Kopeshti i AF !

personazh

Valoris scriptorum
Re: Kopeshti i AF !

mire e ja, si kalamojt. loz perdite me kompjuter e mso naiçik bixhoz kur bje rasti.

ti ça bo? nai bishtalec ke lidh?

personazh

Valoris scriptorum

po ç'e dua, te me turren meshkujt nga mrapa? /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

personazh

Valoris scriptorum

noten gersheto. e mos e hudh pertoke jastikun se o gjynof. /pf/images/graemlins/smile.gif

fairy

Primus registratum

Sha inat qe s'isha te kopshi una mbreme, paska qene plot me kalamaja te mil :wub: :kiss: . Una isha semul, ma kupton hallin mi beba dhe tani e kam fytyren kshu /pf/images/graemlins/frown.gif se duhet te mesoj e s'kam fuqi.
Pacim beber te mil :wave: :kiss: , edhe ti hyllo /pf/images/graemlins/wink.gif .

personazh

Valoris scriptorum

a i besohet krijeses me 7 shiprtra qe ka qene smur e s'ka takat? /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dolores

Primus registratum

Elo
essen18.gif

fairy

Primus registratum

:wave: Kalamajaaaa, Gezuar festen! :kiss:
:rockband: :rockband: :rockband:

Ca do na bejne edukatolet per dleke, po embelsira!!! Dua ele dhulata unaa! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Puc lalamajat dhe i du cum me te 7 shpirtrat. :kiss:

Dolores

Primus registratum

Gezuallllllllll
04.gif
humba.gif
balloons.gif

Hajde free
essen1.gif
sdb79248.gif
dhe
essen36.gif

Ah per ato fresh obsessed kemi
essen29.gif

Ihaaaaaaaaaaa lets party :rockband:

Danae

Primus registratum

Gezuaaaar Kalamojaaaa!!!
/pf/images/graemlins/smile.gif :wave: :kiss:

Dolores

Primus registratum

O kalamaja po ku jeni une kam gjithe mbasditen qe po u pres...kam paguar dhe jevgjit te kendojne
nopity.gif
09.gif

As edukatolet s na i valen sot.......edukatol Agre na pelmtoi embelsira ene e ka mendjen ke nuset jo ke ne...edukatol Guaxi ngeli me kinezet.....
/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

smrtalb

Primus registratum

epo femijet nuk e dija se e dinin se cfare ishin jevgjit apo kinezet. kur une isha femije nuk dija ti dalloja. por kalamajte e sotem jane te "perparuar" me duket!!!!

bebivogel

Forumium maestatis

Terezi te te puc pak se me kenaqe me festen /pf/images/graemlins/smile.gif

isa ne skol mi plandaj nuk erva po mesoja alfabetin e /pf/images/graemlins/tongue.gif

fairy

Primus registratum

Eldha dhe unaa! Dolores me kenaqe me jevgjit, jam vesh bojna bojna e xixa xixa, e do kercej gjithe naten jevgjitshe.

Bebes i kam be per dhurate nje kuti me cokollata dhe stilolapsa me drite, qe t'i ndrisi mesimet. :kiss:

Ioles i kam bere gjithe ato kapse flokes bojna bojna, qe te kapi bishtalecat. :kiss:

Dolit i kam be nje utulak te vockel dhe ca brecka roze me lule. :kiss:

Dutit i kam be nje nga ato shishet me shkume qe bejne fllucka. :kiss:

Kalamajave u kam ble topa dhe litar dhe kalamele. :wave:

Edukatolave s'kam ku t'ua gjej as nuset e as kinezet, prandaj vetem i :kiss:

Lashe njeri pa puth?

Dhulata me e bukul qe kam marre ka qene nje verore me bojna bojna qe e kam vene te dora...sa qef! /pf/images/graemlins/laugh.gif