kurre!po mos u merzit se me mire kurre se kurren e kurres!Fillimisht postuar nga ZeQo-PiLaFi-:
[qb]une po qe se do e bej me ty jam gati sa ehr tani thoje ti se kur ok /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]Fillimisht postuar nga angeldeviled:
[qb]ti kur te duash,une e kam lene per kur te jem gati!robo,epo jam me skleroze une!!!! :thumbsup: [/qb]Fillimisht postuar nga ZeQo-PiLaFi-:
[qb] angel as uen se kam ber akoma mi kur do e beim ne e? /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
ne fakt populli eshte me i interesuar te dije me shume se ku...dhe jo kur /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Ema:
[qb] Kur kemi bere cfare? [/qb]
he re ti mbrapa qe mbrapa....prandaj te duket franca moderne ty..!!! :lol: :lol:Fillimisht postuar nga eros111:
[qb] rob normal i shkreti, ne krevat si gjithe bota /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
e pra /pf/images/graemlins/wink.gif po hajt ti veje mendja najsit se :devil: shume pak fantazi goce :book: :wave:Fillimisht postuar nga Express:
[qb] Po pse cka te beje gjatesia ketu, mbasi lavamani ishte i ulte, ose mbase ai perdor stol /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!! !!!!Fillimisht postuar nga FloBo:
[qb]ne fakt populli eshte me i interesuar te dije me shume se ku...dhe jo kur /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Ema:
taratollin une per vete e kam bere ne banjo...siper lavamanit :devil: rridhte tasi pranej /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
:lol:Fillimisht postuar nga aRBi:
[qb] taratollin [/qb]
Sa e pafajshme kjo :angel:Fillimisht postuar nga Ema:
fantazine ju'a leme meshkujve...Fillimisht postuar nga FloBo:
shume pak fantazi goce :book: :wave: [/QB]