Krevati...Cdo gje e lejueshme per tu kenaqur???

Piccolina

Primus registratum
Krevati...Cdo gje e lejueshme per tu kenaqur???

Kur vjen puna tek seksi dihet qe meshkujt ne pergjithesi nuk kane siklete apo komplekse. Nderkohe qe tjeter gje ndodh me shumicen e femrave. Kam degjuar femra te thone qe sa me shume gjera te bejne aq me turp kane, dhe mendojne gjithashtu qe nje mashkull mendon keq qe zhvishet nga sikletet ne krevat dhe nuk ka limite.Si e mendoni ju meshkujt ne te vertete? Dhe ju femrat, cila eshte arsyeja qe ju ndaloni te "shprehni talentin" ??? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wub.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eusa_pray.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wink.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

Qerratai

Primus registratum
Re: Krevati...Cdo gje e lejueshme per tu kenaqur???

Ti Piccolina, duke qene se je femer, shpjego cilat jane arsyet qe te bejne ty te shprehesh talentin tend. Me duket shume me koherente sesa te pyesesh femrat qe nuk e bejne si ti, me tabu e me kufizime. Prediko nje here, te shofim sa e suksesshme do jesh! /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wink.gif

Piccolina

Primus registratum

Epo ti e paske kapur keq me mua me duket /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wink.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/tonguee.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wink.gif Gjithsesi persa me perket mua nuk ka limite per kenaqesine time, dhe perderisa ndodhem ne nje krevat me dike, as nuk ma ndjen fare nese ai e paragjykon lirshmerine time dhe e lidh me arsye te tjera, pervec faktit qe une jam aty per te kenaqur veten ne rradhe te pare dhe pastaj partnerin, dhe per te arritur kte nuk ndalem para asgjeje...

Qerratai

Primus registratum

Nuk kam kapur asgje me ty, qellon thjeshte qe temat e tua jane aktuale ne momentin qe une gjendem online. Pas kesaj qe the ti, tema merr fund. Eshte diçka mese normale dhe e thjeshte qe te deshirosh sa me shume kenaqesi, ne sa me shume menyra te ndryshme. Ka njerez qe kenaqen vetem me nje here dhe ekskluzivisht me "misionarin" :D. Perse te duhen ty arsyet e tyre ? Kjo eshte çeshtja.

Piccolina

Primus registratum

Sepse jam kurioze te di cfare dreqin mendojne femrat qe une se mendoj, qe i detyron te shtrihen e te presin. E dua te di edhe cfare mendojne meshkujt per nje femer seksualisht jashtezakonisht aktive. Ja nje pyetje se ciles ti mund ti pergjigjesh si mashkull qe je...

Qerratai

Primus registratum

Ti dashke se s'ben te dish se ç'mendoj une per ty /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif
Tani per tani s'di c'te te pergjigjem, menyren sesi e shpreh ti pasionin qe kemi te perbashket nuk e shoh dhe efikasitetin e talentit tend kre(v)ativ nuk e njoh.

Piccolina

Primus registratum

Perse nuk e sheh pasionin e perbashket? Dhe pse i merr gjerat subjektive i dashur?
Po flasim per pergjithesine ktu.

Qerratai

Primus registratum

Sepse nuk kam ku te shoh fotografi te bera dhe shkrepura nga ti /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

E si te mos e marr subjektivisht pyetjen une kur ti me drejtohesh me "i dashur" /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif ?

Me pelqejne femrat qe s'kane limite ne krevat!

TheWanderer

Primus registratum
Re: Krevati...Cdo gje e lejueshme per tu kenaqur??

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Piccolina</div><div class="ubbcode-body">Sepse jam kurioze te di cfare dreqin mendojne femrat qe une se mendoj, qe i detyron te shtrihen e te presin. E dua te di edhe cfare mendojne meshkujt per nje femer seksualisht jashtezakonisht aktive. Ja nje pyetje se ciles ti mund ti pergjigjesh si mashkull qe je... </div></div>

Detyre te madhe i ke vene vetes... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif Do te dish c'mendojne femrat? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif Nese do t'i japesh jete temes, lere muhabetin ne krevat, ku nuk ka shume mendime, se ndryshe, s'te shkel ketu as nje profesor seksi!

Piccolina

Primus registratum

Ndoshta do te ta tregoj ndonje heret a vone po pate kuriozitet ;Nuk diskutohet qe te pelqejne femrat qe skane limite {e kujt nuk i pelqejne}. Pyetja ishte cfare mendon per to??? Ka lidhje me trurin kjo, jo me organe te tjera /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/tonguee.gif

Qerratai

Primus registratum

Kurioz jam tani, tregoma!

Nuk mendoj asgje te vecante pra, sepse siç te shkruajta qepare, me duket krejt normale qe nje njeri te doje te provoje kenaqesi ne shume e shume menyra.

Piccolina

Primus registratum

Ti e mendon kshu, ndersa ka meshkuj qe mendojne qe nje femer e cila eshte e zonja per arsyen e vetme se ate qe ben e ben me pasion, kushedi neper sa duar meshkujsh ka kaluar e ka arritur nje stad te tille zotesie...

Piccolina

Primus registratum

Epo ja qe kta meshkuj jane shumica...dhe sado e zonja te jesh nuk mund te futesh ne trurin e tij...
P.s. Tani qe gjeta nje ndryshe do filloj te merrem me te :p

Qerratai

Primus registratum

Thuaja atij qe ke gjetur, qe ke vendosur te merresh me te!

Piccolina

Primus registratum

Ne njefare menyre ia thashe!!! /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wub.gif

Qerratai

Primus registratum

Po sikur ai te mos kuptoje, cfare do besh ti ? Do heqesh dore lehtesisht nga ai qe eshte "ndryshe" apo do kerkosh t'ia besh te ditur ne nje menyre me te thjeshte e te çilter ?

Piccolina

Primus registratum

Nese ai nuk kupton do te thote qe ai nuk eshte ai qe mendoja se ishte... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smash.gif