Korça Qyteti i Serenates Shqiptare.
Ku i kam patriotot e mi???Ka apo jo?
Ku i kam patriotot e mi???Ka apo jo?
I Hear You Albana...Fillimisht postuar nga albana:
[qb] Sa do doja te isha ne shtepi sot,aty prane stofes se madhe me dru ku zjarri kercet dhe shpesh pjek geshtenjat e kuqe qe gjyshja i do patjeter te jene nga Pogradeci.
What the fuck am I doing here? /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
Albana, bukur zemer shume bukur. Po keshtu per te shkruajtur jemi te vetme ne Korçarkat. S'jemi kot vendi ku buruan vargjet e dashurise qe kendohen neper serenata hmmm?! /pf/images/graemlins/tongue.gif Megjithate me kete "cope realiteti" qe ke shkruar ti ketu me bere akoma me më shume mall per Korçen time. /pf/images/graemlins/frown.gifFillimisht postuar nga albana:
[qb] Sot u zgjova ne 5 te mengjesit.Bera kafen dhe dola jashte qe te pija dhe cigere,qe nuk e pi kurre brenda.Kishte rene bore.Ajri i paster dhe i ftohte me solli kujtime te embla.Nisa te mendoja se pse qendroja ketu dhe arsyet nuk mjaftonin po nga ana tjeter c'te shkoj e te bej ne Korce?As atje nuk ia vlen te rish me shume se dy muaj.
Per prinderit me merr malli shume,per babin qe pelciste derisa me zgjonte ne pike te sabaut te pija kafen me te,per mamin qe inatosej se e dinte qe une kisha nevoje per gjume,per qente dhe macet e mija qe sapo zbrisja ne kuzhine me uleshin rrotull si Tarzanit kafshet ne xhungel...
Tani e pi kafen e nxehte vete, po nuk me ngroh. [/qb]
Shiko tek faqet: www.korcavizion.com dhe www.albworld.comFillimisht postuar nga Majestic:
[qb] Fotografite bre ku i keni???
Te fundit ore ce na ka marre malli :thumbsup: :thumbsup: [/qb]
was up goce? /pf/images/graemlins/wink.gifFillimisht postuar nga B.E.N:
[qb] Pershendetje te gjitheve.
Ne 3 fjale:
KORCA KICKS ASS. :smash: :smash: [/qb]