klubi "R.I.P" 2

dolce_vita

Primus registratum
Re: klubi "R.I.P" 2

cer te shihte mi amon.....kockat i ndrisnin nen driten e qiririt..romantike fare :lol: /pf/images/graemlins/laugh.gif

hot

Hotgirl

se mos harrove ta mulojshe persiper se na lemeriseshin kojshinjt :tipsy: :lol:

helibak mucogllava

Primus registratum

Fillimisht postuar nga reincarnation:
[qb] ti ZeQo hic nuk ma var,s'e shikon qe une po vdes per ty ???????hajt,naten se tani nuk do jem me ne forum.... :cry: :cry: :wave: :wave: :wub: :kiss: [/qb]
ça fai kam une qe me dukesh si çun :confused:

dolce_vita

Primus registratum

:lol: Zeqo po mbante qirinin :lol: nuk shihte mire nga drita e erret dhe reicarnation i dukej si cun :devil:

hot

Hotgirl

Fillimisht postuar nga dolce_vita:
[qb] :lol: Zeqo po mbante qirinin :lol: nuk shihte mire nga drita e erret dhe reicarnation i dukej si cun :devil: [/qb]
:lol: qiriu i kishte piku ne ke syt /pf/images/graemlins/laugh.gif

dolce_vita

Primus registratum

:lol: pranaja i jan bo syte e bardhe ......ka vu kuroren e madhe qe ti mbuloje edhe syte :devil:
.......sic thone...te japesh driten e syve per dashurrrrrine :lol:

hot

Hotgirl

:lol: :lol: ka heq ne breket se tha qe i freskoheshin hallatet me qiri :lol:

helibak mucogllava

Primus registratum

hahaha shote ahahhaa
hej jo tke syt mi se i kam te bukur /pf/images/graemlins/laugh.gif
dolce_vita u be xheloze shih shih ça spo i punon kesaj readoihjdkj se sdi as me ja shkruajt nickun :tipsy:
dolce_vita po ça fai kam uen mi qe jam i mir do kesh pak probleme ti me keto qe em luten po mos ki frik se ste tradehtoj :wub: :kiss:

dolce_vita

Primus registratum

:lol: ...ne ato momente kishte edhe frike se mos e shihnin une& Hotja jashte ne ate ores te nates dhe po dridhej....nga te ftohtet.....qiqiri shkrihej dalengadale dhe pikonte ne tere trupin......reinkarnation shikonte e habitur duke qeshur me gjithe kocka :lol:

hot

Hotgirl

:lol: :lol: ..kur befas i ran kockat asaj tjatres ne i ngeci vec mishi megjith lekur :lol:
zeqo nji tja mledh kockat nji ka nji,njanen e mori e vuni me i tregu drejtimin posht barkut /pf/images/graemlins/laugh.gif se se kishte ate..hmm.. :rolleyes:
te tjerat i mori ne i ziu ne kusi ne i boni sup :lol:

dolce_vita

Primus registratum

:lol: kur donin me bo ate supen .....nuk kishin vaj :shrug: moren qiririn e kishte mbetur dhe e shkrin ne kusi...... u zien kockat aty .....nderkohe zeqoja mundohej te mbante ngrote reincarnation qe mos ti ngrinin kockat qe i kishin mbetur :lol:

helibak mucogllava

Primus registratum

we we wee plasi xhelozia ketej o dolce_vita mi skam gfje me ate une moj te ebtohem /pf/images/graemlins/laugh.gif e cme beri ajo dreq mua qe em lutet
dolce_vita pse sme ke sjell pM :confused: /pf/images/graemlins/frown.gif