Korça Qyteti i Serenates Shqiptare.
Ku i kam patriotot e mi???Ka apo jo?
Ku i kam patriotot e mi???Ka apo jo?
se ke lexuar me lart qe Juli Manen a kam kusheri?Fillimisht postuar nga Iness:
[qb]Per ke kusho e ke fjalen??? Une kam mbaruar te godina e juridikur po jo per juridik... Me njeh gje mua ti?Fillimisht postuar nga Majestic:
[qb] C'thote kushoja me?
Apo s'je me ne tirane tani?
ke mbaruar gje per juridik ti?
Te zuri belaja, perjgigju interogatorit /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb][/qb]
Rruga "pandeli cale" eshte rruga po te ngjitesh lart nga kinemaja...Fillimisht postuar nga Majestic:
[qb] ps. Rr. "Pandeli Cale" qe ajo qe ndante shtepine time nga shtepia e Sailorit...(me duket). [/qb]
C'behet mo kshu c'behet.Fillimisht postuar nga sailor:
[qb]Nja dy qoshka me tutje. Hektor bjondin e njeh me? Po Andin, Glorian, Pinxhon? Po Gjeken e Polenkes e nje? T´emen dola e me nje tjeter komshi breeee. Kshu na fotoja s´te mbaj mend ic ce vjen pak si e vockel po ne te njejtet sokake kemi vrare gjunjet qemoti.Fillimisht postuar nga Majestic:
[qb] po ti?[/qb]
/pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
Kush je ti me ?Fillimisht postuar nga Iness:
[qb] Hajdeee paskan plasur thashethemet rencem ketu... dhe per njerez qe une i njoh pale... /pf/images/graemlins/smile.gif
Mua me keni nga Tirana po me prinder korcare dhe kam shkuar gati cdo vere ne Korce per te takuar gjysherit qe e kane shtepine ne Rrugen "pandeli cale" /pf/images/graemlins/smile.gif Madje edhe klasen e pare dhe te dyte fillore e kam bere ne Korce te Stavri Themeli.
Nejse ju pershendes edhe une dhe gjithe te mirat sepse si shpirt jeni.. /pf/images/graemlins/smile.gif
Ps. Nga keta qe permende ti Majestik dhe Sailor une kam qene ne klase me Ervini Kajnon dhe Gjergj Polenen... (i kam pasur shoke te ngushte ne fillore, dhe me Ervinin kam akoma shoqeri)
Ndersa Juli Manen e kam pasur shok ne Tirane...
E vogel bota he... /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Epo vjen me pubertetin ajo me Andi, si thua ti? edhe do ju bjere them une. Te fala beji Hektorit.Fillimisht postuar nga andi:
[qb] Moj Majestic,
Kam marre ca informata keto kohet e fundit nga im vella (i vogli).
Kije njecike kujdes ate tet vella (N***n ose B) se degjova ce ka filluar t'ju bjere ere bajgave legeni. [/qb]
Ce per burre te mire e nje te nipin e Filit ti me ?Fillimisht postuar nga albana:
[qb] Djale me i urte se Hektori s'ka them une e megjithate e njeh gjithe Korca.Bej vertet cudi. [/qb]
Po ti na thuaj me c'qoshke e ke patur shtepine moj e uruar pa ta bejme lidhken edhe ty. Mos ki merak.Fillimisht postuar nga albana:
[qb] Bobo dolen te tere te njohur vec une mbeta si peshku pa uje.Per ke te bej une thashetheme tani/pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]