Kombi3

scadarsko

Locus omnem
dhe sjane te pelqyeshme ta garantoj ke parasysh si kercven damaret kur humbet kontrollin e bertet ashtu ishin dhe fjalet pa lidhje dhe teper sulmuese jo vetem me mua po edhe me ty me mire spo e ve ...
je burre v endose...por per de love nuk kam shkru gje

Hektor12

Locus omnem
dhe mos kuoto te kam thene 100 here sot rri ne qoshen tende po shef qe te kuotoj vetem kur pickohesh ... rri mire se je edhe i pjekur ti:p i merr parasysh pasojat eee

dr love

Locus omnem
uaa..sa turp merrni neret goje nje grua te ndershme..do me vrase burri
hahaahaaaaa..ej..mos i marim gjerat personale..se nuk njihemi personalisht....
Jemi thjeshte emra fiktiv...

Hektor12

Locus omnem
eee kujt i thua .... e shef rrjeten qe ngriti dhe ku ra ... e zgjidh une ate pune kollaj ... 2 jave te thjeshta jane

scadarsko

Locus omnem
Nuk t kam mar goje as ty e as kend ke prête dîme thuje .....perkundrazi me ty due dahlia kam fol privat shoqnisht...me ket majmunin avec jam sha n fund se fillim me hyri vêt privat me tua péri kalamajt pour doli pleher vete !

Hektor12

Locus omnem
Nuk t kam mar goje as ty e as kend ke prête dîme thuje .....perkundrazi me ty due dahlia kam fol privat shoqnisht...me ket majmunin avec jam sha n fund se fillim me hyri vêt privat me tua péri kalamajt pour doli pleher vete !
Plehrat ti tregoj live mire ... ne te shpejte kam tjeter gje e din ti mire ...

Hektor12

Locus omnem
edhe majmunit do ja ndiesh krismen bukur mire ... pse del nga vetja ishe mire kishe be dhe nje hartim lamtumire te bukur ... po qeshje apo te zuri viza e cocaines ...