Korça Qyteti i Serenates Shqiptare.

abs

nuk e di...
Re: Korça Qyteti i Serenates Shqiptare.

Fillimisht postuar nga Shega:
[qb] Fillimisht postuar nga Gentleman:
me shume keqardhje e dashur....shodranet thojne....ME MIRE FARE SE SA KORCARE

Se mos kane gusto shkodranet !!! [/qb]
sheg t kapa hapsajt, niher ate shprehjen e kana pas than kshtu: " o korçar(e)o hic fare" kte fjalen fare e perdorshim atehere si sheje integratcion dialektesh, ndersa pershtypjen tende per guston e shkodranve...ta paska nxjerr nga koncepti ai Gentelman, kshtuqe s po mbet n klas kesaj here /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif :devil:

-----------------

:rockband:

Gjino

Primus registratum

Korca nuk vetem qyteti i serenatave por dhe i kangjellave Une kam lind dhe jam rrit ne shkoder por me Korcen me lidhin shum gjanadhe e njof aq mire gati njisoj si shkodren .Jupershendes tanve me nga nji kange te dy shoqeve te mija nga KOrca Mimoza Paraveli dhe Enkela Hasa :wave:

butterfly

Primus registratum

Fillimisht postuar nga DuWS@Ku:<br />[qb] Kot s'kane thene...Po ngele pa gjo fare mere korcare /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Ore byrazer po dhe ti mo?...Edhe ti ma the kete :eek: /pf/images/graemlins/laugh.gif Kush flet, ay qe vjen ha mollka anedej :angel:
Ti mos fol :smash:

butterfly

Primus registratum

Edhe qe thoni juve, Korcen e pashe...edhe u kenaqa! Uje 24 ore, edhe drita 24 ore per sa kohe isha une atje, me iku truri fare. Xhiroja qe bere akoma me tradicionale. Edhe pse lokalet nga parku ishin prishur, prape qe bukur!!! Ishin hapur lokale te tjera kudo neper qytet, gje qe i shtonte levizjen edhe gjallerine edhe rrugeve te tjera. Pa le c'me kishin edhe ca emra si Privilege, apo Premier apo Odeon apo Vila Korca... Para se te ikja u agurua edhe ish Disco Parku por kesaj radhe ne nje lokal madheshtor me emrin Omega. Kjo e fundit doli royale fare. Kinemaja qe rindertuar edhe qe bere akoma edhe me e bukur. Por prape se prape vinte ora...edhe ca do bejme theshim :idea: Na mungonin pjatat edhe tabakate e punes, na mungonin librat qe na prisnin te lexonim...edhe na u ngrit rrehati fare.
Ja ku jemi perseri...ne...ne AF duke bere gjoja :book: edhe te tjeret thone edhe shpresojne qe do behemi koka...ta shofim!!! Dua te iki prape ne Korcen time edhe le te shof po ne njejtat fytyra, po te njejtat kalldreme, po te njejtat endrra...nuk me merzisin...se i dua, i dua me shpirt se atje perkas. :wave:

maty

Primus registratum

Nje pjese e jona do te mbetet gjithmon ne vendlindjen tone te dashur, une per vete nuk do ti harroj kurre vitet qe kam kaluar ne femijeri sepse kane qene Shume te bukur per mua, qe kur i kujtoj me mbushen syte me lot,por eshte e vertete qe me shume se dy muaj nuk ri dot ne shqiperi sepse jeta ime tani eshte ketu!Megjithate jam edhe une Korçare,dhe besoj se Korça eshte qyteti me i bukur,dhe siç thoni ju kush kendon me bukur se Ardjan Trebicka!Ju adhuroj edhe se s'ju njoh personalisht!

Guest

Une per vete pershendes P dhe V nga korca dhe i them qe i kam shum shum xhan ; )

elips

Primus registratum

Stina e Peste
(Incesti im -)

...Gishtat e tu -
... te perkufizuar perbrenda ndonje metafore universale, apo ... te zhurmshmi personifikimi mbreselenes, ngadale me nje garuzhde te drunjte- te gedhendur prej lisit-trung, kaq e kaq vite ngrohej siper vatres se shtepise se plakur - perziejne supen nervore perbrenda tufes se harbuar te deshirave: ... Te pakten te te perkedhelja edhe ..., nje here - te vetme, te paperserithme - te buzeqeshuren fytyren tende te kalldremte.
Dhe vera, perseri, me braktisi ne harresen e vjeshtes - te perkedhelures, romantikes suaj - ... perqesh deshiren time me krahe te avullta mendimesh, se ...
Por..., per nje gje jam i sigurt!!! Ajo ka per te qene nje Stine e Peste ne ate te dikurshem vit, kur une -
...Do te kem perseri mundesi te puth petalet e trendafilave te eger celur mbi buzet-serenata te tua; apo... te mund te dremis perbri te ujavarteve flokeve te tu, ku mijera dallendyshe migrimesh kane ndertuar fole amorfe enderrimesh.
...Ka per te qene nje Stine e Peste!, kur une -
...Do te mund te te afrohem perseri, dhe ..., porsi dikur, do te hapesh krahet e tu, sikurse une zgjoj dritaret e te vetmuares dhomes sime cdo te vjeteruar mengjez; ...do te me ftosh ne te ngurtin shtratin tend, duke zberthyer kopsat-gure te rrende pragjesh, per te me mikluar me qumesht-jete prej gjysmesferave te tua te mermerta, sikurse kur isha i vocer - sapo nxjerre krye prej gojes tende, ende i perbaltur prej zakoneve te tua, une - mekati yt i shenjte!
...Ka per te qene nje Stine e Peste! Do te permbledhe vite te terra - orgazma te shfrenuara perbrenda - nje te perhershme stine, dhe une -
...Do t'i ve emrin tend, e dashur, do ta emeroj:
KORCE!!!

