Kondomi apo Zoti?

bebi

Primus registratum
Re: Kondomi apo Zoti?

Fillimisht postuar nga LA DOUCE:
[qb] e dashur Blue /pf/images/graemlins/smile.gif
nje perfaqesues i kishes, kur ben nje levizje te gabuar, e transmeton njollen e tij mbi emrin e kishes. une nuk pergjithesova e as nuk specifikova...
ashtu sic nuk e dime me siguri nese te gjitha kishat jane te mendimit te mos perdorimit te condoms, po ashtu nuk e dime me siguri nese ajo qe thashe une ndodh ne te gjitha kishat ose ne disa prej tyre...
abuzimi i prifterinjeve ndaj minoreneve eshte nje fakt i hidhur...ka ndodhur, ndodh dhe ndoshta do vazhdoje te ndodhe...
ashtu si dhe perhapja e sides...
perderisa njerezimi nuk e ka arritur ende shkallen me te larte te emancipimit, do te kete gjithmone probleme sociale te llojeve me te ndryshme e te pabesueshme me te cilat do te perballet shpesh ose rralle. [/qb]
Nje familje e mire ne te gjitha pikepamjet, a mund te gjykohet ne baze te nje femije te keq?

Per te gjithe ata qe marrin pjese ne diskutim, kam vetem nje gje per te thene:
Mos shikoni qimen tek syte e tjetrit, por tra-ne qe ju ka zene shikimin dhe udhen...

Me kaq e mbylli per kete teme.

tushi

Valoris scriptorum

Hajduto hurmat ti baj hallall po vjedhjen e fjales se lire kurre :shrug: Ka menyra e menyra per te tallur e poshteruar njerezit.Hapesi i temes ka zgjedhur ne dukje te jete soft e i ekuilibruar por ne anen tjeter ofendon shtresa te gjera njerezish ne ato qe konsiderojne me te shenjta fen dhe nderin.Per nje njeri qe bazon fyerjet e tij mbi shpifjet e plehrave komuniste qe kishin si qellim jo vetem terrorizonin e vrisnin por edhe te çnderonin ato zona qe i konsideronin si reaksionare ta quash pleh e bir plehut esht kompliment.Dhe kto zona perkojne me ato qe <<ofronin>> sipas tij mikpritje deri seksuale.Dhe te thuash qe largimi i ketyre kolloseve nga Shqiperia ka detyruar vete Fatos Nanon te nenshkruaje nje marrevshje per importimin e plehrave(te majta) nga Italia eshte fakt. /pf/images/graemlins/wink.gif Tani te mos dalim nga tema,Diku per analizen psikologjike te avatarit as per urinen e tij nuk je i denje jo per gja po prej inatit e nxjerr dhe seriopozitiv :lol: edhe fajin ma le mua se nuk e kam lan me perdor condom i ndikuar nga mesimet e kishes.Nuk e di nga buron ky ateizem kaq i eger per ate thash mos ka te beje me plehrat e lartpermendura apo je autodidakt.Nejse kam pershtypjen se tensionin e kerkon me te gjitha menyrat i bindur se je i plotfuqishem dhe mjeshter i fjales.Poor guy /pf/images/graemlins/frown.gif

D-J

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Dolcezza:
[qb]

Turp vetem nga titulli i temes!

[/qb]
E shoh qe ka shkaktuar "hard- feelings" titulli temes pasi eshte permendur disa here kjo gje. Dhe me thene te drejten e prisja, por Dicku nuk e shikon si nje zgjidhje midis Kondomit dhe Kishes.

Per ata viktima te sides, me zemer sherbyese ndaj Zotit, Kisha eshte besnike e besimit ne Bible si FJALA autoritare e Zotit dhe se Kisha ben te ditur dashurine e Zotit me fjale dhe vepra.

Pra per keta viktima zgjedhja nuk eshte midis Kondomit dhe Kishes por midis Kondomit dhe Zotit.

Dicku e shikon te aresyeshme qe te shpreh dhe mendimin e ateisteve, apo fjala Zot dhe jo Kishe t'u drejtohet dhe myslimaneve.

Blessing

Diavolessa

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Dolcezza:
[qb]

1550: Gabrielle Fallopia ( 1523-1562) i njohur per shume zbulime anatomike si kockat e kafkes, funksionet e muskujve, daullja e veshit etj etj... Edhe perse ne ate kohe as qe njihej menyra mjeksore e riprodhimit te njerezimit shpiku ....( Gjejeni pak /pf/images/graemlins/laugh.gif ) Prezervativin /pf/images/graemlins/laugh.gif
Prezervativi lindi per te shpjeguar e mesuar nga ana e higjenes jo sic perdoret sot per tu mbrojtur nga shtatezania, o nga marrja e semundjeve.
Me vone nga mesi i shek. 600 prezervativi u persos nga Konti Kondom, mjeku i Mbretit anglez Carlo II. [/qb]
Kondomi i pare ( o preservativi) ka qene i bere nga lekura e lopes e dije kete /pf/images/graemlins/wink.gif

Per besimtaret: Zoti krijoj Adamin pastaj Even. Kur u krijuan keta ishte me heret se 1550..apo gabohem?

Keshuqe "Diku" i dashur ku qendron titulli i temes?

personazh

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga tushi:
[qb] Hajduto hurmat ti baj hallall po vjedhjen e fjales se lire kurre :shrug: Ka menyra e menyra per te tallur e poshteruar njerezit.Hapesi i temes ka zgjedhur ne dukje te jete soft e i ekuilibruar por ne anen tjeter ofendon shtresa te gjera njerezish ne ato qe konsiderojne me te shenjta fen dhe nderin.Per nje njeri qe bazon fyerjet e tij mbi shpifjet e plehrave komuniste qe kishin si qellim jo vetem terrorizonin e vrisnin por edhe te çnderonin ato zona qe i konsideronin si reaksionare ta quash pleh e bir plehut esht kompliment.Dhe kto zona perkojne me ato qe <<ofronin>> sipas tij mikpritje deri seksuale.Dhe te thuash qe largimi i ketyre kolloseve nga Shqiperia ka detyruar vete Fatos Nanon te nenshkruaje nje marrevshje per importimin e plehrave(te majta) nga Italia eshte fakt. /pf/images/graemlins/wink.gif Tani te mos dalim nga tema,Diku per analizen psikologjike te avatarit as per urinen e tij nuk je i denje jo per gja po prej inatit e nxjerr dhe seriopozitiv :lol: edhe fajin ma le mua se nuk e kam lan me perdor condom i ndikuar nga mesimet e kishes.Nuk e di nga buron ky ateizem kaq i eger per ate thash mos ka te beje me plehrat e lartpermendura apo je autodidakt.Nejse kam pershtypjen se tensionin e kerkon me te gjitha menyrat i bindur se je i plotfuqishem dhe mjeshter i fjales.Poor guy /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
tushi, se ç'tip eshte Dicku, filani apo fisteku, te gjithe pak a shume e nuhasin. meqe tema ne fjale po trajtohej me postime te gjata e me argumentime, mu duk jo me vend ai postimi qe te editova. nqs ndihesh i ofenduar nga dikush, mos i prish qejfin te tjereve qe lexojne.

me shkruaj ne Pm po deshe me shume sqarim. postimin tend dhe timin po i le ktu he per he.

OROSHI

Primus registratum

Me falni qe po dal pak nga tema!!
Shoku Diku(besoj e din Anglisht kuptimin e kesaj,megjithate,rri vetvetja /pf/images/graemlins/laugh.gif ),kur thashe Butesia,e pata per La Douce(frengjisht,butesi).E lexova edhe ate temen per "mikpritjen sexuale" qe kishe hap ti por qe te asht mbyll tash dy vjet,pra nuk e kuptova se perse doje qe une ta lexoja,NO PROBLEM!!Me sa lexova aty,askush nuk te kishte kthyer nje pergjigje qe ja vlente,po ta jap une:asht e vertete qe ka pas thashetheme qe gjoja Malesoret(me sakte ,andej nga Bajza apo Kopliku,siper Shkodres dhe LARG MIRDITES)mikun i vinin te flinin me vajzen e shtepise,por te jesh i sigurte qe kane qene VETEM THASHETHEME dhe asgje e vertete,thjesht propagande komuniste per te ulur poshte moralin dhe nderin e Malesoreve,qe,per CUDI te njerezve si ti,kane qene anti-komuniste te betuar!!!!!Ti u mundoshe te fusje sa me shume qy´tete/krahina veriore tek ky thashethem i yti apo i komunisteve!!Atehere dalim ne konkluzionin qe ti po mundohesh (me deshperim te madh,me sa shoh une)qe propaganden 50 vjecare komuniste-anti-katolike,anti-veriore ta besh edhe tani ne shekullin XXI.Une besoj qe edhe ti e kupton budallallekun e gjerave qe ti shkruan,por duhet te jeshe njeri me "ambicie" te medha,dhe ambiciet nuk arrihen me ndershmeri she sinceritet,por me injorance(persa u perket njerezve si ti)arrogance dhe partishmeri.Dicka duhet te dish:nuk munden ta poshterojne Veriun njerez si ti,jane mundu Turqit per 500 vjet,jane mundu komunistat per 50 vjet,por kane thyer vetem koken!!Edhe dicka:asht shume e lehte qe ta gjesh te verteten,persa i perket "mikpritjes sexuale ne Veri",thjeshte shko si mik nje here atje dhe provo se mos te vene te flesh me vajzen/gruan e shtepise.
NJE TUFE ME LULE TA BI UNE TEK VARRI!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif

