Kopeshti i AF !

Dolores

Primus registratum
Re: Kopeshti i AF !

Plovo tani udukatoli nga Bebi's mix scrub ...warning it might taste si halva e djegur :lol:

fairy

Primus registratum

Mirembrema, nuk paska njeri ee. :confused:
E mire ju puc prape une sot :kiss: se edhe malli me ka marre. /pf/images/graemlins/wink.gif

susana

Primus registratum

ka njeri ketej nga forumi se kam ore te tera qe vij rrotull dhe nuk gjej njeri. KU JENI FUTUR ?????????///

bebivogel

Forumium maestatis

Ketu jemi ... ketu ke kopsti vine me vonese ca se kane eve aktivitete te tjera but fiona welcome /pf/images/graemlins/smile.gif

:wave:

Dolores

Primus registratum

Megamalmer_whassup.gif

00000732.gif
bebusa te tjele
Beba u look sexy
021_nurse.gif

gezim lame

Primus registratum

Ehh majmuni i shkrete vetem fare nuk i afrohet njeri /pf/images/graemlins/tongue.gif

P1010010.JPG

Po per poze qeka gatit dreqi /pf/images/graemlins/laugh.gif

gezim lame

Primus registratum

Hh ja se u fry dhe palloi filloi kengen mire /pf/images/graemlins/tongue.gif

Sa i poshter ky palloi ngjura ngjura ja merrka moj ja merrka mendjen te shkretave /pf/images/graemlins/laugh.gif

P1010015.JPG

fairy

Primus registratum

Paskan bere bebat vizite tek kopshi zologjik, ca qefi /pf/images/graemlins/laugh.gif . Une isha duke mesuar :book:

personazh

Valoris scriptorum

sa kohe kisha pa nigju qe nji goc e nji çun ikshin bashke ke kopshi zoologjik /pf/images/graemlins/laugh.gif

çao t'gjithve rob e kafshe /pf/images/graemlins/laugh.gif

personazh

Valoris scriptorum

nje grup te tere çunash e gocash kisha akoma me shume kohe pa e degju si gjo /pf/images/graemlins/laugh.gif

iole u rrite ti? ne çunave na trashet zeri me ka thene babi mua kur rritemi. po juve gocave? /pf/images/graemlins/laugh.gif

fairy

Primus registratum

Una te gjata i kam thonjte ele tani, she kam lindul me thonj. Qe tani me gjithe keto thonj, po kur te rritem? /pf/images/graemlins/laugh.gif Ioles do i liten dhe bishtalecat. /pf/images/graemlins/smile.gif :kiss:

Duto, ishe zhduk, me raport edhe ti eee. /pf/images/graemlins/laugh.gif

personazh

Valoris scriptorum

mocja, shkova u qetha, e ja kapi gershera nji tufe ballukesh keq françeskos, e me vite turp me dal nga shpia per ca dit /pf/images/graemlins/laugh.gif

iol, foto pashaporte ajo siper? /pf/images/graemlins/laugh.gif

personazh

Valoris scriptorum

ke koka shokut /pf/images/graemlins/laugh.gif ...per solidaritet s'dola as une nga shpia /pf/images/graemlins/laugh.gif

iol, nga mrena apo nga jashte eshte shkrep aparati? /pf/images/graemlins/laugh.gif

personazh

Valoris scriptorum

ky peshku qeka ke dhoma iolas me duket.....o peshko, kur do dalim nai dit me pi nai birre e me fol si çuni-çunit? :lol:

personazh

Valoris scriptorum

...e mos me thuj "jo" peshko, se te sjell ktu ata qe shkrujn tek "Si gatuhet peshku" /pf/images/graemlins/laugh.gif