Ku do te donit qe e dashura ose i dashuri t'ju thonte (te dua)??

Almaa'95

Papirus rex
Ne krevat,kur te isha e buavitur nga gjumi, pasi te kisha ngelur ne provime,te kisha humbur punen,& te kisha shtuar ne peshe :)

Atehere kur mos te kem asgje do preferoja tme donin mua, bashke me gabimet e mija.. Ne te kundert kush sdo me donte mua keshtu si jam, perfecte:p

Dreamer

Under the Dome
Ne krevat,kur te isha e buavitur nga gjumi, pasi te kisha ngelur ne provime,te kisha humbur punen,& te kisha shtuar ne peshe :)

Atehere kur mos te kem asgje do preferoja tme donin mua, bashke me gabimet e mija.. Ne te kundert kush sdo me donte mua keshtu si jam, perfecte:p
Hahhah e forte kjo :D

SNAP

Papirus rex
Ai qe thot dhe deshiron fjalen te dua ne krevat mua me duket se fjala te dua ne krevat eshte vetem genjeshter meshkujt e kane menjen ke sexi ne krevat dhe thot fjalen te dua e thot per inerci ngjoni xhajen se ka shume ekperience hahahahah lol
Prandaj cuna dhe vajza ne forum fjala "te dua" do pak romantizem mer jahuuu.

Almaa'95

Papirus rex
Ai qe thot dhe deshiron fjalen te dua ne krevat mua me duket se fjala te dua ne krevat eshte vetem genjeshter meshkujt e kane menjen ke sexi ne krevat dhe thot fjalen te dua e thot per inerci ngjoni xhajen se ka shume ekperience hahahahah lol
Si "xhaje" qe e mbake veten, seshte se na the ndonje gje te re :) ate e dij dhe une lol

Alazne

Forumium maestatis
Kur une te isha ne gjume,e ai te ishte ne nje vend egzotik duke bere qef me shoket e me 500 bukuroshe perreth,lol...
Kjo do me pelqente nder te tjera kuptohet,se ajo qe do me thoshte e ka mund eshte friken qe te me zgjonte nga gjumi (me qe e kam vdekje ) : -D

Lisa

Moderator
Anëtar i Shtabit
Ndeerkohe vazhdoj te jem e habitur ?:p

Solaris

Suadade...
Anëtar i Shtabit
Ku?
Duhet të përmend një vend. Kudo në momente të mira dhe të këqija të shpresojmë!

-Zana-

e...Thjeshte
Nen prezencen e henes dhe te yjeve, duke shijuar nga nje cigare speciale, te dredhur ..dhe nje gote vere :)

Rimseb10

Valoris scriptorum
Nen prezencen e henes dhe te yjeve, duke shijuar nga nje cigare speciale, te dredhur ..dhe nje gote vere :)

Po si ti fusi nje Maria cdokush do u bente krijimtar. Ishalla do ket re at dit tmungoj kjo panorama a thuj nen efektin e kaushes dhe brokes se veres do kesh iluzione

-Zana-

e...Thjeshte
Po si ti fusi nje Maria cdokush do u bente krijimtar. Ishalla do ket re at dit tmungoj kjo panorama a thuj nen efektin e kaushes dhe brokes se veres do kesh iluzione

Nje Maria, s'te ben asgje ... dmth masa te ben dem nje gote vere.. te njentin efekt kane pak a shume - ama , ka lezet ta ndash nje moment te tille me dike Special :)