Korça Qyteti i Serenates Shqiptare.

enton

Primus registratum
Re: Korça Qyteti i Serenates Shqiptare.

Te nderuar anetare te albforumit dhe bashkeqytetaret e mij.
Me vjen keq qe perseri kjo teme bie viktime e persekutimit te nje personi apo nje grup personash, jo sepse ka ndonje gje qe nuk shkon, jo sepse ketu tema nuk e ka vendin te jete, por sepse u lojt me kete teme si me lojen me Kungulleshka.

Une bera cfare kisha mundesi per ta rikethyer temen atje ku ishte porrrr humba ... humba perballe atyre qe kishin rene ne nje mendje dhe sic thote nje fjale e urte shume mendje nuk bejne kurre nje mendje(kjo ndodh vetem ne AF)

Megjithate do ju lutesha: Te jeni me te kujdeseshem ne menyren e te shkrojturit dhe te fjalorit qe perdorni per mos dhene me shkas qe te behet tema perseri objekt debati dhe editimi. Pra le te tregojme vehten se kush jemi ne korcaret e vertete

O korcar/e o hic fare

:pS Per ata qe nuk e dine cdo te thote thenia "Korca republike" mund te lexojne Korca republike

korcari12

Primus registratum

Megjithate do ju lutesha: Te jeni me te kujdeseshem ne menyren e te shkrojturit dhe te fjalorit qe perdorni per mos dhene me shkas qe te behet tema perseri objekt debati dhe editimi. Pra le te tregojme vehten se kush jemi ne korcaret e vertete

O korcar/e o hic fare
------------------------------------------------------------------------------------
Me vjen keq miku im, po nuk eshte kjo arsyeja (shkaku)qe vertitet tema jone....... :wink:

enton

Primus registratum

Qe nuk eshte kjo arsyeja(shkaku) per vertitjen e temes e di dhe une, por skemi cte bejme perpara dobesive te njerezve hakmarres...

Megjthate do ju lutesha mos u japim/jepni me shkas qe te kapen me korcaret lol

Juir

Forumium maestatis

Patriote mos u merzisni,vazhdoni te shkruani perseri per Korçen e per patriotet tuaj.

P.s : Ju lutem mos ofendoni njeri,cdo person tregon veten e tij.

Juir

Forumium maestatis

Ku jeni more te uruar,i bete vezet e Pashkes??Se ne ketej eh sna moren dhe aq mire boje,mgjth beme adetin.

enton

Primus registratum

Gezuar Pashket... Krishti u ngjall...vertet u ngjall

bLuE IcE

"""""PLANETARE""""""

se kuptoj,pse ankoheni se e kane ndryshuar kete teme nga nje vend ne nje tjeter....ska problem per ne korçaret,edhe ne maje te malit te na shpien ngreme shpi ne...qe keshtu mos u merzisni... :wave:
GEZUAR E PASHKET
ca si vone,po me mire vone se kurre... :tipsy:

Juir

Forumium maestatis

Muuaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhh Korça se na ka mare malli.

Nella

Primus registratum

Avash de avash...le qe zemra fap e fap po as buzet s'te ndenjkan rehat /pf/images/graemlins/tongue.gif

C'behet ketejza ta marrme vesh nje here? Na vdiqet me keto shetitjet e temes poshte e perpjete. Po si s'u mbaruan nje here gjullurtite mor qe u vrafte qulli u vrafte /pf/images/graemlins/wink.gif

Ndofta e kane nga zilia them une /pf/images/graemlins/smile.gif

korcari12

Primus registratum

PERSHENDETJE PATRIOTET E MI uroj te jeni shume mire. :thumbsup: :wave:

Pilivesa

Primus registratum

Miremengjes patriote, a tja marrim nje here shtruar kenges "Nje dite shkova nga Drenova!"?
Eh ku ka si Korca jone, por kthehuni ju qe keni ikur se na mbeten vetem plakat dhe pleqte me bastun neper rruget me kalldreme.
Dalengadale po vjen behari...

dbani

Primus registratum

lumja ti moj korca lule
i le pas shoqet e tua
si trimi ne balle u sule
ta pacim perjete hua
--------------------------
sa per korcen, gjithmone ka per tu folur...tani e ne jete te jeteve...amin

Pilivesa

Primus registratum

Hey nese ndonjeri nga ju ka studiuar ne kolegjin maltez ne vitin e pare, dmth sa eshte hapur, ju lutem me dergoni nje mesazh privat.

korcari12

Primus registratum

Une per vete nuk kam qene po ca shoqet e mia kane qene ne shkolla e Maltes.

Pilivesa

Primus registratum

Si e kane emrin ato shoqkat e tua Braveheart? A i ka edukuar mire kolegji maltez apo jo?

NYC_GUY

Primus registratum

Hej jane nja dy ketu qe kane qene ne vit te pare kur eshte hapur , dmth une dhe dikush tjeter , prandaj na thuaj pak kush je .

Pilivesa

Primus registratum

Me thoni ju se cilet jeni ne fillim
Jam e sigurt qe do dalim te njohur, ne mos kusherinj, po te doni ma thoni emrin ne vesh mos e marr vesh gjithe albforumi, kudo qe te jeni dhe kushdo qe te jeni ju uroj suksese.

NYC_GUY

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Pilivesa:
[qb] Me thoni ju se cilet jeni ne fillim
Jam e sigurt qe do dalim te njohur, ne mos kusherinj, po te doni ma thoni emrin ne vesh mos e marr vesh gjithe albforumi, kudo qe te jeni dhe kushdo qe te jeni ju uroj suksese. [/qb]
Po deshe mu pergjigj ne privat dhe me thuaj kush je , ose me jep ndonje te dhene se e gjej vete lol .

Pilivesa

Primus registratum

Vetem nje Zhoz Profesionist ka qene ne Kolegji Maltez, ndaj shpirt une e di fort mire se kush je dhe nuk me intereson te ta them as ne sy te te gjitheve as ne privat emrin tim.
Diten e mire...