Klubi tifozave ANTI - GREQI

OROSHI

Primus registratum
Re: Klubi tifozave ANTI - GREQI

Mr Byrek :thumbsup:
E bukur ajo kanga /pf/images/graemlins/laugh.gif
Paaaaaaaaaraaaaaaaaa Shqipriiiiiaaaaaaaaaaaaaa

S6T6N6

Forumium maestatis

A me lejoni te marr pak vrull ketu sepse neser do jem ne tribune per te pa neshjen...

FITOREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
POSHTTTTTTTTT GREKT E QELBETTTTTTTTT
DO I SHKEPIMMMMMMMMMMMM BURRAAAAAAAAAAAAA

Shqiptarja

Primus registratum

DO fitojme se s'ben ndryshe!

Rezultati i parashikuar nga une 2:0- mjafton edhe kaq!!!!! /pf/images/graemlins/wink.gif

Edhe per mua tebeni tifozllek......
Te bertisni foooort: "SHQIPERIA, POSHT GREQIA"!!!!
Me trup s'do jem atje prezente.. :cry: por PARA EKRANIT PATJETER do jem!!!!! :thumbsup:

Suksese Shqiperise!! :thumbsup: :kiss:

soni2

Primus registratum

fitorja kunder grekeve pyetje apo pergjigje...
:rockband: do te fitojme o njerez ç eshte ajo pyetje edhe me 2 0 minimumi do te bejme me te zi se çjane greket kujtojne se kane fituar europeanin dhe kujtojne se do fitojne edhe me ne..

nnnnnnnnnnnnnnaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
te hipin ktu dhe te shohin stambollin

para shqiperia

kush shkon ne stadium aman mos harroni parullen
ne jemi shqiptare pirro dhima ti je tradhtar
ec aty :rockband:

/pf/images/graemlins/laugh.gif C'a feste qe behet ketu o njerez,jane veshur me bluza te kuqe e shqiponje,flamuj qe valeviten gjithandej.Dje flamuri im parakaloi ne fillim te nje autokolone makinash .Une kam marre zotim te pikturoj kalamajat e lagjes me boje te kuqe /pf/images/graemlins/laugh.gif .Dy gishta me te kuq tek faqet dhe nje ne ball.Nje pellembe ne kraharor :wub: .Shall i lidhur ne koke ,nje ne bel dhe dy flamuj te vegjel te lidhur ne duar..... /pf/images/graemlins/tongue.gif kush do te pikturohet tjeter....
Do zoti ia thyejme turinjte Grekeve ,qe nuk na kishin permendur fare neper media... :smash:

xhaxhi_eli

Primus registratum

Pse i shan vellezerit tane grek ti ore /pf/images/graemlins/tongue.gif enverist i qelbet /pf/images/graemlins/tongue.gif

Florus

Forumium maestatis

Po e ve edhe un emrin te ky klubi :thumbsup:

Ndeshja del 2-2 (ne na anullohet 1 gol :mad: )
ne shkallet e stadiumit parashikohen perplasje te forta tifozerish, KUJDES!!!

Moira paska marr detyren me te veshtire /pf/images/graemlins/tongue.gif

popkin

Forumium praecox

ju lutem vllezer ka ndonje vepsajt ku e jep ndeshjen direkt ////// lave////

soni2

Primus registratum

ej une jam ne pune ende ne car ore fillo se duhet me bo nja 30 km per ta pa dhe cili kanal e jep ne sat :rockband: :rockband:

aman sdu me hum neshjen

emiljo

Primus registratum

Greqia nuk ka asnje shprese te fitoje. Ne do t´ia thyejme turinjte e felliqur grekeve te ndyre.
3-0, sipas meje, dhe kjo bazohet jo vetem ne deshirat personale dhe krenarine nacionaliste, por edhe ne vleresime objektive te formacionit tone kombetar. Fitofte Shqiperia...do t´ia lejme dopio gjashten ne goje grekeve. Forca Shqiperia!

vllaznia 2001

Primus registratum

POSHT GREQIA E POSHT TURQIA SE SONTE FITON SHQIPERIA.ARNAUTI DO TE FITOJ FLAMURI SHQIPTAR DO TE VALEZOJ KRENAR SI PERGJITHMON SE FITOJ SHQIPERIA E JON. PERSHENDES TAN TIFOZAT KUQ E ZI DHE NE VEQANTI ATA SHKODRAN.

Florus

Forumium maestatis

Marre nga nje faqe interneti:
Shtypi i Athines shkruan sot se atmosfera ne shkallet e stadiumit do te jete shperthyese dhe se tifozet shqiptare do te shpalosin nje banderole me gjatesi 30 m ku revokohet Shqiperia e Madhe.

A u be ne te vertete keshtu :rolleyes:

p.s. kush merr vesh per ndryshim rezultati te postoje ketu.

FORCA SHQIPERIA!!!
:rockband:

beshbossi

Primus registratum

medialb ka njoftuar se do e jape ndeshjen live!Ajo qe shihej per 20 min ishin pamjet e Tiranes sot!Shpresoj ta jape.Nese dikush ka ndonje faqe tjeter rezerve te na e thote

AL PACINO

Forumium praecox

HALLALL JUA BOFT SHQIPTARVE NGA SHKUPI,PRESHEVA,KOSOVA,ME EMOCIONUN,ATA PO MA MUSHIN MENJEN,SE JAN ME SHUM SHQIPTAR SE NE,EDHE PSE JEMI TE GJITH SHQIPTAR

AMAN O ZOT :shrug: TE LUTEM JEPU FAT SHQIPTAREVE,TE FITOJNE :kiss: :kiss: :kiss: