlins/wink.gif
Ja psh, e dije ti kete shpjegim teper interesant qe dha shoqja? M'u duk aq i thelle sa ploteson kushtet per te qene i denje per mbrojten e nje teme diplome (se ne cfare fushe pastaj, une e ti qe e njohim bjonden e dime pergjigjen /pf/images/graemlins/tongue.gif ). Thnx Iness qe na ndricon me njohurite e tua mbi taktikat krahemarrese /pf/images/graemlins/laugh.gif
:kiss: te dyjave

NYC_GUY

Primus registratum

une jam pothajse 25 por ndjehem mbi 25 , si i behet punes .

skin

Primus registratum

ej elbasanas, kishe te drejte... data e lindjes sime.. per fat.. eshte ajo qe eshte (shikojeni te profili,shenojeni dhe me dergoni dhurata per ditelindje se vdesss per kshu gjerash:))

per te ardhur te tema, para ca ditesh po flisja me nje shoqen time tamam per kte. e shkreta ishte ne hall me shokun e vet shume te mire e nuk dinte si tja bente. une sugjerova qe te vazhdoje..spontanisht, e tja thote. Nqs do e linte menjane me mendimin se "e kam shok" , ne fakt nuk do e kishte me as shok tamam, duke patur parasysh sikletin per ndrydhjen e ndjenjave sa here qe do e shifte..
Pra mendimi im ne te tilla raste eshte: respektoni instiktin. nuk besoj se do ju gaboje (te pakten per femrat)

SKIN