Korça Qyteti i Serenates Shqiptare.
Ku i kam patriotot e mi???Ka apo jo?
Ku i kam patriotot e mi???Ka apo jo?
Na mo ti mos u tej tape se ke ngelur dhe keq pale :smash: apo do behesh terrorristFillimisht postuar nga Juir:
[qb] EPO NJE DOLLI PER KORCARET E DASHURUAR KUDO QE JANE ,SIDOMOS ATA TE DORES TIME TE TH.GERMENJIT,DHE ATA QE KANE PATUR DASHONDORE ATY,JA PRA ME FUND.......
JUIRI E PIU ,NEURONIS E KA RRADHEN,PIJE NEURO PIJE TA MBUSHIM PERSERIE.....GELLLGELLLLGELLLL
OPO TAPO O DO BEHEMI,PSE JO JA ARRITEM DHE KESAJ DITE. /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Banke leri kete te themistokliut se ter diten me thashethemi mereshin se mesim s benin se nuk kishte xhama shkolla /pf/images/graemlins/smile.gif . C ke ti me ke mua ketu , kur do e bejme re-union e shkolles ne .Fillimisht postuar nga albana:
[qb] Bobo dolen te tere te njohur vec une mbeta si peshku pa uje.Per ke te bej une thashetheme tani/pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
Hey po nuk ka lezet bre tashi ce se kemi as ketu Hektorin (te nipin e filit /pf/images/graemlins/laugh.gif ), edhe boll se ja nxorem te gjitha te palarat.Fillimisht postuar nga neurosis:
[qb]
P.S.: m.q.s. rra fjala, ai Hektori c'beri me ate dashnorken qe kishte nga Themistokliu para se te ikte ne Amerike? E mo per ate Elvisen e kam llafin, ishte nje vit me e vogel se Hektori, ishte nje kjo - hallall, kur thone pleqte, djalit. [/qb]
si shpjegohet se edhe ne kemi simpati per qytetin edhe traditat shkondrane?Fillimisht postuar nga Blue:
[qb] shkodrane, por kam shum simpati per qytetin edhe traditat korcare... [/qb]
Fillimisht postuar nga Le_Routard:
[qb] Edhe kjo e reja shijen e ka shume te mire, sidomos kur ke e etje te shijo ma shume /pf/images/graemlins/laugh.gif
Birra Tirones eshte ma e mire. /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb][/QUOT
Nuk lejohen reklamat ketu :smash: :smash: