Korça Qyteti i Serenates Shqiptare.

butterfly

Primus registratum
Re: Korça Qyteti i Serenates Shqiptare.

Po fix mbi polenken bre lalke mu aty...
Rr: Thanas Tashko, perballe shtepise se Berti Dhimes.

butterfly

Primus registratum

lol
ngjitur me Glorian bre lalke
mu aty e kam pasru shtepine nje qoshke me lart, hektori ka qene vellai i shoqkes te ngushte, Shirlit (ate moshe kam pasur, prandaj s'me mban mend), me andin fola para ca ditesh se nga ajo qe kishte shkrojtur e mora per Hektorin. Po ti kush ke qene ce me te medhenjte mbahen mend gjithmone?

E bre lere cma kujton gjunjet cope... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

butterfly

Primus registratum

hihihihi pinxhoja = ervini? (vellai i alketes) kush ja hapi pinxho atij se s'po me kujtohet tani? lol
po julin e njeh = kushoja im? (me pinxhon rrinte)
gjeke polenka, ai legeni aty eshte akoma :mad: (s'ka koke ai...)

butterfly

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Majestic:
[qb] lol
ngjitur me Glorian bre lalke
mu aty e kam pasru shtepine nje qoshke me lart, hektori ka qene vellai i shoqkes te ngushte, Shirlit (ate moshe kam pasur, prandaj s'me mban mend), me andin fola para ca ditesh se nga ajo qe kishte shkrojtur e mora per Hektorin. Po ti kush ke qene ce me te medhenjte mbahen mend gjithmone?

E bre lere cma kujton gjunjet cope... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
qoshke = porte jo nje qoshke po nje porte lart Glorias

butterfly

Primus registratum

filloren ne stavri, tetvjecaren ne 7 nentori.

po si mo se mbakam mende lotumen, ai qe i forti i malles qe me mbronte kur isha ne trouble, mbas tij vinte gjeke pepi. /pf/images/graemlins/laugh.gif
ja po ta nis pm

butterfly

Primus registratum

lol
e bre Manen. kush je bre ce tashi spo te sjell ne hater? Si te therrisnim neve ty? Ngjitur me Bitien ...hmmm nuk ka mundesi te jesh vasjani...= Erioni? apo... skam ide tjeter ma thuaj ne pm /pf/images/graemlins/laugh.gif

butterfly

Primus registratum

Ne ca studioje i ke vajtur tim eti, ne kjo qe ka tani, apo ne ajo qe punonte ne kohen e partise /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Po genin e njeh? :rolleyes:

PO tim vella qe e mbanit me vete ne makine (qe i vockel) e mban mend?

Me ate u koklavit nje gje me duket qe i ngeli pinxho Ervint /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

butterfly

Primus registratum

Mir byrazer, do flasim prape ce tashi dolem edhe te njohur, por me duhet te dal off-line tani. Naten edhe fli ce u be vone, boll mu morre mua me thashethemka. Me nis pm per ato qe te pyeta ne fund ce jam kurioze, e per cdo gje tjeter qe te kesh.

Huggssssssss. /pf/images/graemlins/laugh.gif

I

insane

Guest

bukur /pf/images/graemlins/smile.gif :rolleyes: :thumbsup:

durrsaku

Forumium maestatis

Ja nje pershendetje per korcaret e korcarkat me ndonje serenate pe atyre te Mihallaq Andreas nga nje djalke qe edhe pse nga nicku qe mban i ka rrenjet e thella andej nga Hocishti a Bilishti di une nga ka lindur ay babai tem.Vete nuk kam ndenjur nde Korce po ca here qe kam vajtur ne xhaxhai nuk kam sosur se ngreni molle pe atyre te kopshtit.Ajde o tu mbyllte ajo e mengjra e mendjes çu be 1 grup i forte pe korçaresh ktu.E me te pifsha dolline e jo ja nje doppio pe konjaku me ex per Korçen /pf/images/graemlins/smile.gif

Ps-Majestic te perqafoj byrazerke edhe duku andej ce na thave syckat /pf/images/graemlins/wink.gif

butterfly

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Duwsaku:
[qb] Ja nje pershendetje per korcaret e korcarkat me ndonje serenate pe atyre te Mihallaq Andreas nga nje djalke qe edhe pse nga nicku qe mban i ka rrenjet e thella andej nga Hocishti a Bilishti di une nga ka lindur ay babai tem.Vete nuk kam ndenjur nde Korce po ca here qe kam vajtur ne xhaxhai nuk kam sosur se ngreni molle pe atyre te kopshtit.Ajde o tu mbyllte ajo e mengjra e mendjes çu be 1 grup i forte pe korçaresh ktu.E me te pifsha dolline e jo ja nje doppio pe konjaku me ex per Korçen /pf/images/graemlins/smile.gif

