Korça Qyteti i Serenates Shqiptare.

gavros

Primus registratum
Re: Korça Qyteti i Serenates Shqiptare.

Fillimisht postuar nga korcari12:
Ore byrazer ne c'shtet te Amerikes ndodhesh ti, se do dalim bashke ta pime nga nje kafe.... :wave: [/QB]
Ne Mass jam qe mos qofsha

devolution

Primus registratum

edhe nje peshk tjeter paska rrene ne rrjeten pubertiane te massachusett. Byrazer mos e rruaj fare, vend me shkerdhatane nuku gjendet ne bote. Ke patriote me thase, ka mundesi te bejne edhe nje parti politike, dhe ... parashikohet te marrin bashkine e qytetit te dyte per nga rendesia ne mass. Aq shume shqypo ka ketu.
po ti mos e rruaj fare, se eshte "kopesht zoologjik" i mahnitshem mass., sikurse edhe AF.
Ti do te thuash nga e njoh une kaq mire AF?
...Po vetem ne kete faqen e Korces me ke me nja 5-se nick-e, ngaqe nje dy e ma bejne "BAN" mua.
AF eshte nje eksperience e domosdoshme nqs ke ndermend te mbijetosh ne xhunglen me emrin mass.

korcari12

Primus registratum

Ore {devolution* :book: po ike meso te flasesh nje here dhe pastaj ajde dhe na thuaj ndo nje budallallek

devolution

Primus registratum

[qb] Ore {devolution* :book: po ike meso te flasesh nje here dhe pastaj ajde dhe na thuaj ndo nje budallallek [/qb]
byrazer le e kam dhiere!!! e pranoj!!!
Po ti tall B***** me mua ketu more vogelush. Ku qendron ajo dobesia ime se duhet te shkoj te mesoj te flas une. Ti hap fjalorin dhe zgjero njohurite e tua foshnjore. Apo se ulem pak cerdhen e skipetareve te mass. E pastaj...
E di c'ke ti byrazer, a s'ja merr nje serenate me qithare dhe ... e harrojme kete muhabet!!!
Ajde bucko, dhe ... heren tjeter respekt per "pleqte".

P.S.: sa kam shkruar une per Korcen ne kete faqe s'kane shkruar te terre bashke.

korcari12

Primus registratum

Fillimisht postuar nga devolution:
[qb]
[qb] Ore {devolution* :book: po ike meso te flasesh nje here dhe pastaj ajde dhe na thuaj ndo nje budallallek [/qb]
byrazer le e kam dhiere!!! e pranoj!!!
Po ti tall B***** me mua ketu more vogelush. Ku qendron ajo dobesia ime se duhet te shkoj te mesoj te flas une. Ti hap fjalorin dhe zgjero njohurite e tua foshnjore. Apo se ulem pak cerdhen e skipetareve te mass. E pastaj...
E di c'ke ti byrazer, a s'ja merr nje serenate me qithare dhe ... e harrojme kete muhabet!!!
Ajde bucko, dhe ... heren tjeter respekt per "pleqte".

P.S.: sa kam shkruar une per Korcen ne kete faqe s'kane shkruar te terre bashke. [/qb]
OK byrazer hajde se sprishemi per nje llaf goje, vetem pranoje qe ishe i pire, dhe tja marim nje serenate me qithare... :wink: :wave:

devolution

Primus registratum

Ore po pse bre ne korcaret, gure hame dhe ... nuku e ulim ndonjehere veten.
Po pihemi ndonjehere ne o byrazer?! Ne edhe gjakun e kemi "kacurrels".
Po si o te pranoj une se isha i pire?! Une isha me esell se gjithmone, bile kam kohe pa shkelur andej nga Liquor Shop-i per te blere nje shishe Metaxa.
Shiko ne serenates ja marrim, me qithare apo mandolle, po per i pire nuku kam qene hic, dhe nuku e mohoj dot kete tipar te djeshem.
Gjithesesi ja nje "Brom" me raki pe mani.
Ja "gezuar" e ta pasurofte Mass.-i fjalorin per mire!!!

devolution

Primus registratum

Ne moshen e dashurise

Ne moshen e dashurise
kur isha 20 vjeç,
me dhimbje mora rrugen
vasho per ne kurbet
me dhimbje mora rrugen
vasho per ne kurbet

Te lashe une ty moj Tane
te lashe moj ne vetmi
Tanen dhe Korçen time
valle do t'i shoh nje dite?
Tanen dhe Korçen time

Mendoja mendoja
mes dhimbjesh kujtoja
shkelqimin e syçkave te saj
se shkoi dashuria, se shkoi lumturia
po vyshket venitet ajo vashe

Mendoja mendoja
mes dhimbjesh kujtoja

I vetem ne kete bote
larg o ne Selanik
Tanen dhe Korçen time
Tanen dhe Korçen time

Nena nga larg me shkruan
se Tana eshte martuar
tani s'mbetet gje tjeter
zemres t'i ve nje gur
tani s'mbetet gje tjeter
zemres t'i ve nje gur

Mendoja mendoja
mes dhimbjesh kujtoja

devolution

Primus registratum

Syçkat si ato te tuat

Syçkat si ato te tuat,
nuk gjenden ne dynja,
lum ai qe i ka shijuar,
frike nga vdekja nuke ka.

Falmi vash t'i puth njehere,
qe ta nxjerr ate sevda,
se ma mori zemren time,
dhe te qete nuk me la!

Mos me mundo moj nene,
mos me qorto moj nene,
syzeza ma ka shtene
me syne e saj te zi

devolution

Primus registratum

... U ca edhe kitara, si per dreq, teksa..., po ngjisja shkallet e aeroplanit te mergimit.
... U kris kitara e vjeter, dhe ... prej barkut te saj te drunjte, sikurse te ishte nje valixhe kujtimesh e tejmbushur, derdhi gjithe ato vargje, te vockla - te medha, te perjetshme i emertojne zerat tane te regjistruar mbremjeve te erreta pa yje, meteore apo kometa.
hej..., quajini si te doni, ato nete nen shkelqime zjarresh, ... nen flake te fosforta deshirash.
...Vraponin gishtat e dehur linjave te saj, sikurse neper hije te shumefishuara bliresh, nderthurrej aroma intoksikuese e tyre me "helmin" e adhurimit te zemrave tona.
Koriza ime -
... Sot, ... kitaren time s'e kam me!!! ...Neper te vagullta enderrime do te vraopoj rrugicave te tua, do te mledh nje morri kalldremesh e me to do te improvizoj nje te ngurte tastiere fizarmonike.
...Se "lutjet" e tua kendohen me te cfaredoshme vegel muzikore, dhe ... le te beje era zerin e dyte, dhe ... le te zhvishen pemet, le te fshijne te dehurat vargjet e liturgjive te tua, lotet e kristalte prej te liqentave syve te vajzes, ... me s'e kam prane.
...Kitara ime e thyer pragut te mergimit!!!

korcari12

Primus registratum

Ore byrazer po ne sikur e lame ti kendojme bashke keto serenatat,po ty ste qenke duruar ja paske mare vete,E MOJ RAKI MOJ RAKI QE SHIJON VETEM NE SHOQERI:

devolution

Primus registratum

e bre byarzer se s'u permbys dynjaja, sot kendoj une, neser ja merr ti, ( kuptohet po dite ndonje serenate te plote).
Cope-cope s'i pranojme neve!!!

Sindroma

lv sx sx

paska plasur ketej /pf/images/graemlins/smile.gif , po se kujt po ja kendoni serenatat se marr vesh

devolution

Primus registratum

Fillimisht postuar nga ***Inessss***:
[qb] sa fjalor te ulet qe paska kjo faqja!!!! [/qb]
Ne fakt, ... (te mendohem pak), ne kemi nje fjalor te crregullt, pa lidhje, te pakujtueshem, ku germat jane zvendesuar me tituj serenatash, dhe ... rralle, kur mundohemi ti rralisim "germat" sipas rradhes, arrijme ta bejme - por..., jo te ulet.
Ti mund te me ndersulesh, me syte e merzitur, prej pergjigjes sime, perseri, "te ulet", duke me thene se nuk me beson sepse..., sepse mu desh te mendohesha, dhe ... ja ku po ta them: "... U mendova per te te thene vecse te verteten!"

Juir

Forumium maestatis

Kur ka fjalor te ulet,perse shkruan atere?Shif rrugen.

korcari12

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Juir:
[qb]
Kur ka fjalor te ulet,perse shkruan atere?Shif rrugen. [/qb]
Hi Patriote, nuk dua tju kundeshtoj idete tuaja,se c'do njeri munt te shprehet ne menyren qe ai deshiron, po do ishte mire qe si Korcare qe jemi te ruajme nje fjalor te paster, besoj se nuk me keq kuptoni, ju uroj te gjithve, fat, shendet dhe PARA :thumbsup:

SweetKorca

Primus registratum

Hello patriota Hello Mass si ja kaloni
Ja edhe korcaret ne nje dritare te vecante po ku jemi gjithe keta :confused:
Ju pershendes e gjithe te mirat ju uroj ku do qe jeni :wave:

Trista

Primus registratum

Hello s'tingellon keq /pf/images/graemlins/wink.gif Po te pershendesja "Jasas" un behej gje? :tipsy: Shaka po bej ne rast se me hidheni ne gryke /pf/images/graemlins/wink.gif

Nejse pershendetje... :wave: /pf/images/graemlins/smile.gif