kokaine-kush e ka provuar

Shqiptarja

Primus registratum
Re: kokaine-kush e ka provuar

Nuk kam provuar pike alkooli, e le me kokainen!!!!!

Nejse, tema eshte per ata qe e kane provuar, e meqe une nuk jam nje nga ata, do te ik qe ketu, nderkaq nuk mund te ik pa thene edhe kete:

"Jeten duhet ta ndertojme perplot me gjera te bukura, nje nder ato gjera nuk eshte "tmerri" qe permendet ketu (droga)"!!! /pf/images/graemlins/wink.gif

Guest

SALVATION

To all the people doing lines
Don’t do it, don’t do it
Inject your soul with liberty
It’s free, it’s free
To all the kids with heroin eyes
Don’t do it, don’t do it
Cos it’s not, not what it seems

Salvation, salvation, salvation is free
Salvation, salvation, salvation is free
To all the parents with sleepless nights
Sleepless nights
Tie your kids home to their beds
Clean their heads
To all the kids with heroin eyes
Don’t do it, don’t do it
Cos it’s not, not what it seems
No no it’s not, not what it seems

S6T6N6

Forumium maestatis

Jeta!!!

Cfare dreqin eshte. Nje segment i vendosur mbi malet dhe humnerat, mbi fushat e gjelberta, mbi xhunglen e eger apo shkretetiren pa fund... dhe ne ecim, bejme detyren tone, ecim per te jetuar ate qe do vije, duke shkelur mbi autostradat, rrugicat, duke shkelur ndoshta mbi trupat e shokeve tane... Ne vazhdojme rrugen drejt fundit dhe detyrimisht jetojme ciklin e mbyllur, duke mbledhur lulkuqet qe gjejme rruges pasi nje dite ne te gjithe, heret a vone, ato qe mblodhem me urrejtje, dashuri apo kureshtje dhe qe na sherbyen per hapin tjeter qe shkon drejt fundit do i vendosim si buqete mbi peshen e mermerit te zi qe do na mbuloje.

soni2

Primus registratum

nuk kam provuar dhe nuk e di nese do ta provoj por ne disa raste kur kisha ca si shume probleme me dukej se me ate do te ishte me mire sepse degjoja nga njerezit qe thonin qe ta be fushen lule .

kam pasur dhe kam shoke qe e perdorin dhe me teper por per qejf nje dita do ta perdor dhe jo per te zgjidhur hallet sepse mesova ti zgjdh vete pa ndihmen e asnje substance por vetem per te pare arin e bardhe si te ben te ndihesh .
do te iki ne itali kur te me dale kohe dhe nuk i them me jo .

jeta eshte shume e shkurter per te pasur kohe per te menduar duhet vepruar .

Atb you're not alone

S6T6N6

Forumium maestatis

Oh eshte me idioti ne bote ai qe mendon se droga e cilit do lloji qofte do ta ndihmoje per te larguar merzine apo ku e di une se cfare... une nuk e shoh kurre ne kete aspekt pasi do binte ne kundershtim me parimet e mija (perballim dhe jo anashkalim)...

E shoh stimulimin si menyre te lezetshme per te alternuar gjendjet ne momente te ndryshme.

albchica

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
E kam provuar dhe kur me vjen rasti nuk i them jo..Por asnjehere nuk kam nxjerre lek nga xhepi per ta mblere.Dhe nuk ndihem absolutisht dipendent
Dhe pastaj per te gjithe ato qe japin mend apo bejne moral.E MJAFT O NJEREZ.po te doni shkoni hapni nje teme tjeter ku mund ti cani derrasat njerezve gjithe diten

[/ QUOTE ]
E di mire qe s'ka qene miell i ndihmave italjane?

pinkparadise

Forumium maestatis

mmmmmmmm....
mendoj qe droga eshte nje nga gjerat qe nuk kam provu dhe sdo te provoj kurr...eshte aq e lehte me ra mrena...dhe ky rrezik eshte shum i madh ndaj gjithmon kam thene JO kur me kan propozuar ta provaoja.
nejse seicili e mendon si te doj, un skam paragjykime.
/pf/images/graemlins/wave.gif

peshkaqeni

Primus registratum

Kam bere nje here para nja 1 viti po qe sme beri. ndoshta pasi nuk bera shume. gjithsesi free e kisha. nqs me bie rasti ta provoj prap do ta bej, se dua tja heq fiximin dhe asaj

Kenti

Primus registratum

Heren e pare kur e provova mendova qe jeta ime po merrte fund.por si perfundim kalova vetem nja 2 ore bombe dhe pastaj gjithcka normale.
Personalisht nuk kam harxhuar asnje euro x te dhe kur ma kane ofruar nuk i kam thene jo.
nqs nuk e ke xhepin plot eshte veshtire te ngelesh dipendent.
Personalisht mendoj qe cigarja apo maria te bejne shume me keq se nje perdorim kazual i kokaines.
Keshtu per te gjithe ato qe nuk e kane provuar mos te bejne moral kot.

