Hektor12
Locus omnem
Kur te mbarosh ... me thuaj se do pres pushim jam edhe sot ... per dy jave sakrifikoj do degjoj dhe kuptoj me ke kam fol deri tashi ...Ik e zagar !kurve pederast
Kur te mbarosh ... me thuaj se do pres pushim jam edhe sot ... per dy jave sakrifikoj do degjoj dhe kuptoj me ke kam fol deri tashi ...Ik e zagar !kurve pederast
M je émer mbiemer po je Burr e tregoj une ty!Kur te mbarosh ... me thuaj se do pres pushim jam edhe sot ... per dy jave sakrifikoj do degjoj dhe kuptoj me ke kam fol deri tashi ...
Hajde hajde se te qij ropt !pederastemrin aty e ke ... mbiemrin kerkoje ... skam frike te ve emrin tim ... dhe shkodren e di me pelllembe ... kam punuar dhe kam shoke e miq plote nje fjale duan ... ty sti dua i gjej kollaj se i ke dhene vete ...
kur te mbarosh thuaje arsenalin tend ... a kupton se nje mesazh dhe e mbaroj shpejt se ke kete ide ... me jep kenaqesi ta bej vete mos u merakos ... vetem jepi vazhdo jam degjues i mire ..Hajde hajde se te qij ropt !pederast
Itesh ma bythqim po je trim e burrkur te mbarosh thuaje arsenalin tend ... a kupton se nje mesazh dhe e mbaroj shpejt se ke kete ide ... me jep kenaqesi ta bej vete mos u merakos ... vetem jepi vazhdo jam degjues i mire ..
dua ta bej vete ... me shijon me shume duro do degjosh ti vazhdo fol se degjoj shume mire ...Itesh ma bythqim po je trim e burr