Re: KOT ME LIDHJE ....po eshte i papijshem...
Z zora Primus registratum 16 May 2003 #22 Re: KOT ME LIDHJE ne na duhet legeni kshu qe ujin derdhe ,beje ca te duash
A assassino26 Primus registratum 16 May 2003 #23 Re: KOT ME LIDHJE Me ujin laj dhomet se une lava komet /pf/images/graemlins/laugh.gif
P Petroninsja Primus registratum 16 May 2003 #24 Re: KOT ME LIDHJE ....Jo une dhomet si laj se du me puth nje cun qe pi cigare.... /pf/images/graemlins/laugh.gif
Re: KOT ME LIDHJE ....Jo une dhomet si laj se du me puth nje cun qe pi cigare.... /pf/images/graemlins/laugh.gif
H hot Hotgirl 18 May 2003 #28 Re: KOT ME LIDHJE tu u mor me dallavere /pf/images/graemlins/laugh.gif ...
P Petroninsja Primus registratum 18 May 2003 #39 Re: KOT ME LIDHJE .....Pas paces sdo ishte keq me provu nje dore tullumba...
S Seriozi Primus registratum 18 May 2003 #40 Re: KOT ME LIDHJE ...pastaj shkojme n'dhome t'gjumit dhe bejme ca kollotumba /pf/images/graemlins/laugh.gif
Re: KOT ME LIDHJE ...pastaj shkojme n'dhome t'gjumit dhe bejme ca kollotumba /pf/images/graemlins/laugh.gif