Kruje,o qytet i bekuar!

godfather

Primus registratum
Re: Kruje,o qytet i bekuar!

hej Sallsatajk, çka ballnajs er djale, ke shko me shkoll nakun a sej? shko er bo shorren se lirohesh, u bo betha jote me fol per gamorxhi e gelqerexhi kto... biri anash here tjeter!!!

lupi

Primus registratum

me thene te drejten kur hapa kete faqe mendova se do te gjej ndoje gje interesante dhe kurioze,qe te mos gabohem ishte fjala te flitej per vendlindjen,historine,kulturen,jeten dhe problemet e perditshme qe vertet preokupojne bashkqytetaret e mij...por sic duket dikush po e keqperdor dhe keqinterpreton kete web-page,sic edhe thenjen KRUJE QYTET...!Nuk kam ndermend te bej sfide personale ju por menyra dhe modeli i shkrimeve eshte per te ardhur keq!NUK mund qendroj e shoh se si po talleni me krenarine dhe te kaluaren tone ...eshte derdh gjak per cdo pellembe vend,dhe mos harro se i perkasim ketij vendi (kryeqyteti i pare i shqiperise)dhe do te ta mbrojme po me gjak emrin QYTET.JASHTE te gjith ju qe nuk pranoni modelin e urte te te jetuarit te krutanit te thjeshte e punetor.! JASHTE katunaria e pa "gdhenme" qe na dikton modelet arrogante dhe irrituese te jeteses.!mos kujto se ke frazeologji"unike"apo"origjinale" ti zoteri???ta them une nje gje:ti je vetem dikushi qe nuk nuk i hyn ne pune kurrkushit!

renata

Forumium praecox

Fillimisht postuar nga wintolose1:
[qb] me thene te drejten kur hapa kete faqe mendova se do te gjej ndoje gje interesante dhe kurioze,qe te mos gabohem ishte fjala te flitej per vendlindjen,historine,kulturen,jeten dhe problemet e perditshme qe vertet preokupojne bashkqytetaret e mij...por sic duket dikush po e keqperdor dhe keqinterpreton kete web-page,sic edhe thenjen KRUJE QYTET...!Nuk kam ndermend te bej sfide personale ju por menyra dhe modeli i shkrimeve eshte per te ardhur keq!NUK mund qendroj e shoh se si po talleni me krenarine dhe te kaluaren tone ...eshte derdh gjak per cdo pellembe vend,dhe mos harro se i perkasim ketij vendi (kryeqyteti i pare i shqiperise)dhe do te ta mbrojme po me gjak emrin QYTET.JASHTE te gjith ju qe nuk pranoni modelin e urte te te jetuarit te krutanit te thjeshte e punetor.! JASHTE katunaria e pa "gdhenme" qe na dikton modelet arrogante dhe irrituese te jeteses.!mos kujto se ke frazeologji"unike"apo"origjinale" ti zoteri???ta them une nje gje:ti je vetem dikushi qe nuk nuk i hyn ne pune kurrkushit! [/qb]

renata

Forumium praecox

Zoti Wintolose,
Urime per gjuhen tuaj te kulluar,por ne kemi edhe ate tonen "te trashen"fatmiresisht se ndryshe nuk do merreshim vesh me gomarxhijte,gelqerexhijt,katunaret dhe me shume te tjere.
Fatmiresisht zoteria juaj ka pasur fatin te shkollohet,dhe kjo ju nderon ,por diskriminini i te siperpermendurve bie ndesh me cka thoni ju me poshte per punetoret tane te urte e te nderuar.
Nese ju quani kurrkush dike qe eshte me te vertete dikush,ju siguroj se gaboheni.Mos jeni aq i prere ne vleresimin qe i beni te tjereve,qe te tjeret mos te bejne te njejten gje ndaj jush.
Uroj qe ju ne kete web te gatuani nje gjelle me te mire se ajo,qe kane gatuar djemte deri tani,por e ve pak ne dyshim.

