Krevati...Cdo gje e lejueshme per tu kenaqur???

marina s.

Forumium maestatis
Re: Krevati...Cdo gje e lejueshme per tu kenaqur???

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: MLK</div><div class="ubbcode-body">Ti mos je gjo avokatja e lartfoleses (shkruajteses) /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif</div></div>
Jo, une thjesht futa hundet kot /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

SyriKalter84

Primus registratum
Re: Krevati...Cdo gje e lejueshme per tu kenaqur??

aahah sa me pelqen menyra se si i pergjigjeni njeri tjetrit shume terheqese, me lojra fjalesh /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

SyriKalter84

Primus registratum

une per vete jam e turpshme nuk e di pse. mund te them qe ka raste qe nuk ma ndien as per te bere gje.

philly_fier

Primus registratum

POOOOOO. Cdo gje eshte e lejueshme per tu kenaqur, nuk duhet te kete turp at all

SyriKalter84

Primus registratum

jan jan ja nga fieri jam une brenda dhe kam turp /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/frown.gif me duket vetja e shendosh dhe nuk dua ose ka raste qe vetem dua te fle /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

philly_fier

Primus registratum

Atehere cuni me te cilin je ti nuk te ben te ndjehesh beautiful. Eshte detyra e cdo mashkulli ta beje femren te ndjehet e bukur, nqs do qe ajo mos te kete turp dhe te beje cdo gje. I dont know if that makes sense

abs

nuk e di...
Re: Krevati...Cdo gje e lejueshme ???

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Sceptic</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: MLK</div><div class="ubbcode-body">Ti mos je gjo avokatja e lartfoleses (shkruajteses) /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif</div></div>
Jo, une thjesht futa hundet kot /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif</div></div>

jeee /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eusa_pray.gif, si moj fut hunden n'krevat t'tjatrit /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/crazy.gif pranon edhe me shkrim biles /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eusa_boohoo.gif pervehte t'kisha nxjerr n'gjygj para pronarve t'krevatit /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif njashtu si n'avatar /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

( /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif meqe m'ra rruga)

ere

Primus registratum

iken meshkujt se skishte drita /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif

si ishte ky muhabeti i krevatit tani /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eusa_dance.gif
sykaltra pse kaq e turpshme moj vajze? behu me dinamike keshtu qe dhe partneri te shperthej dhe ai... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/yay.gif
Goce fjerake ne krevat duhen te 2ja palet te bien ne konsensus dhe te kontubojne per te ardhmen e metejshme /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/booki.gif

marina s.

Forumium maestatis

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: abstract</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Sceptic</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: MLK</div><div class="ubbcode-body">Ti mos je gjo avokatja e lartfoleses (shkruajteses) /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif</div></div>
Jo, une thjesht futa hundet kot /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif</div></div>

jeee /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eusa_pray.gif, si moj fut hunden n'krevat t'tjatrit /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/crazy.gif pranon edhe me shkrim biles /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eusa_boohoo.gif pervehte t'kisha nxjerr n'gjygj para pronarve t'krevatit /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif njashtu si n'avatar /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

( /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif meqe m'ra rruga)</div></div>

Ne gjyq deklarohem e pafajshme /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif dhe jam dakord qe te dal perpara trupit gjykues si ne avatar: e verteta duhet te dale ne shesh nudo /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif