Kruje,o qytet i bekuar!

godfather

Primus registratum
Re: Kruje,o qytet i bekuar!

me sa di une jo... qazimi ò den-baba-den pri tirone. (jo per gjo po t'pakten kshu e di me siguri per kushurijt e vet) /pf/images/graemlins/wink.gif

mos valle kjo ide te erdhi nga dialektisepse po te jete kshu do habitesha disi... /pf/images/graemlins/laugh.gif

godfather

Primus registratum

ej une jam tu hik m'shpaj se punes i bona mutin sot e jam gjith naten oa gjum... ksho ò kur t'vijne miq si t'majne deri m'1 e gjyms perajsht e deri m'5 t'mjesit qujt tu pa televeizor. ka munsi si t'vij knej ka shkolla. munohu me i mush menjen me e mor me vee m'milano... mos e le me fluturo me pras m'mèth per punen e afisheve. shifna m'darke...

aaa, m'bej te dit kur e ke nermen me u nis. une jam tu mor jimin /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ema

Goddes

Fillimisht postuar nga TranofiljA:
[qb] Kishte noi dokumentar mrom n'tivizor e :eek: :mad: /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Arto po ho re se m'the se je zgju masdite muve :smash: !

GOODFELLOW

Primus registratum

pershnetje te gjitheve dhe gezuar bajramin,kam uru ene i her tjeter po kto e kisha me nnahhiinn tone! wallahi mpaska mor malli me hy ke tema kros pa ma teper kam erdh per me tpershnet té a tronafile! ato gjonat ishin shume te bukura flm, je goc nish ma, si kaloni anej? pa a smune me gjet nja dy ushtar ma témdhoj ke aja foto /pf/images/graemlins/smile.gif
une se di a do jem anej per vit te ri por nese do jem do te telefonoj... inshalla ske ndru numrin.

godfather

Primus registratum

ç'lidhje kishte televizori... :eek: :confused:

per shum vjet t'gjithve se s'ka kruton xsi s'e festo bajromin!

TranofiljA

Primus registratum

Vallahi tej je i squt...se ne un e kam festu fort Bajramin....tu kerce m'karrajke e tavolina :rockband: deri n'mjes.

...jo per gja po per mu ishte si me pas 2 gezime ne dy dit /pf/images/graemlins/laugh.gif

Bjondo, un nuk qelloj atje per Vit te Ri...po nja dy jave para...po ti provoje iher numrin se dro bo vaki /pf/images/graemlins/tongue.gif

godfather

Primus registratum

mirmjes

sot ka feste krejt kroja... njoni kto ka ditlinjen

daco, Zoti t'dhofte jete e lumturi m'ket dyjò per aq sa je me men m'krè e t'dhofte xhennetin per perhere me çar t'kesh ma afer zemres, ene ata si ke ma m'cep ( se e di se s'mund t'jem tjeterkun perveç se na mi cep) /pf/images/graemlins/laugh.gif

trane , ma shpesh ta mosha ma shpesh...

LastGodfather

Primus registratum

kush ka desh me mi nrejt nervat me ket punen e hip_hopit ta dije se ja ka arrit planit 200%, po veç mos e zunça...

a prape se ka nermen me erdh kush knej????

TranofiljA

Primus registratum

Kisha me t'cu dicka me MP, por kur pashe hip_hop thashe...nuk o burri im qiky /pf/images/graemlins/laugh.gif

TranofiljA

Primus registratum

Nuk di gjo una... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Qe nje pershendetje per krutonet e mi!!! (nje pjese te saj e keni ju /pf/images/graemlins/tongue.gif )

trn.JPG

LastGodfather

Primus registratum

mirmjes a gdhajt mir? a i ka nel hatri nanjonit per naj gjo apo ka bo veki naj gjo si nuk bohet i gjall kerkosh??!?!?!?

Presidenti

Forumium maestatis

mirmjes a dashni se po s'te pjerdha un tè s'te pjerdh kerkosh!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

un s'kam shume qe jam zgju...se ruj se na bo naj zo ti kur del prej shpie s' jud qe ne pik te sabahut!!!

sot ishte koh per gjum vallahi!

TranofiljA

Primus registratum

A pe nai nonderr tej re...se un vallahi jam trem. Pash sikur vrapojsha me i turm robsh ne ka larg gjujshin me gura...ne i nisha kur m'bishin m'kaptajn.

Duhet me shku me nai ven t'mire sa ma shpejt /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif