Koleget i kam kurva.

Jasmin

Primus registratum
Përshëndetje miq! Si do të silleshit ju në një ambient pune kur 2 koleget janë kurva merren me thashetheme, thurrin intriga nga më të #. Dhe sa më shumë unë hesht s'reagoj aq më shumë hedhin e presin fjalë me njëra tjetrën, flasin me zë të ulët midis tyre, të dyja kanë nivel të ulët socjal. Smundet tju kthej përgjigje se thon se kemi me ty. Etj. Qeshin me të madhe si injorante bërtasin gjith ditën qeshin kot si budallai edhe për gjëra pa lidhje, gjë që pengon zhvillimin normal te punës. Probl është se titullari e di, po ngaqë ka marr lek kur i futi në punë si heq dot tani.

Airbourne

Papirus rex
Duhet te nderrosh vendin e punes,ndryshe do kalosh ne depresion!Kur titullari nuk reagon, cfare prisni ju me teper.
Mendimi im dhe miqesisht,ndersa me kurvat ka vetem nje reagim: i poshteron po pate aftesi.
Airbourne.....si dhe mirembrema.

gurax

Pan ignoramus
Nje tjeter gje e keqe ne keto raste eshte se nuk eshte e thjeshte te ndrrohet vendi i punes. Minimumi do kerkoje shpenzim kohe, nerva, kerkim ne treg se cfare pune ofrohet, etj. Ne fund do te jete ne doren e nje tip "peshoreje", cfare rendon me teper, tere stresi dhe kokecarjet qe lidhen me ndryshimin e vendit te punes, apo stresi dhe kokecarjet nga koleget e sjellshme.

Nese titullari e di se cfare malli ka, nese nuk i heq dot nga puna se ka detyrime, ka shume mundesi qe di edhe se kush jane ata qe punojne dhe qe kane aftesine e vertete. Dhe mund te organizoje qe mos jesh ne te njejtin ambient me koleget, por te te levize ty diku tjeter, psh ne nje zyre tjeter qe nuk je me to.

Jasmin

Primus registratum
Problemi qëndron se kurvat kanë aftesi për të magjepsur titullari dhe gjithë kolegët janë të joshur pas kofshëve të tyre ato vinë zbuluar në punë dhe bëj habi se këto gjëra janë në favor të respektit për to. Gjithë burrat sillen mirë ndërsa unë e heshtura serjoze që shoh punën time bëhem objekt fyerjesh nga ata sikur jam mbrapa bote e paafte fakti që nuk i lëpihem askujt dhe nuk servilosem, nga ato interpretohet si mungese intelekti tek unë etj. Nga puna nuk mund të iki se nuk gjej dot tjetër dhe vec ksaj qëllimi i tyre ai është, që unë të lodhem.I bie pak si keq ashtu sepse realizohet qëllimi i tyre

Jasmin

Primus registratum
Pastaj i thonë një shprehjen "Lule"Kryetari "Lule" Koperativa! Si i bëhet në kto raste? Un vete nga halli në punë të nxjerr bukën e gojës, po atyre si ju bëhet. Nuk mundem as ti ironizoj se ato bëjnë hidh e prit me fjalë un me kë ti hedh fjalët me vete sflas dot.

Airbourne

Papirus rex
Problemi qëndron se kurvat kanë aftesi për të magjepsur titullari dhe gjithë kolegët janë të joshur pas kofshëve të tyre ato vinë zbuluar në punë dhe bëj habi se këto gjëra janë në favor të respektit për to. Gjithë burrat sillen mirë ndërsa unë e heshtura serjoze që shoh punën time bëhem objekt fyerjesh nga ata sikur jam mbrapa bote e paafte fakti që nuk i lëpihem askujt dhe nuk servilosem, nga ato interpretohet si mungese intelekti tek unë etj. Nga puna nuk mund të iki se nuk gjej dot tjetër dhe vec ksaj qëllimi i tyre ai është, që unë të lodhem.I bie pak si keq ashtu sepse realizohet qëllimi i tyre
Mua thjesht me vjen shume keq(pa hipokrizi) ne ate realitet te shkerdhyer skipetar.Ata burrat ne shpi ...KURVAT ja u mbyllin penisin.Nuk kam dhe smund te keme recete kur nxjerr buken e gojes.Shpresoj te ngelet tema pa intelekt te qire albalesh.

gurax

Pan ignoramus

No. Mos rri thjesht e heshtur dhe serioze kur ato flasin. Ingranohu ne diskutim ne masen minimale te mundshme, dhe zgjidh nje element te diskutimit qe *nuk* eshte ajo se ku ato duan te dalin. Komentet qe ben beji per kete gje komplet tjeter. Vendos nje maske me buzeqeshje ngazellyese kur e ben kete gje dhe bukosi fare me logjike absurde per gjera qe atyre s'ju intereson. Hidhje-pritjet e batutave te tyre mos trego nervozizem ku ato do te kapen duke ditur se kane qelluar ne shenje, por luaj rolin e dikujt qe eshte super e interesuar per ate qe u fol. Psh, kapu ne ndonje detaj komplet random dhe merr rolin e dikujt qe eshte nje super eksperte ne atrologji dhe horoskop, fantazo dhe improvizo lloj lloj budallalleqesh qe te te vijne ndermend dhe riktheu ne diskutimin e tyre me kete meta-ekspertize. Objektivi eshte qe te behesh ajo e cila te lexon personalitetin dhe boten e brendshme bazuar ne cdo gje qe ato thone: preferenca ne shijen e akulloreve, cfare ngjyre i duan sandalet, sa te zonjat jane te genjejne dike qe jane te virgjra, kur tallin dike cili eshte elementi qe ju pelqen te abuzojne, i duan meshkujt te bere synet apo jo, etj etj... cdo gje paperjashtim eshte karburant per keto lloj spekullimesh relaksuese per ty.
Nuk do kesh ndonjehere kundershtare ne ato qe do sajosh po ti vete, eshte e pamundur per cilindo te te thote qe fantazite e tua nuk qendrojne ne boten tende fantazioze. Dhe do kesh autoritetin e pamohueshem se gjera te tilla jane astrologjike dhe deri diku mbinatyrore, sigurisht qe nuk pritet qe ato qe thua te kuptohen nga te gjithe.
:D