D-J

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga OROSHI:
[qb]
NJE TUFE ME LULE TA BI UNE TEK VARRI!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
:lol:

gjall jam. kam shku, kam pa, kam bo ene jam bo tap /pf/images/graemlins/laugh.gif

shume tipike kjo qe the ti mbi pabesine, te vrasin naten dhe te qajne diten, te vejne dhe lule pale /pf/images/graemlins/laugh.gif

megjithate jane njerez shume mikeprites dhe bujare ne kulm. gjithe diten raki plepi 14 gradeshe me jepnin dhe ne cdo shpi qe flejta historine e qenit te kacinarit me tregonin :lol:

te gjthe dolen nga tema keshtu qe ma beni dhe mua hallall dhe te them se mikpritja seksuale nuk ka te bej me marrje nderi por me BERJE NDERI edhe pse tingellon marrezi sot (get it Ororosh /pf/images/graemlins/wink.gif ?). Prandaj me bej nderin Mirditor dhe mos te ofendohet njeri se nuk eshte shpifje e komunisteve por jane te dokumnetuara qe nga shekulli i 19 dhe shkrujtura neper libra qe nga 1920 (kam dhene ca referenca per kete). me duhesh me tej per kete Orosh.

D-J

Forumium maestatis

Dicku nuk eshte engjell dhe ska pse sillet si i tille me njerez qe mbeshtesin vrasjet e kishes me nje besim te verber dhe te papyetur. Dhe e shte pikerisht kjo mbeshtjetje qe vjen nga mocalet dhe guroret qe jusifikon dhe shkakton viktima te tjera. Sepse perendimi dhe qyteterimi eshte skandalizuar dhe shokuar nga milionat e vrare.

Shoqatat dine c'flasin. Se nuk eshte e lehte ti thuhet kishes sot se ke vrare apo ben krim kundra njerezimit dhe kjo ceshtje nuk e shte as e diskutueshme 60 me 40 psh, por eshte COLD BLOODED KILLING. NE MASE!!

terrorizmi 9/11 vraru vetem 3000. terrorizmi kishtar vret miliona. Mbeshtetja qe ju japin keta njejrez kishes, per kete rast, deserves worse than marrje nderi kur ajo qe eshte marre ne fakt jane miliona jete.

p.s cuni hurmase nuhat dikun apo filanin per te gjet food se nuk eshte vetem food for thought /pf/images/graemlins/laugh.gif

D-J

Forumium maestatis

se perdesh harrova papin :lol:

ma shpjego dhe iher si ishte puna e kondomave dhe adamit me even :lol:

tushi

Valoris scriptorum

Mu desh ifije koh po ma n fund e kuptova ku ka ken Diku.Megjithate kishte ken mire qe me i pa sqaru ti te pakten ata qe nuk e njohin Shkodren.Diiku ka ken te Pazari,dikur mendohet te ket ken ma i madhi ne Ballkan.Edhe raki plepi ke pi e je shkep se nqs ke ken qofte edhe per nji moment esell do t'kesh vu re se asht mushe me plepa.Edhe per mikpritje seksuale e kan jan krejt open mind si Diku.Kurse per histori s'ke pse me i marr n'qafe po qe puna per patkoj e histori kuajsh i ke numer nji tuj fillu prej kalit te Trojes e deri te gomari i Nastradinit.Per mikprites lenja atyne,saraga t'thame n'tym raki plepi qe t'paska pelqy kaq shume,masanej desert me fjet me Gaxhien,Shemzien,Remien(m'fal per emrat nqs nuk jan korrekt pak a shum kshtu i kan)Rri me shprese qe do t'kesh perdor kondom me to te pakten mysafiret e tjere qe do ta ken rrisk shoqnin e tyne te mos marrin noj BSE(semundjen e lopes se çmendur).

D-J

Forumium maestatis

oij Tush,

BSE nuk esht STD qe ti vesh kapote, por eshte si me thon traft damllaja qe ka ardh prej turistave alabake angleze te shekullit 19 qe shkonin ne vende ekzotike si malcija llija. me i llaf si sot mikpritja tailandeze /pf/images/graemlins/laugh.gif Roshi ta ka lon koven ke dera se ja vuni emrin anej ka Kopliku :lol:

tusho them mos me abuzu shum me tolerancen qe po na bo byroja pranej edhe mishi te piqet edhe helli te mos digjet ti thomi ne dy llafe per temen se ti ke fol shum po i je largu pak thelbit te muhabetit duke u nis nga sentimenti

kshu si mendo tija esht vrasje ajo qe ben kisha apo jo dhe nqse nuk eshte pse nuk eshte? Cduhet te bej kisha katolike ne keto raste qe mos ta akuzojne per vrasese apo per braktisje njerezish duke perdorur evidenca shkencore te pabaza qe njerez te varfer i besojne dhe vdesin si rezultat? Une nuk besoj se ky eshte mesazhi kristian.

