Re: Kodi Da Vinci + Polemikat (Filmi)
Parmbreme doli filmi ne Prishtine. Degjova se filmi eshte krejt kot ne krahasim me emocionin qe te sjell libri, megjithate me shume jam kurioze te shoh Tom Hanks edhe pse une nuk do kisha zgjedhur ate per Langdonin. Nejse, ndoshta me mire te pyesim ndonje qe nuk e ka lexuar librin, se si iu duk filmi
medea qe thua pse te krishteret u revoltokan nese nuk ka asnje gje te vertete ne kete liber??
te krishteret nuk revoltohen (megjithese mbase vetem per kishen katolike shkon kjo fjale sepse eshte tabela e qitjes se librit) se u paskan dale ne shesh te palarat. Por merakosen per njerez qe kete liber e kane kthyer ne Biblen e tyre.
arsyeja pse merakosen eshte sepse kjo eshte nje ceshtje qe lidhet me jeten e secilit, dhe nuk eshte sikur te flasim per Lizen ne boten e cudirave.
nejse, une librin e kam lexuar me nje fryme, me tamam qe nuk e kam leshuar nga dora (Bunny mos u merzit, se libri dhe filmi jane si vellezerit siamez, nuk i ndajme dot

, por qe te them obobo me shkundi besimin tim dhe te revoltohem ndaj autorit-JO. Aludimet e tij dhe mjeshteria e tij per te na sjelle 'fakte" te reja, edhe sikur te mos gjenin pergjigjet ne histori, nuk mund te shkundin deshmine e brendshme te Zotit ne jeten time, dikush mund te diskutoje rreth bibles sa te doje, por ate qe nje person perjeton dhe njeh askush nuk mund t'ia marre.