Airbourne

Papirus rex
No. Mos rri thjesht e heshtur dhe serioze kur ato flasin. Ingranohu ne diskutim ne masen minimale te mundshme, dhe zgjidh nje element te diskutimit qe *nuk* eshte ajo se ku ato duan te dalin. Komentet qe ben beji per kete gje komplet tjeter. Vendos nje maske me buzeqeshje ngazellyese kur e ben kete gje dhe bukosi fare me logjike absurde per gjera qe atyre s'ju intereson. Hidhje-pritjet e batutave te tyre mos trego nervozizem ku ato do te kapen duke ditur se kane qelluar ne shenje, por luaj rolin e dikujt qe eshte super e interesuar per ate qe u fol. Psh, kapu ne ndonje detaj komplet random dhe merr rolin e dikujt qe eshte nje super eksperte ne atrologji dhe horoskop, fantazo dhe improvizo lloj lloj budallalleqesh qe te te vijne ndermend dhe riktheu ne diskutimin e tyre me kete meta-ekspertize. Objektivi eshte qe te behesh ajo e cila te lexon personalitetin dhe boten e brendshme bazuar ne cdo gje qe ato thone: preferenca ne shijen e akulloreve, cfare ngjyre i duan sandalet, sa te zonjat jane te genjejne dike qe jane te virgjra, kur tallin dike cili eshte elementi qe ju pelqen te abuzojne, i duan meshkujt te bere synet apo jo, etj etj... cdo gje paperjashtim eshte karburant per keto lloj spekullimesh relaksuese per ty.
Nuk do kesh ndonjehere kundershtare ne ato qe do sajosh po ti vete, eshte e pamundur per cilindo te te thote qe fantazite e tua nuk qendrojne ne boten tende fantazioze. Dhe do kesh autoritetin e pamohueshem se gjera te tilla jane astrologjike dhe deri diku mbinatyrore, sigurisht qe nuk pritet qe ato qe thua te kuptohen nga te gjithe.
:D
BRILIANT...si PERHERE.

Airbourne

Papirus rex
FlmGurax për këshillën, ideja jote më duket gjeniale, pse jo do e provoj njëher kshu.
Ka shkruar ne menyre KRYEVEPER ose me IDEALJA si veprohet, si dhe nga mua(nuk je e detyruar) fillo dhe merru me thashetheme si ato,qe kuptohet merri te tjeret neper goje dhe hyn ne boten e tyre.Problemi do jete qe..... a do te mundesh cdo dite te merresh me idiotesira, sepse vetvetiu do dalesh nga VETJA.

Jasmin

Primus registratum
Ka shkruar ne menyre KRYEVEPER ose me IDEALJA si veprohet, si dhe nga mua(nuk je e detyruar) fillo dhe merru me thashetheme si ato,qe kuptohet merri te tjeret neper goje dhe hyn ne boten e tyre.Problemi do jete qe..... a do te mundesh cdo dite te merresh me idiotesira, sepse vetvetiu do dalesh nga VETJA.
Ideja është të godas ato dhe jo të sillem si ato. Njëra nga kto ka sh probl familjare gjera që un ja di dhe sja kam hedhur kurrë në sy.kam ikur me mendimin që nuk mund të përfshij familjen, kam dëgjuar që rrihet me vjehrrën e kalojnë natën në polici. E ajo të nesermen vjen dhe fyen personin tim, nuk kam guxim tja them kto gjëra drejtpërdrejt sepse mbron shoqja shoqen. Më jepni një ide çfarë mund ti hap ndonjë bisedë,.

Airbourne

Papirus rex
Ideja është të godas ato dhe jo të sillem si ato. Njëra nga kto ka sh probl familjare gjera që un ja di dhe sja kam hedhur kurrë në sy.kam ikur me mendimin që nuk mund të përfshij familjen, kam dëgjuar që rrihet me vjehrrën e kalojnë natën në polici. E ajo të nesermen vjen dhe fyen personin tim, nuk kam guxim tja them kto gjëra drejtpërdrejt sepse mbron shoqja shoqen. Më jepni një ide çfarë mund ti hap ndonjë bisedë,.
Me kurvat alternativa eshte: duhet te hysh ne rolin e tyre.
Naten e mire.

gurax

Pan ignoramus
Thuaju qe mund te jete ndonje gje qe ka te beje me magjine e zeze. Pyeti per detaje te tilla si ne cfare ore e ze secilen gjumi, kete dhe vjerren. Ne cfare ore zgjohet secila nga gjumi, kjo dhe vjerra. Cfare shenje horoskopi kane, kjo dhe vjerra. Come on, think now. :D

Airbourne

Papirus rex
Haha për zotin je i madh, ta kisha dit të shkruaja më parë se nuk më jepet për të ngacmuar kshu.
GURAX ka IQ MAKSIMALE dhe eshte DJALE KING+i DITUR.Pa i bere elozhe apo berje qejfi.
Nuk eshte ndonje psikollosh shkermoqes.
Airbourne.