TranofiljA

Primus registratum

Mendoj se zoteria me siper, n.q.s mendon se mund ta pasuroje kete teme me kuriozitete mbi qytetin e Krujes, te mos trembet nga e folura e pjestareve te tjere (qe eshte dialekt i ketij qyteti, jam kurioze te di si flasin gjysherit e tu).

....edhe ju mos u lodhni me te. /pf/images/graemlins/smile.gif

lupi

Primus registratum

:smash: :shrug: /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

godfather

Primus registratum

a t'thashe me shko me bo shurren? hik er pra ç'je tu prajt? a hala s'je liru re t'mlofte jatòm me jarogn atllasi?!?!?!? a ke gaz qesja ke msò me hy m'internet? shif iher e hapi 30 faqet si jane shkrojt deri m'sot e del vete se kush ò ma krenar per t'qenmit kruton. ngarqar pallatesh!!!!

nuk e di pse kam pershtypjen se Krujen e njoh shume here me mire se ti!

mon

Primus registratum

[qb] per sygjerim:mund te kontaktojsh me adresen e-mail.faleminderit per mirkuptimin ne advance! [/qb]
Selom a borra e gra!
He advanca t'raft krès të. Pa pse re s'pa t'pelqeka të e folmja krosë. E ka e ke shpajn m'Kro tej? Dashke me na dal ne ma kroton se tjert tej. Hik e mso si i thohet advances ship e masanej hajde folim knej.

lupi

Primus registratum

medet sa gomare ka ne kruje!po si ja paski marre huqet krejt"ta moosha"?

mon

Primus registratum

[qb] me thene te drejten kur hapa kete faqe mendova se do te gjej ndoje gje interesante dhe kurioze,qe te mos gabohem ishte fjala te flitej per vendlindjen,historine,kulturen,jeten dhe problemet e perditshme qe vertet preokupojne bashkqytetaret e mij...por sic duket dikush po e keqperdor dhe keqinterpreton kete web-page,sic edhe thenjen KRUJE QYTET...!Nuk kam ndermend te bej sfide personale ju por menyra dhe modeli i shkrimeve eshte per te ardhur keq!NUK mund qendroj e shoh se si po talleni me krenarine dhe te kaluaren tone ...eshte derdh gjak per cdo pellembe vend,dhe mos harro se i perkasim ketij vendi (kryeqyteti i pare i shqiperise)dhe do te ta mbrojme po me gjak emrin QYTET.JASHTE te gjith ju qe nuk pranoni modelin e urte te te jetuarit te krutanit te thjeshte e punetor.! JASHTE katunaria e pa "gdhenme" qe na dikton modelet arrogante dhe irrituese te jeteses.!mos kujto se ke frazeologji"unike"apo"origjinale" ti zoteri???ta them une nje gje:ti je vetem dikushi qe nuk nuk i hyn ne pune kurrkushit! [/qb]
He krenarin e t'kalumen e krose e honksh megjith skenderbe. E pse e dike veten ma t'mire bethe jote? A emri QYTET t'raft ballit. Pa ku e ke pa krutonin e theshte e puntor tej a shpaj? Di gjo ku bje Shaboni Bikut? pa gamorxhi ke pa najher? Pa pse re e di veten ma t'mir betha jote se gamarxhit. Pa katunort t'kan hor buken asej? A t'prajshkan ambientin te aaa? O te kam pjerdh m'krenarit, pa hikni re se u bot ju patriota e na i dulet zot krose. E c'na merzitet robt si puna jote qe sa shkojn m'tirone dy dit, te paren kujtojn se shkon m'evrope, e t'dyten se kan per t'zone dashnore per dy sahat. Pa hikni re se lat nom. Tej je si puna e atyne shokve t'mi qe shkojn m'universitet e folin holle e bejn sikur s't'njofin rrugve tirons. Ja per naj gjo pa kan frike se mas merr vesh shoqnia se jan pri kroje. He rracist muti, e di veten ma t'mir se tjert tej re? Pa pse re kujto tej se ka per t'pet kosh se si me fol?? hik metu m'pos pa s't pelqeu. M'dac me fol holle fol pa tjerve mos kerko me i dhon men, ja per naj gjo pa qisho kina fol e kur te duna me fol kina per t'fol krotonçe. e kur t'jet per t'fol "holle" dim ne ne tjert me fol holle.
He pordhac. Leni rahat robt se na metet ju bethzgjutit qe dilni e na shitni men per intelektual. E mahalla i lift se dini. Se masanej doni me shku m'itali me pa evropen e kini torp me thon shiptar kur ju pet njeri se ka ini, se per robt si pune jote usht torp me thon shiptar. Ne kur thoni shiptar qisni historine qe ju ka mso enveri me heroj e me patriota. E qitni ne napoleonin shiptar. E masanej folni holl e filloni tu thon "advanca" se ju duket vetja ma e zgjut tu fol holl, s'kini faj, si me ja bo kur e ke kaptajnen bosh.
Hajt fotja e thoj naj fjal t'holl se gitojn dyjoja se ini ma t'mençem. Krejt si fatosi qe fol e se merr vesh njeri se fol per "preokupime, e per modele arrogante e irrituse t'jeteses".