MALINA

Primus registratum

DO ZOTI I ZHDUK FARE TE GJITHA LLOJET E DROGAVE.

ME TE DEGJUAR : KOKAINA TE BEN QE TE DUKET VETJA SIKUR TI JE ME I MIRI DHE SKA TJETER./pf/images/graemlins/angel.gif)))

MLK

Primus registratum

Cocaina hyn te drogat qe krijon varesi ne afatin me te shkurter se sa pjesa me e madhe e drogave, e kjo eshte e provuar me studime te ndryshme, biles varesine e krijon shume me shpejt se sa heroina, ndryshe nga ç'eshte krijuar ideja ne pergjithesi.
Renia apo jo brenda (varesia), ka te bej me shume parametra te cilat nuk jane te njeta per te gjithe.
Varet ne cilen periudhe te jetes gjendesh, del shpesh mbremjeve e konsumon alkool, nga shoqnia, mundesia per ta gjet lehte apo jo, gjendja financiare....
Pavaresisht nga keto parametra, nje gje eshte e sigurte se nese arrin ne nje faze te caktuar perdorimi, varesia eshte aq e madhe sa qe jane te pakte ata qe rikthehen ne rrugen e zotit /pf/images/graemlins/laugh.gif
Une per vete njoh vetem nje njeri te tille ne jete, i cili kishte vetem 1% te shanceve ta linte dhe pas dy vitesh kure, arriti ti shkeputet e sot arrin te jetoje pa te.

policia

Forumium maestatis

meqenese shumica thone se droga eshte nje gje e keqe dhe behet kaq propagande kunder saj, cme duhet kot ta provoj...

MLK

Primus registratum

Nuk eshte problemi te e provuara, se njeriu nuk behet i varur nese provon se ç'fare sensacionesh te jep, problemi eshte tek ata qe e pijne pasi mendojne se do tu zgjidhi hallet e problemet.

MALINA

Primus registratum

KOKAINA ESHTE DROGA ME E PASTER DHE QE KUSHTON .
TE RRIT AKTIVIZIMIN E QELIZAVE TE TRURIT NE NJE KOHE SHUME TE SHPEJTE.

SE KAM PROVUAR VETEM MESA DI.

AS MOS E PROVONI, PSE DUHET QE TA SHKATERROSH VETEN NE KETE MENYRE.??? SKA ARSYE.

MALINA

Primus registratum

MIRE KOKAINA QE NE SHQIPERI PERDORET SHUME PAK , PO KY HASHISHI CA EFEKTESH KA?

SI MUND TA DALLOSH NJE NJERI QE KA PIRE HASHISH?

MLK

Primus registratum

Ke dyshime te dashnori jot ti keshtu qe do me e dit? /pf/images/graemlins/laugh.gif

MALINA

Primus registratum

Vetem nqs je ti , qe qenke kaq i sigurte /pf/images/graemlins/angel.gif))

Po flas thjesht ne pergjithesi

alb_girl82

Primus registratum

mos o zot! vetem po te isha cmendur qe ta provoj kokainen!

larg qofte... n'gu e ne dru!

KoDoShi

Primus registratum

Ç'do gje me karar,PAK nuk i ben keq askujt(flas per kokainen e jo per heroinen, sepse ndryshon puna tek heroina). Per me teper diçka qe nuk e ke provuar kurre, si do ja dish t'kqijat e t'mirat apo t'mjaftojn fjalet e dikujt dhe ti i beson .?
/pf/images/graemlins/shrug.gif
Nuk po them s'e t'pish vazhdimisht por perkudrazi edhe un vet jam KUNDRA k'tyre fenomeneve qe t'shkatrrojn jeten.

Vals

Primus registratum

Jeta eshte e cmuar dhe trupi im eshte nje tempull. Pse ta perdhos?