Ku do e kaloni vitin e ri.

peson

Primus registratum
Re: Ku do e kaloni vitin e ri.

Fillimisht postuar nga ConTe_DrACuLa:
[qb] LR ne ma nxirrsh vizen mua me ke Ok /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif :lol: [/qb]
ta coj une garancine vec fol ti

TEDI

Valoris scriptorum

Ala se kom t qarte O me Pamje ka Deti n Currila o me nai lokal m Tirone o m Shpi ...

YLL_ILIRE

Primus registratum

Per fat te keq temin edhe simjet jo ne Shkoder /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif :shrug:

rosela

Primus registratum

:smash: :smash: :smash: :smash: TI MOS PRIC MA MIRE!!! KU ME E MARRE ME KENE NE SHKODER!!! :cry: :cry:

terepervetezotipertegjith

Primus registratum

ai tha per fat te keq,JO nes shkoder rosela rrushe shif mire /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

kismet une ndoshta do shkoj ne shkoder :lol:

rosela

Primus registratum

:eek: upssss :shrug: sorry...nuk e kisha lexuar mire!!!

me fal kojshi se te paskam ra ne qafe kot!!! /pf/images/graemlins/frown.gif

mostro

Putraku

Une te cepi i bllokut..kush te doje le te vij.
Cfare koncertesh do behen ne tirane me rastin e vititi te ri??Na informoni pak ju lutem nqs keni digju ndonje gje te bukurne xhiro :wave:

nela_kristi

Primus registratum

une do ti kaloj krishtlindjet dhe vitin e ri ne spanje /pf/images/graemlins/wink.gif
mezi po pres /pf/images/graemlins/laugh.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Ne France, afer me Grenoblen, njit me stacjonin e skive 'Les sept Laux', Prapoutel Belledonne Isere ...

Kush do me ardh bujrum, shtepia eshte goxha e madhe, dhe si i thon asaj fjales, 'plus on est des fous, plus en se marre'

Le_Routard

Forumium maestatis

Uuu se harrova, ftesa ime nuk eshte e vlefshme per vajza te pashoqerume se prishin meshkujt e pashoqerum masnej. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Meqe ra llafi, po te jete nonjoni qe di me therr qingja do ishte ma mire akoma. Mu pervete me bo zemra vetem ti haj. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

I cope mish e i gote rraki. Te jete per pare une therr 10. /pf/images/graemlins/laugh.gif