Ps-Majestic te perqafoj byrazerke edhe duku andej ce na thave syckat /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
hallall byrazer ce pe korce te kemi, varja nickut.
do vij do vij andej neser nga ora 10 me tenden qe te llafosemi e te pleqerojme ca gjera.

emo salo te thashe qe durrsakon e kemi tonin?

insi, ckemi lal?

ika ika une se 100 here kam thene, edhe akoma ketu.
naten

Cassandra

Primus registratum

Juir... nga ke humbur ti?? Po na ben merak ore /pf/images/graemlins/tongue.gif
Behu i gjalle. Apo te kane vjedhur celin? Cassy

B.E.N

Primus registratum

Fillimisht postuar nga albana:
[qb] Atij dopjon,mua kernackat.Sa borxhe ke ti per te lare :rolleyes: [/qb]
"ASAJ" deshe te theshe /pf/images/graemlins/wink.gif

Guest

Ta ngeme edhe ne nje dolli tani, si korcar ... jam, me konjak "ekstra" te 1974, ... ma derguan shoket ... nga Korca.
"...Per te gjithe Korcaret ne kete albforum, ja Gezzuar, ju realizofshin te gjitha deshirat e medha dhe ... te gjitha enderrat e mira; ... Shendet dhe ... suksese ne jete; u takofshim sa me shpejt ne KORCE, dhe ...( urimet e tjera shtojini vete, duke lartesuar nga nje dolli me c't'ju ndodhet prane, vetem alkol te kete, se pa alkol dollite nuk zihen).

Edhe njere GEZUAR!!!

lluku...lluku...lluk

Ehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Ajde konjak ajde, e ka bekuar perendia sic thonin pleqte.
Ajde gjithe te mirat!!!
Me respekt,
neurosis

P.S.: Presim dollite tuaja tani!!!

butterfly

Primus registratum

Bashkohem me dolline e parafolesit, vetem se une e ngre me Vermuth (pije per gra /pf/images/graemlins/laugh.gif ). Gjithe te mirat korcarve, popull qe kemi ndare te njejtat sokake edhe bulevarde, te njejtat serenata edhe poezi, gati gati te njejten jete.
C'tju doje zemra ore, edhe dasmen beqarve. (mqs jemi afer SV, prandaj e thashe kete).
Shendet. :thumbsup:

Iness

Primus registratum

Hajdeee paskan plasur thashethemet rencem ketu... dhe per njerez qe une i njoh pale... /pf/images/graemlins/smile.gif
Mua me keni nga Tirana po me prinder korcare dhe kam shkuar gati cdo vere ne Korce per te takuar gjysherit qe e kane shtepine ne Rrugen "pandeli cale" /pf/images/graemlins/smile.gif Madje edhe klasen e pare dhe te dyte fillore e kam bere ne Korce te Stavri Themeli.
Nejse ju pershendes edhe une dhe gjithe te mirat sepse si shpirt jeni.. /pf/images/graemlins/smile.gif
Ps. Nga keta qe permende ti Majestik dhe Sailor une kam qene ne klase me Ervini Kajnon dhe Gjergj Polenen... (i kam pasur shoke te ngushte ne fillore, dhe me Ervinin kam akoma shoqeri)
Ndersa Juli Manen e kam pasur shok ne Tirane...
E vogel bota he... /pf/images/graemlins/wink.gif

butterfly

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Iness:
[qb] Hajdeee paskan plasur thashethemet rencem ketu... dhe per njerez qe une i njoh pale... /pf/images/graemlins/smile.gif
Mua me keni nga Tirana po me prinder korcare dhe kam shkuar gati cdo vere ne Korce per te takuar gjysherit qe e kane shtepine ne Rrugen "pandeli cale" /pf/images/graemlins/smile.gif Madje edhe klasen e pare dhe te dyte fillore e kam bere ne Korce te Stavri Themeli.
Nejse ju pershendes edhe une dhe gjithe te mirat sepse si shpirt jeni.. /pf/images/graemlins/smile.gif
Ps. Nga keta qe permende ti Majestik dhe Sailor une kam qene ne klase me Ervini Kajnon dhe Gjergj Polenen... (i kam pasur shoke te ngushte ne fillore, dhe me Ervinin kam akoma shoqeri)
Ndersa Juli Manen e kam pasur shok ne Tirane...
E vogel bota he... /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
C'thote kushoja me?
Apo s'je me ne tirane tani?
ke mbaruar gje per juridik ti?

Te zuri belaja, perjgigju interogatorit /pf/images/graemlins/laugh.gif

butterfly

Primus registratum

ps. Rr. "Pandeli Cale" qe ajo qe ndante shtepine time nga shtepia e Sailorit...(me duket).

Iness

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Majestic:
[qb] C'thote kushoja me?
Apo s'je me ne tirane tani?
ke mbaruar gje per juridik ti?

Te zuri belaja, perjgigju interogatorit /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Per ke kusho e ke fjalen??? Une kam mbaruar te godina e juridikur po jo per juridik... Me njeh gje mua ti? :rolleyes: