Korça Qyteti i Serenates Shqiptare.

devolution

Primus registratum
Re: Korça Qyteti i Serenates Shqiptare.

Dhe ..., rrokulliset vera, sikurse dikur, derdheshin serenata mbi trupin tend te ngurtesuar.
Hej, le ti leme edhe ... vajzat te shprehen mes avujsh alkooli. Atje perbri liqenit imagjinar, perbri shatervanesh te kacurelte, apo stolash te fjalte meditimesh, dua te fle sot - me koken mbeshtetur mbi supet e tu imagjinare, perkrah flokeve te tua te kalldremta, mbi piqirin tend-pragje portash do shtroj flokete mi, me ballin, ... me digjet prej dashurise ndaj teje.
...Le te me puthe bora jote sot neper autostrada-enderra, me syte ... do me perpeliten, perbrenda nje deshire-thirrjeje: "KORIZA ime!!!"

gavros

Primus registratum

:wave:

GEZUAR VITIN E RI

Ju pershendes te gjitheve
'demolition' flm, je nje korcar i vertete
mbreme ja valuam keq me uzo dhe sot kam tere diten qe pij sprite e kafe shqeto...

Hajde verëshitës më jep të pij,
Të lutem nxirre verën jashtë,
Këtu ma ler, afër më rri,
Të pij të dehem sa të qaj.

Qortimet tënde nuk i ndjej,
Dhe verë do të pij unë sa te shuhem,
Jam korçar e do ta dredh,
Premtimet tënde nuk më duhen.

Qortimet tënde nuk i ndjej
Dhe verë do të pij unë sa të shuhem,
Jam beqar e do ta dredh,
Premtimet tënde nuk më duhen.

Hajde verëshites
Më shtjer, mos rri,
Sa më pëlqen e shkreta verë,
Të çel të bën si më të ri,
Të ndizet gjaku menjëherë.

just guru

Primus registratum

Gezuar te gjithe patrioteve te mi. Te beni qejf se ne Korcaret qeflinj jemi.

just guru

Primus registratum

Ndersa ne o faraoh ja kemi futur me xhin e na ka dal neper unde se per pak na shtypi makina. Edhe une te njejten gje kam bere me sprite ja kam dal mbane.

enton

Primus registratum

Nje familje prej 5 vetesh nga qyteti i Korces te emigruar ne USA/Michigan humben jeten sot heret ne mengjes 3 Janar 2004, duke udhetuar per ne Florida ku do bashkoheshin ne nje mbremje festive me rastin e Viti te Ri 2004... Lexoni ketu

Do i lutesha kujtdo qe di dicka me shume reth kesaj ngjarjeje te na informoje.

korcari12

Primus registratum

Eshte nje tragjedi e madhe te umbasin jeten 5veta pe nje familje.
Ketu ne Michigan ku jetoj une eshte qendra e Korcarve,dhe do ju jap ollesira kur te saktesohem per c'do gje..

just guru

Primus registratum

Bobo cfare tragjedie. Iken edhe 5 jete te tjera nga ato te patrioteve tane. Une kam edhe vllain ne MI dhe ai do te shkonte ne Florida keto dite dhe per pak me pushoi zemra dhe fillova te qaj. Nese do te mar ndonje informacion do t'ju informoj.

enton

Primus registratum

Kolendrat=kulace ose kulacka ne forma dhe madhesi te ndryshme. Pergatiten me rastin e pashkeve te vogla/krishtlindjet ose atyre te medhaja/ngjallja e krishtit. Zakonisht keto qe behen per pashket e vogla jane te embla kurse ato per pashket e medhaja kane veze te ziere te kuqe ne mes te bukues. Gjithashtu kolendra behen edhe me rastin e dites se veres, ne kete rast shoqerohen me fiq te thate.
Tradita e do qe kur shkon dere me dere per te kerkuar kolendra duhet te shpiesh nje dore me shkarpa per mbaresi/nenkupton shtim te bagetise/shpendeve.
Besoj te kem qene i qarte...

Trista

Primus registratum

Lajmi me tragjik qe kam marre vesh ne keto 6 vjet ketu ne USA /pf/images/graemlins/frown.gif . Un e njifja familjen qe ne Korce, dhe Renata Papamihali ka qene shoqja e vellait tim, kan qene 8 vjet ne nje klase. Te shuhet nje familje e gjithe brenda minutash esht e paperballueshme...Nuk di, Zoti vente dore !

Nella

Primus registratum

Lajm shume i trishtueshem!!!

...vetem me duket paksa "inappropriate" qe e kini postuar tek faqja e serenatave.

enton

Primus registratum

Nqs do ish postuar ne seksioni i Muzikes ateher po qe do ish e pallogjikshme , ketu tolerohet.

B.E.N

Primus registratum

GEZUAR KRISHTLINDJEN DHE NJE VIT TE RI TE MBARE TE GJITHEVE (SHENDET & PARA /pf/images/graemlins/laugh.gif )

NYC_GUY me kujtove melodine e "Xhos Profesionistit" qe me pelqen shume dhe kam nja 5 vjet pa e degjuar. Mund te me thuash me cfare titulli ta kerkoj ose kush e ka bere a kenduar ndonje version te moderuar?

Pershendetje :wave:

Juir

Forumium maestatis

Te rrojne çka lene prapa.Vertet e trishtueshme.

devolution

Primus registratum

Kali i bardh'

Kam kohe qe dua te ze
nje kal te bardhe
po rend po vrapoj dite e nate
neper savane
rend kali rend un fryn ere
e shkelet bari ooo
se di pse vrapon pse nuk ndalet
jo ai kali

rend kali rend un fryn ere
e shkelet bari ooo
jo ai kali

si pune ktij kali te bardhe
eshte dashuria
qe kurre nuk pati meshire
prej lotve te mia
mallkime i coj une asaj prej perendise oooo
qe kurre mos paste gezim
prej dashurise

mallkime i coj une asaj prej perendise oooo
qe kurre mos paste gezim
prej dashurise

Dhe vjen nje dite qe une
do te pendohem
tek njerezit tek zhurmat e tjera
te mos afrohem
me kot mundohem te ze
at kale te bardhe oo
i vetem t'jetoj bashke me te neper savane

rend kali rend un e fryn ere
e shkelet bari ooo
jo ai kali
rend kali rend un e fryn ere
e shkelet bari ooo
jo ai kali

NYC_GUY

Primus registratum

Fillimisht postuar nga B.E.N:
[qb] GEZUAR KRISHTLINDJEN DHE NJE VIT TE RI TE MBARE TE GJITHEVE (SHENDET & PARA /pf/images/graemlins/laugh.gif )

NYC_GUY me kujtove melodine e "Xhos Profesionistit" qe me pelqen shume dhe kam nja 5 vjet pa e degjuar. Mund te me thuash me cfare titulli ta kerkoj ose kush e ka bere a kenduar ndonje version te moderuar?

Pershendetje :wave: [/qb]
Une e kam te incizuar ne nje kasete nga SHqiperia qe parra 10 vjeteve po nuk eshte cilisia e mire . Ne fakt nuk me ka shkuar ne mendje ta kerkoj ne internet po besoj se duhet te jete ne kazza . Nqs e gjej do te them , eshte me vertete e bukur sidomos ajo pjesa ku ecen drejt elikopterit dhe e vrasin.