Pa pri barkaneshi me qen s'ke gale me fol holl per me thon gjona t'mençme, he legen.
Pranej m'daç rraj e fol si kusori forumit, m'daç hap tem tjeter e m'daç hik krejt.
Un qanej ka gjimnozi e kam shpajn. Pa tej ka e ke se m'ka met marak?? Pa buken ku e ble shpaje jote?

Ne nuk jam m'amerik, jam ma knej.

Presidenti

Forumium maestatis

[qb] medet sa gomare ka ne kruje!po si ja paski marre huqet krejt"ta moosha"? [/qb]
pa ku dule tej kshò er t'qaft jatòm? ke dal um tiron e ke pa dijollajk me sè...e ke mur m'hajer a si?!

Na kina i t'mir se dim me i dhon dum ene asaj katnorçes si shkrohet naper libra po simas veni ne kuveni pra....met lluboni plasi tu shkròjt libra per traditen e gjuhen e bukur , te tè s't'pelqeka!

gamorxhi a gilqerexhi...ina rrajt n'hije t'ullajnit, kina thajth tèm gropash gelqerje, kina zon be per qat buz moli , kina bo hashore m'muj t'vet e ina la m'drò.

qashto pra er ti firmja hoçja kur kerkonte votat pat thon i fjal t'modhe "Pa kujt kini p'ta dhon votat pa s'mi dhat mu re...pa ata s'din ka lidhet gamori re, un e di se jam kruton"

S'te pelqe tè? a t'qajm ne tashej? AUUUUUU!!!!

hec er art se ke t'morme si kosovrasti m'vaktit, pa t'bona mor me shko me i fut i gjueti t'fuqishme ...sa m'mal e sa m'pushim t'gjat /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

uo mola o vrafsh veten, kush je tej er perraj se kujtom se ishin vetem e un e ky pirroli prì Ximsh kto???

mon

Primus registratum

wintolose, hiku m'duket! se kam pa mo. As se mura vesh se ku e ble buken. M'ka met marak se ne ina ne pri kroje e borr i dheut. S'bohet ksho! Pele, dru bi
ne gjo me ta.

A kini mo naj resme pri kroje aman se m'ka mor molli me pa resme kroje se kam per t'najt knej ksaj radhe.

lupi

Primus registratum

sic duket, ca nga ju ,ju duhet palla e skenderbeut jo per te luftuar por t'ja levduar e ferkuar deri ne te rruar!

mon

Primus registratum

o wintolose, po pse mer cun nrrove emrin dhe kujdes maje gojen! Po pate noj problem, ta thashe se kush jam, me co mesazh privat. Nuk e marr vesh se ku e ke hallin!

godfather

Primus registratum

DSCF0011a.jpg

Legjenda tregon se kete peme e ka mbjellur Haki Sallaku, gjyshi i Ilit, m'trallajk t'vet. /pf/images/graemlins/laugh.gif