Ku do e kaloni vitin e ri.

@d@

Primus registratum
Re: Ku do e kaloni vitin e ri.

KU do e kaloj vitin e Ri?

hm,s'kam ndonje ide. Po ma merr mendja si cdo vit ke Stadtbrücke. Pa organizim, pa optimizem dhe ajo me kryesorja pa deshira kete vit.
S'kam me deshira. U lodha duke i uruar vetes per vit te njeta gjera qe ne fund te cdo viti mbesin vec deshira te parealizuara.
.. Pse duhet te gezohemi kaq shume per vitet qe humbim dhe zhgenjimet qe marrim ? :shrug:

Le_Routard

Forumium maestatis

Kadal mi se mos hudhesh ka ura per inot te vitit t'ri.

Une vitin e ri ne 2000 e kalova n'AF. I thash vetes ky eshte viti i ri i fundit qe festoj keshtu, dhe ashtu bera.

Asgje nuk e shte e pamundur per njeriun, ai krijon realitetin e tij, ai e limiton ate me mendimet e tija. Mbeshtetu tek deshirat e tua per te krijuar realitetin qe deshiron, puno e mundohu per te, e me pas do jesh e lumtur kur te shohesh qe endrat do te realizohen nje nga nje.

true confidental

Forumium maestatis

Swimming and drinking Sex on the beach :cool:

beach_girl258x280frm.jpeg

Kur shoh nga dritarja sa bore ka rene perjashta , its soooo exciting ...

FIXHI USA

Primus registratum

UNA PER VETEN TIME DO JA FUS ME VRAP KTEJ NGA LAGJA :rolleyes:
DO BOJ NJA 10 XHIRO RRETH E RRETH QE ENE PO JU TEK VITIT TE RI ME ARDH :lol: MOS TE ME GJEJ HIC /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga LR:
[qb] I cope mish e i gote rraki. Te jete per pare une therr 10. /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
. Sa per copen e mishit ne gastaren e rakise . un t jap peshk ne vene se me mish e raki jom Full ...jO per gjo po dje m erdhen 99 Kile raki se 1 kile e kisha mor paradhenie per dhurate ne mishi o porosit nja 25 kile t papame .

eis

Primus registratum

Ne nje mbremje shkodrane qe behet ktu ne qytetin ku rri une,me muzike dhe humor.
Uroj qe te gjithe te ia kaloni mire.
Tana te mirat :wave:

@d@

Primus registratum

Fillimisht postuar nga LR:
[qb] Kadal mi se mos hudhesh ka ura per inot te vitit t'ri.

Une vitin e ri ne 2000 e kalova n'AF. I thash vetes ky eshte viti i ri i fundit qe festoj keshtu, dhe ashtu bera.

Asgje nuk e shte e pamundur per njeriun, ai krijon realitetin e tij, ai e limiton ate me mendimet e tija. Mbeshtetu tek deshirat e tua per te krijuar realitetin qe deshiron, puno e mundohu per te, e me pas do jesh e lumtur kur te shohesh qe endrat do te realizohen nje nga nje. [/qb]
Nga inati jot s'hidhem nga ura tani he /pf/images/graemlins/laugh.gif einen guten Rutsch im neuen Jahr an alle /pf/images/graemlins/smile.gif :wave:

S6T6N6

Forumium maestatis

dt.31.12.04 ora 10:30 >>> ne pune :mad:
dt.31.12.04 ora 12:00 >>> ne shtepi :angel:
dt.01.01.05 ora 03:00 >>> pravda :rockband:
dt.01.01.05 ora 13:00 >>> hotel :wub:
dt.??? dmth nga java >>> ne forum :wave:

gangsterja

Primus registratum
Pushimet e vitit te ri2012besoj se do ta kaloj ne shtepine,time me familjaret e mi qe me dhurojne ngrohtesi dhe dashuri.Do te jem e rrethuar nga ata persona qe i dua me shpirt,e ku ka ma mire se ta kalosh kete feste fundviti sesa ne shtepine tende.