Ku jane djemte dhe vajzat mbi 25 vjec...?

Woell Artan

Primus registratum
Ku jane djemte dhe vajzat mbi 25 vjec...?

...me falni qe bej diferencime te tilla, po ndonjehere me duket se niveli i chat-it ne tema te caktuara, eshte shume, shume siperfaqesor. Ndonjehere njeriu ka nevoje edhe per keshilla apo mendime serioze, te cilat mund te jene shume te vlefshme. Prandaj dhe i drejtohem nje grupmoshe te caktuar, te ciles i perkas edhe une vete(pothuajse...). Pastaj kushedi, mund te lindin kontakte interesante, simpatira...Pra mirsetevini!

edda

Primus registratum
Re: Ku jane djemte dhe vajzat mbi 25 vjec...?

Une s'kam bere akoma 25 vjeç :angel: ...

zora

Primus registratum

as une.elbasanasi a ka ndonje problem dhe pse nuk kam bere 25 vjec?he se dhe dy vjet me mungojne. :wave:

bLuE IcE

"""""PLANETARE""""""

tani nuk kuptohet se per cfare duhet te diskutohet..
vetem kjo si moshe eshet e percaktuar..???!!!...

ilva

Primus registratum

Una i kam !Shprehu djale çfare halli ke?

eros111

Primus registratum

as une nuk i kam bere akoma po me aq so do kem mundesi edhe mund te te jap ndonje variant timin... :cool:

disku

UNI

Pakeni fillu me kerku ID edhe ne forum e?
Hajde qeveri me vete hajde... Pastaj un se kuptoj si ka te beje mosha me ruajtjen e seriozitetin.... :eek:

BJONDINKA

Primus registratum

sikur elbasanasi ta percaktonte temen ,mire do bente ..pastaj nqs kerkon moshen 25 e siper mund te shkoje ne ndonje vend tjeter se ketu me duket jemi te gjith 21-22 vjec..(senza ofesa) /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

I love new york

Primus registratum

Elbasanas, kjo teme nuk ka absolutisht lidhje me forumin "Dashuria".
Tema trasferohet tek Diskutime pa Kategori. Faleminderit.

TEDI

Valoris scriptorum

Verdalle RRugeve ose Pubeve .KU tjeter te Jene ...

Guest

duke menduar per te ardhmen e atdheut ha ha ha

Belinea

Primus registratum

Po ashtu si elbasansi jam shume e interesuar te di, se kush jane keto nicke rreth moshes cerek shekulli /pf/images/graemlins/wink.gif
1- elbasansi
2 -tedi

du me du me /pf/images/graemlins/laugh.gif :tipsy:

Belinea

Primus registratum

Fillimisht postuar nga ilva:
[qb] Una i kam !Shprehu djale çfare halli ke? [/qb]
Po ate halle e kemi te gjithe ne po he , mos u hiq sikur skupton tijan /pf/images/graemlins/laugh.gif

Thjesht mi do me e dit djali sa vjec jane njerzit ojjjjj kjo cfare halli ke thot :tipsy: /pf/images/graemlins/laugh.gif

Woell Artan

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Belinea:
[qb]
Po ate halle e kemi te gjithe ne po he , mos u hiq sikur skupton tijan /pf/images/graemlins/laugh.gif

Thjesht mi do me e dit djali sa vjec jane njerzit ojjjjj kjo cfare halli ke thot :tipsy: /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Pershendetje te gjitheve!!! Se pari dua t'ju them se me vjen shume mire qe ka reaksione te tilla mbi temen qe kam hapur (spontane, aty-ketu me nje lloj ironie te shendetshme, bile edhe me nje lloj cudie te sinqerte, aaaaaaaaaaaaaa, ku e ka fjalen ky elbasanasi???????). Se dyti, kompliment Helen, si gjithmone korrekt dhe e shtrenguar (shyqyr Zotit s'je partnerja ime...ha,ha,ha,...apo...duhet te them gjynah...nejse). Bere mire qe e shperngule temen...falemnderit, ndonjehere e humbas toruan (korcarce). Se treti, Ilva, sinqerisht qe s'kam ndonje hall te madh, gjera te vogla kupton, s'ja vlen. M.gj.ate, falemnderit per shqetesimin... :wink: Beli, me vjen mire qe te pakten ti e paske kuptuar...pra na i thuaj edhe ne qe t'a dime. :confused: Po sinqerisht, nuk e kisha fjalen tek ndonje teme e caktuar, thjesht cdo lloj teme, cdo lloj problemi qe ka nevoje per mendime dhe keshilla te sinqerta, te pjekura e serioze. Dhe s'eshte fjala vetem per mua, por per te gjithe, dhe kryesisht...mbi 25 vjec. Ky pra eshte thelbi i gjese, ketu e kisha fjalen. Liebe Grüße! :kiss: :wave:

London_GirL

Primus registratum

po per ne qe jemi 19 si i bohet mos qe sju bje kujt nermend per ne fare

BJONDINKA

Primus registratum

po mire ti kot s'e ke hapur temen ,ndonje paqartesi e ke pasur..laj -thaj ne na ke ..prandaj thuaj mendimet qe kishe (se ti va ) dhe nqs jo e leme fare .ciao ciao /pf/images/graemlins/tongue.gif

London_GirL

Primus registratum

ktu kot qe nuk e keni vu emrin per ato qe jan te dalur jasht serie

eros111

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Elbasanasi:
[qb]
Fillimisht postuar nga Belinea:
[qb]

Thjesht mi do me e dit djali sa vjec jane njerzit ojjjjj kjo cfare halli ke thot :tipsy: /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Pershendetje te gjitheve!!! Se pari dua t'ju them se me vjen shume mire qe ka reaksione te tilla mbi temen qe kam hapur (spontane, aty-ketu me nje lloj ironie te shendetshme, bile edhe me nje lloj cudie te sinqerte, aaaaaaaaaaaaaa, ku e ka fjalen ky elbasanasi???????). Se dyti, kompliment Helen, si gjithmone korrekt dhe e shtrenguar (shyqyr Zotit s'je partnerja ime...ha,ha,ha,...apo...duhet te them gjynah...nejse). Bere mire qe e shperngule temen...falemnderit, ndonjehere e humbas toruan (korcarce). Se treti, Ilva, sinqerisht qe s'kam ndonje hall te madh, gjera te vogla kupton, s'ja vlen. M.gj.ate, falemnderit per shqetesimin... :wink: Beli, me vjen mire qe te pakten ti e paske kuptuar...pra na i thuaj edhe ne qe t'a dime. :confused: Po sinqerisht, nuk e kisha fjalen tek ndonje teme e caktuar, thjesht cdo lloj teme, cdo lloj problemi qe ka nevoje per mendime dhe keshilla te sinqerta, te pjekura e serioze. Dhe s'eshte fjala vetem per mua, por per te gjithe, dhe kryesisht...mbi 25 vjec. Ky pra eshte thelbi i gjese, ketu e kisha fjalen. Liebe Grüße! :kiss: :wave: [/qb]
ore thuj ti qe dashke me gjujt ne af /pf/images/graemlins/laugh.gif

disku

UNI

Fillimisht postuar nga London_GirL:
[qb] po per ne qe jemi 19 si i bohet mos qe sju bje kujt nermend per ne fare [/qb]
Mos i thuj njeriu ti qe je 19 rrej te pakten /pf/images/graemlins/laugh.gif

London_GirL

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Unicorn:
[qb]
Fillimisht postuar nga London_GirL:
[qb] po per ne qe jemi 19 si i bohet mos qe sju bje kujt nermend per ne fare [/qb]
Mos i thuj njeriu ti qe je 19 rrej te pakten /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
eh po na katnart as me genjy nuk dime /pf/images/graemlins/laugh.gif