klubi "R.I.P" 2

Diddy19

Su@mi
Re: klubi "R.I.P" 2

Muhabeti eshte sh konstruktiv ne fakt!Ja se po te fus icike ne teme une:Hoti mendon se ketu ne AF ka shume "femije" qe kane nevoje te rehabilitohen nga ajo!Po te gjithe kete ajo se ben falas;enderron diten kur do behet e pasur me lleket qe do marre prej tyre!.Une po i them se eshte shume materialiste dhe po i keshilloj te merret njecike me bamiresi!Dmth te punoje per kinezet!Right Hoto??
/pf/images/graemlins/laugh.gif Tani do you get me???? /pf/images/graemlins/wink.gif

sumthing

Primus registratum

Fillimisht postuar nga loren^:
[qb] Muhabeti eshte sh konstruktiv ne fakt!Ja se po te fus icike ne teme une:Hoti mendon se ketu ne AF ka shume "femije" qe kane nevoje te rehabilitohen nga ajo!Po te gjithe kete ajo se ben falas;enderron diten kur do behet e pasur me lleket qe do marre prej tyre!.Une po i them se eshte shume materialiste dhe po i keshilloj te merret njecike me bamiresi!Dmth te punoje per kinezet!Right Hoto??
/pf/images/graemlins/laugh.gif Tani do you get me???? /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
yeah i get u....sord of but i am on the track

bebivogel

Forumium maestatis

femijet duhet ti ndajme ne klasa ne fakt ... shyqyr une jam ne kopesht /pf/images/graemlins/wink.gif

hot

Hotgirl

cpun kam me kinezet un!! ata te bejne bamiresi tek una..mundesisht te sponsorizojn kliniken time ene masnej punoj una ene per kinezet!! i amr persiper ne rehabilitim /pf/images/graemlins/laugh.gif :lol:

beba po ti me xhane e tetes ke ndonje problem? /pf/images/graemlins/laugh.gif

gurax

Pan ignoramus

Ke kjo klinika, paguhet para apo pas rehabilitimit? /pf/images/graemlins/tongue.gif

--------------
"Freefall! The art of getting smashed!"

gurax

Pan ignoramus

Mesi.. gooood! Me like it! /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

-----------
"Freefall! The art of getting smashed."

bebivogel

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Gurax:
[qb] Mesi.. gooood! Me like it! /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

-----------
"Freefall! The art of getting smashed." [/qb]
KAlane ore kalane nga brenda do ta marre!!! ... /pf/images/graemlins/laugh.gif
PS: loves ur quotes /pf/images/graemlins/wink.gif :kiss:

hot

Hotgirl

beba kemi hapur nje kopesht neve atje ke rehabilitimi!! eshte me standarte europiane edhe neve po mbledhim kalamaja nga gjithandej..
do vish ti??
ps: ka vetem kalamaja te zgjedhur /pf/images/graemlins/laugh.gif :wave:

it's me

Primus registratum

:lol: :lol: :lol: :lol: nje tufe me beba shembullor :lol: :lol: :lol: :lol:

bebivogel

Forumium maestatis

vi po me pranuat per ne tabele te nderit /pf/images/graemlins/laugh.gif ... /pf/images/graemlins/wink.gif

hot

Hotgirl

Fillimisht postuar nga BeBa:
[qb] vi po me pranuat per ne tabele te nderit /pf/images/graemlins/laugh.gif ... /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
si jo me /pf/images/graemlins/laugh.gif ku te duash ti'!! vetem hajde /pf/images/graemlins/laugh.gif

ps:eek: njerezia kam ndigju qe prindrit e ksajt kan pare mer eeeeejjjj /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Diddy19

Su@mi

Kujdesni kalamaja!Se kjo e ka me te futme!Ne fillim ju ve ne tabele te nderit po pastaj.....!Ashtu desh e hengra edhe une po...! /pf/images/graemlins/laugh.gif

hot

Hotgirl

loren^ nqse ke qef ti te bej edhe kujdestare klase una /pf/images/graemlins/laugh.gif :devil: