Hahhah e forte kjoNe krevat,kur te isha e buavitur nga gjumi, pasi te kisha ngelur ne provime,te kisha humbur punen,& te kisha shtuar ne peshe
Atehere kur mos te kem asgje do preferoja tme donin mua, bashke me gabimet e mija.. Ne te kundert kush sdo me donte mua keshtu si jam, perfecte
Si "xhaje" qe e mbake veten, seshte se na the ndonje gje te re ate e dij dhe une lolAi qe thot dhe deshiron fjalen te dua ne krevat mua me duket se fjala te dua ne krevat eshte vetem genjeshter meshkujt e kane menjen ke sexi ne krevat dhe thot fjalen te dua e thot per inerci ngjoni xhajen se ka shume ekperience hahahahah lol
Prandaj cuna dhe vajza ne forum fjala "te dua" do pak romantizem mer jahuuu.
Si "xhaje" qe e mbake veten, seshte se na the ndonje gje te re ate e dij dhe une lol[/quothahahahahahhaha Ok besoj se nuk thash gje te keqe
Ndeerkohe vazhdoj te jem e habitur ?Ai qe thot dhe deshiron fjalen te dua ne krevat mua me duket se fjala te dua ne krevat eshte vetem genjeshter meshkujt e kane menjen ke sexi ne krevat dhe thot fjalen te dua e thot per inerci ngjoni xhajen se ka shume ekperience hahahahah lol
Prandaj cuna dhe vajza ne forum fjala "te dua" do pak romantizem mer jahuuu.
Nen prezencen e henes dhe te yjeve, duke shijuar nga nje cigare speciale, te dredhur ..dhe nje gote vere
Po si ti fusi nje Maria cdokush do u bente krijimtar. Ishalla do ket re at dit tmungoj kjo panorama a thuj nen efektin e kaushes dhe brokes se veres do kesh iluzione