Kruje,o qytet i bekuar!

godfather

Primus registratum
Re: Kruje,o qytet i bekuar!

qashto ka pas thone ene mame ime para se t'vinte m'dere t'bab's tem. nuk je as e para e as e funit. /pf/images/graemlins/laugh.gif

GOODFELLOW

Primus registratum

shifni Bashkim Ramen kush e njeh
velle kruje

vallekruje.jpg

Ema

Goddes

ehe,
ma ka kenu tranofillyja.

Ti si iher?Ishe m'kuesture ne vete dje?

TranofiljA

Primus registratum

..ju e kini si me vale re...o shkruni t'gjith periher o asnjoni.

Erdha vec mu t'ju vrej iher se m'kputi malli fort mo. Javes tjeter kom me shku me kerce mu para Bill Klintonit se do e dekorojn per ca u bo n'Kosove. Kom per t'ju pru godrafi boll /pf/images/graemlins/laugh.gif
Po m'vje icik keq se nuk e kom kostumin (veshjen) kuruton/e hala...jon tu ma qep qiteshtej n'Kro, po zor se ma marojn shpejt.

Na duhet i smiley me t'perqafume.... :wave:

GOODFELLOW

Primus registratum

mir qeke tu ja bo, po a i ke than billit se je mes kroje, jo po ta din ne tshafin me sy ma te mire masanej.
fustanin me e parasajt me e pru urgjent pej kroje se e bom venin gjak.
pa tparasajs ene i her mos tna harrojsh qata godrafi mo.

TranofiljA

Primus registratum

Nuk harroj joooooooooo

..po ju djel Kroje a dini ku me gjet noi aheng t'Pleqve t'Kros re??? Jo per gjo po asnji nuk di me e knu si e knojn ata ate kongen e kalase...ne ate te shoqeve budalle /pf/images/graemlins/laugh.gif

M'kan thon shoqet mrooome
merre moj merre plakun eeeeee :wub:

Presidenti

Forumium maestatis

ene me i thon atij se president jam un, e jo ai!
si shpirt ma kishe te folmen, ke per ta çmen ate bobin!
ç'bohet anej...keni ra qetsi eee?

TranofiljA

Primus registratum

Knej e...eshte bere 1 dite dill 3 dite shi. Na u shpif krejt mo. Nuk di c'me bo robi...pervec punes /pf/images/graemlins/laugh.gif

Po tej re, a je tu i msu fort qata libra a je tu bredh n'bilardo me shokt???? /pf/images/graemlins/tongue.gif

Teshtej m'duhet me shku trama ke puna se ma moren frëmën!

Shifna prap ma vone /pf/images/graemlins/laugh.gif

:kiss: Krutonve

godfather

Primus registratum

qyqa si ma shkro krutançen qikje goc moooooo. megjithse m'kan thon se ene per ta fol nuk je ne aq keq jo.

Albanian_princess

Primus registratum

Desha te di nese te gjithe ketu ku flasin ne kete teme jane nga Kruja, se nuk gjej shume njerez nga Kruja ne forume. Une vete jam nga Fushe Kruja me origjine.

TranofiljA

Primus registratum

..vallahi ri goc ata qi jon pri Kroje duken pri t'folmes e t'shkrujtmes. /pf/images/graemlins/laugh.gif

M'Fush Kru kena kalu t'gjith kaiher. Ku e ka pas shpajn tej ke rruga per Kro, rruga per Laç/Milot, rruga per Taron apo qajo per Durrs??? /pf/images/graemlins/smile.gif

Godfather t'marrsha t'ligat un të :wave:

TranofiljA

Primus registratum

..asisen hala rrusho,po ty do t'kallzoj t'parin qi mos ta vrasesh kaptinen fort /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Se nuk me kallzo ti mu se vallahi flutroj ke shpaja jote ne....ne e di vete ti mo!

Albanian_princess

Primus registratum

Fillimisht postuar nga TranofiljA:
[qb]
M'Fush Kru kena kalu t'gjith kaiher. Ku e ka pas shpajn tej ke rruga per Kro, rruga per Laç/Milot, rruga per Taron apo qajo per Durrs??? /pf/images/graemlins/smile.gif
[/qb]
Une e kam patur shtepine afer Ures se Zeze, qe i bjen midis, ku lidhen te gjitha rruget, aty ku ka pas qene stacioni i autobusave ose tregu i plakave.

Presidenti

Forumium maestatis

po vijn lajme t'freskta pri kruje!
Ka shku goodfelow me tako njonin e me mor i plaçk.. /pf/images/graemlins/smile.gif ca steka dahon dmth!

t'morim vesh a jan rraf krutont me fush-krujsat apo e kan myll me sezionin e bores per kyt vjet?

t'morim vesh a osht shtru unoza

t'morim vesh a ka pi prap nani me lilin me ja *** nonen qytetit

t'morim vesh sa ka shku rruga kruj fushkruj

t'morim vesh a ka myll vini? ene ç'kan zbulu shkenctart tone te bar lokal te studimeve murlanogjike ne fushen e murlanit e pes katshit

t'morim vesh a osht feju kush...a ka ngel kush per ne..

e plot se kto se shpejti ne "kruja qytet i bekuar"
qendroni me ne!!!

GOODFELLOW

Primus registratum

un erdha pa a pruna gjo thoj!!!

1)gjymsen i kishte paj Bleri rrugss..

2)krejt shoqnia dunte kaj paqet..

3shkova ke mramja shqiptare mboloj....!!
pa atje jan krejt studentat pabuksa skishte blejt kerkosh paqet ksho qi sét kam blejt mtabakeri :rolleyes: .

e di se ju fika llullen /pf/images/graemlins/laugh.gif

TranofiljA

Primus registratum

...lene dahonin me paqeta iher (se dahon osht ai me gjeth...ju e dini ma mire se un /pf/images/graemlins/wink.gif ) po na kallzo noi t're rreth Krus /pf/images/graemlins/smile.gif

godfather

Primus registratum

si leje dahonin iher ri? a je m'terezi tej a goc a jo? po a e di tej se e ka fajk deren se na u ka pre rrisku fort qikta dit't e funit e u ka bo keq. masnej na knej nuk e njofim fort ate me gjethe, tej dro po.jo per gjo, po t'ka ra me najt me shoqni komunistash a jo?!?!? :smash: /pf/images/graemlins/laugh.gif