krenaria...e dyshimte

nike palkola

Primus registratum
Re: krenaria...e dyshimte

Mendoj se duhet të krenohemi që jemi Shqiptarë. E kaluara e jonë ka qenë e lavdishme. Kemi pasur shumë personalitete që i kanë dhënë shumë njerëzimit, por (pak për fat të keq) kanë kontribuar për kombe e shtete tjera. Diku kam lexuar se edhe Aristoteli ka qenë me prejardhje ilire. Leka i Madh dihet. Kemi pasur papa. Mbretër në Egjypt, Ataturku themeluesi i Turqisë moderne, Gjergj Kastrioti -Skënderbeu është me përmasa botërore, Nëna e të gjithë të varfërve të Tokës - Nëna e madhe e shqiptarëve Nënë Tereza, e shumë të tjerë. Këtu kam një shkrim të Prof. Skender Rizaj me titull -Thoti fliste shqip- ku bëhët fjalë për hulumtimet e filologut të shquar nga Rroma Giuzeppe Catapano, ku bëhët fjalë për kohën e para 12000 (dymbëdhjetë mi vjetë)në Egjypt.
Për më tepër lexoni për këtë në faqen
www.mjellma.org/
Pa marrë parasyshë se tash nuk jemi (si komb) në gjëndje të mirë, duhet të krenohemi që jemi Shqiptarë!
Dikush ka shkruar se kafshët nuk kanë kombësi e fe!!

gjekec

Primus registratum

E dime qe Nano eshte ****** dhe prape e kemi ne krye :smash: Me per Belulin do

*- Rifreskim i temës ! -

Turing

Primus registratum

Avashni mo se na i nxorret qe te gjithe kokat e historise se njerezimit shqipetare.

Sa per dijenine tuaj, Nena Tereza nuk e ka quajtur asnjehere veten shqipetare, por indiane.Ne kronologjine e saj shkruhet me preadhje nga shqiperia por qe jeten ia kushtoi indise dhe kur e pyesnin se cfare kombesie kishte pergjigja ishte indiane.

Atehere, te dashur SHQIPETAR ulini puplat dhe krenarine lejani atyre qe hajne buke duke bere alusione te tilla.

Ela_001

Primus registratum

Epo kjo eshte me e mira, e dime se cfare kemi dhe nuk kemi e perseri jemi madje do thoja shume krenare. lol kesaj i thone "Dhi e zgjebosur e bishtin perpjete".

Une per vete dhi e e zgjebosur jam, me fal, dmth krenare /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

sjane me te mire te tjeret joooo te gjithe njerezit ne kte bote jane te njejte persa i perket kesaj pike keshtu qe as mos e bazo jeten tende ne te tilla gjera .