Kurva kerkon te krihet nuk i thone kesaj?

Ela_001

Primus registratum

Ndalimi eshte me i mire se kura; po te perktheje ne shqip thenien angleze. Ne kete rast edhe kura e plote nuk i eshte gjetur SIDA's. Ne rast se je fatkeq dhe i pakujdesshem sado ti lutesh Zotit nuk do ndryshoje gje. Pergjija eshte fare e thjeshte; kondomi dhe shyqyr qe eshte madje.

tushi

Valoris scriptorum

Oj Dik
po ajo ishte me scopio ritardato po prej hallit me nxjerre ne pah noj batut me padijen teme se ke vu re /pf/images/graemlins/laugh.gif .Deshta me dit me te a e pranon diagnozen dhe a e justifikon mosperdorimin e kondomit me preteksin se BSE nuk asht STD(seksualisht e trasmetushme smundje).Nqs me pranimin e te pares ke fitu pak pike me te dyten ke hup edhe ata qe t'kan met neper xhepa.Per koven qe Oroshi m'ka lan te dera,une deren e kam nja 20km ma poshte por edhe sikur ti kishte lan te dera jeme e konsideroj vner sllavokomutnist taksirat me e hedh deri te plehnat.Po ashtu si edhe ate punen e pabesis(po e nimoj pak Oroshin /pf/images/graemlins/laugh.gif )serbet kan propogandu historikisht per pabesin e kosovareve kurse komutnistat per pabesine e zonave reaksionare shpesh kan pas sukses te dy palet.Per ket normalisht me vjen keq se ne e ushqejme ket propagande her me padije e her me deshire /pf/images/graemlins/frown.gif .E mos m'thuj se edhe per ket ke referenca e studime nga shek 19-20 :lol: .Te kam than 100 her mos u nxito mos u gabo u bana ma zi se Anita Bitri ajo t'pakten me ket kang ka fitu çmimin e pare.Ato dy fjale per temen(sa mos me abuzu me birone) qesh tu i than po kur fillove me ofendime per kishen jo kurva krihet bla bla s'jam tu i than. :wave:

personazh

Valoris scriptorum

ej bela, kjo teme nga Kondomi Vs Zoti, u kthye ne Tushi Vs Dicku ose anasjelltas qe mos i ngeli hatri asnjonit /pf/images/graemlins/tongue.gif

amon mer jahu!

D-J

Forumium maestatis

jo mo cne tushit ti ngeli hatri per kaq i gjo apo s'i kam gjet dhe nji cop tull te luj ne rere dhe mazallah se e ngre koken perpjet. "Suck into it" :lol:

cuni i hurmase mos ma ndrysho vizionin e temes se nuk eshte Kondomi v. Zoti se mund te ofendojme dhe ndonje keshtu si padashje, sepse duket sikur po shkojne head to head.

tema eshte zgjedhje, duke u nisur nga pozitat e viktimave, midis perdorimit te kondomit dhe kishes qe con fjalen e Zotit.

po te niseshim me VERSUS tema do ishte KISHA V. ZOTI /pf/images/graemlins/wink.gif

OROSHI

Primus registratum

Tushi,nuk asht e vertete qe jam mundu me te lan ndonji "kove" tek dera,Shoku Dik asht si ata sekretaret e Partise qe mundoheshin me ba perqarje ne Veri te Shqiperise per me mujt me sundu ma kollaj.Une i kam sqaru gjanat mire tek shkrimi im i meparshem!!!!

TONY

Primus registratum

me te thene te drejten kisha eshte vendi ku me ben te ndihem me mire se ne cdo vend tjeter,desha te them se ska njeri perfect dhe ska njeri pa mekat,mekati ishte arsyeja qe ATI I YNE I GJITHPUSHTETSHEM dergoi mbi toke birin e tij JEZUSIN dhe ska asnje fakt qe e mohon qe jezusi vdiq per mekatet tona,tani sa per modernizimin desha te thoshja se ndryshon (sic tha siperfolesja )si fustanet ,modernizimi i mentalitetit te njerezve smund te hedhe poshte kurre ca fakte qe po i perjetojme perdite,

@d@

Primus registratum

Ca nga Perndia ca nga duart e mia /pf/images/graemlins/laugh.gif

eshte shprehje popullore qo re ... :goofy: