Kruje,o qytet i bekuar!

jorgji

Primus registratum
Re: Kruje,o qytet i bekuar!

qyyyqa, si qeki bo kshu ri. ini tuj hik sak per tramo tgjith. me bo be sa ini ul tgjith ke kafja vinit mkro ne kini bllaku tavalinn me i tek kafe (nuk e di a e keni parasysh roksin, ata qe e din).
hernejse i pershnetje tfort krotanve qi njof un, (ne atyne qi si njof). ne i kshill; mos e perdorni fort qat fjal "puqni pshurrsat" se e perdorin masnej per pershnetje rruge qata qi se din e po lajn nam kot.

me tmira i her se nisni e carohi kot msanej

edda

Primus registratum

Je a s'je elbsanlli ti halisenjefo? Cere eshte kjo gjuhe qe shkrun ti..mos na bastardo dialektin plako

jorgji

Primus registratum

jo moj goce jo. vetem per ti ba qefin krutanve po as smshkon nmenje fare /pf/images/graemlins/tongue.gif . prit se po hap i tem ime "elbasan o qytet i bekum" dhe shife pastaj. po nuk du tbaj sherr pastaj per mrojtje rrace.
meqe ra llafi kush po vjen i xhiro nga bulevardi. mka marr malli kam 2 vjet pa e pa. /pf/images/graemlins/frown.gif

edda

Primus registratum

Bulevard :confused: bulevard i thu ti asaj rruges t'nushte qe fillon na stadiumi ene maron ke turizmi /pf/images/graemlins/laugh.gif mu m'ka marre malli per paradat qe bashin femrat n'vere, munohesh kush e kush ti nxirrte sa me shume shalet perjashta

GOODFELLOW

Primus registratum

o edda po ti çfar ben flet per halisenjefin kur per vete ke emer goce dhe ate avatarin e brendon lee!! nejse pak rendesi, ka po dhe ti na e shpife me kete shkrimin aty poshte se elbasanllit s'flasin ashtu.

edda

Primus registratum

çere ke me avatarin tem ti plako, po t'prish noi pune ty e? :smash: E se si flasin elbasanllinjte menoj se duhet ta di ma mire se ty se jam na EL

godfather

Primus registratum

edde riiiiiiiii, ç'ka ballnajs ksho ri gòc. ne m'kro kina i adet: kur i hyhet m'shpaj tjetrit e respekto, qi t't'presi mir. pernej mos u grric kot se kto ka lloj lloj lumjansh e barkashensash e nuk ke per t'dit me u mor vesh me ta.ma ngjo qiket fjal se per mir jam tu ta thon a jo a TRANAFILE?!?!?! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ema

Goddes

Arto mor sherrxhi i vogel po goca i verejtje beri mos u kapni kot /pf/images/graemlins/tongue.gif

Hajt shnet edhe ju shtofte tema ju bofte terkuze! /pf/images/graemlins/laugh.gif

godfather

Primus registratum

Skenderbeu_yne_nga_Andi.jpg

kortezia e andit (ene pse nuk e di se kush ò !!!)

ngjo kha ri gòc
un nuk i fola me t'kqia se sado mund ti kem inot elbasanllijt, prapseprap nuk mun i hodh t'gjith posht, jo per gjo po i kam hor ene buken cave(ene çar buke se). e mos mu nxef her tjeter se s'jam sherrxhi .... MORE VESH A JO!?!?!?!?! /pf/images/graemlins/wink.gif

Ema

Goddes

Haha!
Heres tjeter kur t'na brumni n'dere na lajmeroni se do ju boj buke me kulece(buke lepurushi) /pf/images/graemlins/laugh.gif
Masnej pse i paske inat elbasanllit kshu ti,se as nusen s'e deshe anej??? :smash:

godfather

Primus registratum

çar nusje ri? :eek:
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :lol: :lol: :lol: emora vesh

po pra, ene ajo su m'duli e hajrit! e çar t'pres mo un pri elbasonlleshave. (Ej, mos i thuj gjo moncit se t'vrava!) :smash: :smash: :smash:

TranofiljA

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Godfather:
[qb] ma ngjo qiket fjal se per mir jam tu ta thon a jo a TRANAFILE?!?!?! /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
vallahi çuno po t'kallzoj drejt qiteshte se me nejt n'Kro tej e me u plak qanej ke per tu bo plaku katunit....me da hallet e robve :thumbsup:
Pranej ti ka dhon Zoti qato tru t'mençem! Lum qajo nuse qi hy n'der tate...boll zili kom per ta pas!!!

/pf/images/graemlins/laugh.gif

godfather

Primus registratum

fjala jote m'"vesh" t' Zotit ishalla amin amin amin... se qanej ma ka qefi me u plak mo.

t'mosha t'ligat un tè mo, a je u bo hazèr nojçik per me u nis per m'barun a jo?

Ema

Goddes

Arta tranofillja e ka llafin ne pergjithsi per zyren tiuj,po i bi ka Kina.
Mos e ke emrin Irena ti goc se ky e ka Aleksander /pf/images/graemlins/tongue.gif

:kiss:

TranofiljA

Primus registratum

Qyqja qyqja, po tje goc ç'pate :eek:

Ja paske vrejt zyren tej ri?? Ne nuk kallzo qi paskan ne sekretare /pf/images/graemlins/tongue.gif
Kur fola ma siper, per qat Sallsatajk kom fol vec per Godfather /pf/images/graemlins/laugh.gif

Godfather, jom n'pergatitje e siper per me shku n'Kro! Them dro ka Gushti :rolleyes:

ps: Po ato resmet ke fq pare ku shkun? Ka per t'ju met krejt Nahara :lol:

Ema

Goddes

LOl /pf/images/graemlins/tongue.gif
Edhe une kam qef ta shof Krujen se kshu me fotografi e kam pa e kam tha fare /pf/images/graemlins/laugh.gif po kan frik kto cunat me m'ftu ne Kruje se mos i lej pa martu /pf/images/graemlins/tongue.gif

Trannny m'pelqe fort signatura tate se s'te shifsha dot me ca deshperime!

TranofiljA

Primus registratum

Fillimisht postuar nga BoHeMian_RaPsOdY:
[qb] Trannny m'pelqe fort signatura tate se s'te shifsha dot me ca deshperime! [/qb]
...ç'me bo, nuk zgerdhina dot perhere...kaiher ne zymte se mire na bo /pf/images/graemlins/laugh.gif Na Kalit!!! :shrug:

Ema

Goddes

Une iki mas hones,ket here s'e ktheva dot dhimjen ne force edhe shif ca signature vuna.. /pf/images/graemlins/frown.gif

godfather

Primus registratum

trane, mir fort. na ishaallah, me na e bo Zoti mar vijme anej ka funi i gushtit e deri dit't e para t'shtatorit. nejse , ishallah takona.

ju pershnes t'gjithve me kongen

...na pri o popull na pri perpara ... ne kruje trima n'kruje ne kruje trima n'kruje...

ema, teardrop, justify my love a bohemian rapsody a si e ke emrin tej mo. na boni noj gjo t'mir sonte se ne vijme ka darka. ha ju lumshin durte mo( in anticipo)... /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif