Konkursi "Fotografia 2016"

Agjenti_007

Kujdes.Ceta.Plak.E.Mallakastres
Anëtar i Shtabit
Konkursi "Fotografia 2016"

Pershendetje Antare Te Dashur.

Ky seksion do i dedikohet nje konkursi per fotografine me te bukur te 2016. Ftojme te gjithe anetaret dhe te apasionuarit e fotografise qe te marrin pjese duke u rregjistruar ne forumin tone. Konkursi organizohet ne 12 hapa, ku cdo hap perkon me nje muaj te caktuar dhe me nje teme te caktuar. Cdo muaj do kete nje teme specifike dhe ne fund te muajit do zgjedhim nje fitues. Fituesi do percaktohet 50% nga votat e anetareve dhe 50% nga ekipi i moderatoreve te faqes.

* * *

Rregullorja
Fotot do dergohen me attach ne llogarine personale te njerit nga moderatoret tane. Emri i tij do percaktohet ne ditet ne vijim. Foto duhet te dergohet e bashkangjitur ose nje reference online

Votimi
Votimi hapet diten e pare te cdo muaji dhe zgjat 5 dite. Votimi kryhet per muajin e meparshem.

- Si do te identifikohen fotografit ne sondazh?
Fotografite ne sondazh do jene gjithmon anonime dhe do te identifikohen vetem me titullin qe ju zgjidhni per fotografine tuaj. Ne asnje cast gjate vitit nuk do referohet fotografi, por vetem anetari fitues, deri ne fund te konkursit vjetor. Ne konkursin vjetor do votohet per 12 fotografite e cdo muaji dhe nje prej tyre do zgjidhet fituese. Ne kete cast do referojme te gjithe emrat e fotografeve ne cdo foto.

Foto Origjinale!?
Mirepresim Vetem Foto Te Bera Nga Ju. Ndalohen Foto Te Marra Nga Interneti.

Ç'do Te Ndodhi Gjate Konkurimit?
Fotot Tuaja Do Te Jene Per Konkurim Per 1 Muaj. Eshte E Ndaluar Qe Te Hiqet Nje Fotoja Nga Konkurimi Dhe Votimi.

* * *


- Janar 2016 - Dimer...

- Shkurt 2016 - Pasion/Dashuri

- Mars 2016 - Pranvere/Natyre/Pejsazh

- Prill 2016 - Dite me Shi

- Maj 2016 - Bardh e Zi

- Qershor 2016 - Shumengjyreshe

- Korrik 2016 - Vera eshte Magjike

- Gusht 2016 - Abstrakte

- Shtator 2016 - Portret

- Tetor 2016 - Vjeshte...

- Nentor 2016- Arkitekture

- Dhjetor 2016 - Festat po afrojne...

Me Respekte Nga,


Agjenti_007
 
Last edited by a moderator:
Top