Juir

Forumium maestatis

Korça ime e dashur per ty zgjodha
kengen me te bukur te te kendoj
kenge qe del nga zemra ime e paster
o princesh e bukur ti ku je?

Kujtoj netet e bukura pranverore
rrugeve te tua me kalldrem
vajzat me nje bukuri hyjnore
te shikonin ty me embelsi.

Vajza e djem me ty jane dashuruar
kenget me te bukura te kane kushtuar
e kudo ku jane
ata nuk te harrojne.
O Korçe dashur per ty kekndoj
kudo ku jam ty nuk te harroj.

korcari12

Primus registratum

Fillimisht pershendes te gjithe KORCARET kudo qe ndodhen, dhe une jam nje nga ata korcaret qe jeton shume lark korces por
zemra eshte aty ne korce .. nuk e di per te tjeret por per veten time e ndjej shume mungesen e korces , ato rugica dhe ata njeres aq te dashur me njeri tjetrin dhe te sjellshem si korcare qe jane .nuk e kisha llafin per ca nga ata qe te vjen keq ti quash korcare !! qe i sjellin korces shume probleme .... pershendetje te gjithe KORCARVE .. :wave: :thumbsup:

elips

Primus registratum

...Per dashurine time ndaj teje - rreth mpireses dhimbjes sime.
...Dremisin eshtrat e gjysherve te vjeter, dhe ..., pa zhurme, marrin fryme prej carjeve te gureve te mermerte. Gjyshet e rrudhosura, porsi papiruse antike, ndricojne qirinj shpirtrash, me nje flake verdhacuke kujtimesh, vitesh te fjetur, ... kurre s'do te mund t'i prekim.
...Per brenda enderrave te vrazhda, dalloj gjurmet e kaltra te blue-jeans-eve te mia mbi gurret beqare te bordurave-arterieve te tua. Zhurma jone capkenesh - gjaku yt i pangjyre, e grinjta fryma jote - pluhuri mbi pantallonat e pahekurosura, ...,oret e crregullta te hapave tona - rritmi i muskulatures se zemres tende te lodhur - jeta!!!
...Ngryset dita, me floke te kuqeremta enderrimesh, perbri te njejtes, te plakur hene; mes yjesh, pergjithesisht te emertuar, te verber; avull leshojne buzet ne pritje - afshe te kondensuara deshirash per buzet e tua - Koriza ime!!!

abs

nuk e di...

Kush me gjen nje kasete me vallen e Dardhes??'
dhe valle te tjera te Korces???

abs

nuk e di...

Kush nga ju shkruan nga Korca ktu????

gavros

Primus registratum

:wave:

pershendetje gjithe korcareve kudo qe ndodheni.

vertet jemi larg nga qyteti yne i dashur por me zemer jemi atje, si mund te haroet korca jone e bukur

TE DUA KORCA IME :wub:

gavros

Primus registratum

:sleep:
po ku jini futur o korcare se skam lene vend pa ju kerkuar. u merzita vete dhe thashe te dal nga keto ane po xhanxhin ketej, ardhi i ftohti dhe u fshehet? :lol:
:wave:

korcari12

Primus registratum

faleminderit qe po na kerkon, po mos na kerko nga parku se u fto koha tani dhe detrymisht qe nuk na gjen. shihemi nga flamingua ... :idea: :cool:

maty

Primus registratum

Kur ti ishe prane meje ndiehesha e perqafuar nga krahet e tu qe me shprehnin siguri!
TE DUA SHUME KORCA IME!
ME MUNGON!

gavros

Primus registratum

:idea:

e fillova nga valbona e perfundova ne klubi i vaske b***** (se spo me kujtohet emri ) perballe bankes por asnjeri nuk pashe. shkretetire or byrazer. pa mblidhuni edhe njehere si ne fillim,sapo mbarova se lexuari gjithe faqet dhe kam nje si tip kotke ne gurmaz :cry:

vetem ajdeni se ju qeras byrazeri me cfare te doni
na mbyti vetmia dhe merzia

tropikali a

Primus registratum

si ju kam patriote shpresoj se shpejti tiua ndjej zerin,si ne kenget e serenatave.

korcari12

Primus registratum

Fillimisht postuar nga faraoh:
[qb] :idea:

e fillova nga valbona e perfundova ne klubi i vaske b***** (se spo me kujtohet emri ) perballe bankes por asnjeri nuk pashe. shkretetire or byrazer. pa mblidhuni edhe njehere si ne fillim,sapo mbarova se lexuari gjithe faqet dhe kam nje si tip kotke ne gurmaz :cry:

vetem ajdeni se ju qeras byrazeri me cfare te doni
na mbyti vetmia dhe merzia [/qb]
Ore byrazer ne c'shtet te Amerikes ndodhesh ti, se do dalim bashke ta pime nga nje kafe.... :wave: