ku e keni bere per here te pare???

Florus

Forumium maestatis
Re: ku e keni bere per here te pare???

Fillimisht postuar nga Express:
[qb] Ne katen e dyte te Sami Frasherit /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
te drejtoria eeeee :eek: dmth ti qeke ai... :smash: e shifsha une drejtoreshen kaiher qe ishte ne qejf po thojsha do e ket nga gzimi qe nxonsit mesojn :idea: ah tiiiiiii

bebivogel

Forumium maestatis

Express tek banjot ne katin e dyte apo tek Salla mesuesve? /pf/images/graemlins/tongue.gif

Boston_Guy

Primus registratum

Fillimisht postuar nga BeBa:
[qb] Express tek banjot ne katin e dyte apo tek Salla mesuesve? /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Te them te drejten midis katit te dyte dhe katit te trete... Nuk e di nese e keni parasysh samiun por e dyta 4 ka nje si pune koridori para se te hysh ne klase... ne ate korridorin /pf/images/graemlins/wink.gif

Boston_Guy

Primus registratum

Fillimisht postuar nga FloBo:
[qb]
[qb] Ne katen e dyte te Sami Frasherit /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
te drejtoria eeeee :eek: dmth ti qeke ai... :smash: e shifsha une drejtoreshen kaiher qe ishte ne qejf po thojsha do e ket nga gzimi qe nxonsit mesojn :idea: ah tiiiiiii [/qb]
Jo jo drejtoresha nuk ishte tipi im.. plus qe nje shoqe ime e kishte teze dreqin /pf/images/graemlins/smile.gif

iliriano

Primus registratum

une jam akoma i virgjer.po pres qe ndonje nga vajzat e forumit te me c'virgjeroje :lol:
dhe pastaj do t'ja u them /pf/images/graemlins/wink.gif

Florus

Forumium maestatis

[qb]
[qb] [/qb]
Te them te drejten midis katit te dyte dhe katit te trete... Nuk e di nese e keni parasysh samiun por e dyta 4 ka nje si pune koridori para se te hysh ne klase... ne ate korridorin /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
te sekretarja eee :eek: pupupu e paske kap keq me sekretaren :devil: mir ja ke bo...vet e ka pranu ate pune /pf/images/graemlins/wink.gif

beshbossi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga ILIRIAN:
[qb] une jam akoma i virgjer.po pres qe ndonje nga vajzat e forumit te me c'virgjeroje :lol:
dhe pastaj do t'ja u them /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
epo si te te cvirgjerojne ty??per se dyti????

Boston_Guy

Primus registratum

Fillimisht postuar nga FloBo:
[qb]
[qb]
[qb] [/qb]
Te them te drejten midis katit te dyte dhe katit te trete... Nuk e di nese e keni parasysh samiun por e dyta 4 ka nje si pune koridori para se te hysh ne klase... ne ate korridorin /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
te sekretarja eee :eek: pupupu e paske kap keq me sekretaren :devil: mir ja ke bo...vet e ka pranu ate pune /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Po pra po.. e ke parasysh vete ti si bohen kto pune :lol:

InTeRiStE

Primus registratum

per here te pare ne krevat e kam bere dihet ajo pune pastaj e keshillon edhe mjeku qe hera e pare duhet te jete ne krevat se po te jete ne ndonje vend tjeter mund te kete dhe pasoja :rolleyes:

beshbossi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga PLATIUM:
[qb] lagja ishte pa drita ,qente thuaj :goofy: :lol: [/qb]
ajo e shkreta!!!!!!apo i shkreti?????? /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif :lol: :lol:

standards

Primus registratum

Sikur t'i beje ato pyetjet icik me pak eksplicite ti dhe me me shume takt nuk do ishte keq :mad:

bengu

Primus registratum

lali, ne kemi vite ne forum, mos u merzit se presim edhe ca sa ta bosh ti /pf/images/graemlins/laugh.gif

bengu

Primus registratum

[qb] Express tek banjot ne katin e dyte apo tek Salla mesuesve? /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
beb, si bohet qe ti i di mire keto pune /pf/images/graemlins/tongue.gif

bebivogel

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga BENG:
[qb]
beb, si bohet qe ti i di mire keto pune /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
ka qene nje cep aty mer ti ... bohej nomi ... une me te thene e kam ... s'kam pare gje /pf/images/graemlins/tongue.gif

eros111

Primus registratum

gezoni popull gezoni se robt jane akoma te virgjer kteja /pf/images/graemlins/frown.gif :cool: