Kronike e nje goli te pamerituar
Dje po shihja ndeshjen e interit.ndoshta ishte koha e mire ,ndoshta ishte interi po un rrashe ne dubiot e mia.Nje pyetje me mundonte
SE?.Pse kam dal te shoh kete ndeshje?C'te keqe i kam bere vetes qe e keqtrajtoj keshtu, sdq aty nga minuta e 60 dubio ime shkrihet si mjegulla e mengjesit.Shoh Maresken shakull ne shesh.Te gjithe prisnin qe topi te percillej jashte.Lojtaret e interit,ata te piancences qe ishin gatituu,por dalmat(qe vetem ca pika te bardha i mungojne per te qene i vertet)vazhdoi me punen e vet.Ngjante me ata femijet qe lozin kundra vetes se tyre.I afrohet portes e godet.Topi kap Batiexgol.I cili porsi une ishte humbur ne dubiot e veta,vetem se ai e ben brenda 16meces.Gol.Stadiumi pret gjygjtarin.Birra Morati ndez cigar.Por referi i humbur edhe ai ne dubiot e veta nuk e sheh Maresken shakull.Eshte gol i rregullt.Pastaj ndeshja vazhdon BobocepuVieri shenon 2 here te tjera dhe perpak birra Moratì desh ben infrakt.Vetem kur ha gol nga Hubner ne 90' e merr veten.
sdq si tha Moxhi interi eshe ekip i madh dhe e meritonte fitoren .Ndoshta edhe atij si te gjithe juventinve i shijon me shume kampinati i fituar ndeshjen e fundit duke ja marre interit buken nga goja.
PS:coca-cola ka me shum gaz se pepsi
Dje po shihja ndeshjen e interit.ndoshta ishte koha e mire ,ndoshta ishte interi po un rrashe ne dubiot e mia.Nje pyetje me mundonte

sdq si tha Moxhi interi eshe ekip i madh dhe e meritonte fitoren .Ndoshta edhe atij si te gjithe juventinve i shijon me shume kampinati i fituar ndeshjen e fundit duke ja marre interit buken nga goja.
PS:coca-cola ka me shum gaz se pepsi