klubi "mistreceve"

helibak mucogllava

Primus registratum
Re: klubi "mistreceve"

Fillimisht postuar nga samanta:
[qb]
Fillimisht postuar nga ZEQO_PILAFI-:
[qb] samanta per ke kok e ke ti meeeeeee se kam 2 une /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Se mos te dali 3 more Zeqirrrrr mos i ke bere gabim llogarite :lol: [/qb]
duket ti qe ke shum eksperienc /pf/images/graemlins/laugh.gif
MISTRECO ri mir ti re xheloz /pf/images/graemlins/tongue.gif

samanta

Primus registratum

Do t'i kete pare kokat e tua mor Zeqo se kot s'flet djali i botes /pf/images/graemlins/tongue.gif

helibak mucogllava

Primus registratum

[qb] Do t'i kete pare kokat e tua mor Zeqo se kot s'flet djali i botes /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
kot mi flet po kot fare aman smi ke par ti kokat mua jo me tmi shofi mistreci /pf/images/graemlins/laugh.gif

Seriozi

Primus registratum

Zeqo as une nuk kam nevoje ti shof,por harrove qe kur te kam gjet kurorat e avatarit te pyeta se si e ke koken o Zeqo ç'fare mase,qe te ta gjeja kuroren tamam sipas kokes de,dhe ti me the:
- Po ja Mistreco njilloj si koka e k**** por pak me te madhe. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

helibak mucogllava

Primus registratum

Fillimisht postuar nga 'Mistreci':
[qb] Zeqo as une nuk kam nevoje ti shof,por harrove qe kur te kam gjet kurorat e avatarit te pyeta se si e ke koken o Zeqo ç'fare mase,qe te ta gjeja kuroren tamam sipas kokes de,dhe ti me the:
- Po ja Mistreco njilloj si koka e k**** por pak me te madhe. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
kshu si thoj ti mistreco i bie qe ti tme kesh par koken e .......... qe me gjete kuror /pf/images/graemlins/tongue.gif

no_way_TuTo

Primus registratum

Hey kerkoj qe nje mik i imi me nickname |MaRkO| te bej pjese zyrtarisht tek mistrecat shqipetare. Dhe si prove matrela kam nje mail qe me ka derguar ku permbajtja eshte shume me teper se nje mistrec normal....

Dergues |MaRkO|
Subjketi mailit: Lajme, Historira Shqipetare

J

u rroina e dini besoj qe goca halles time o martu me cunin e halles paroshit.Dje me erdhi i leter me DHL nga K*****J.Epo thash ka fitu kena nai bingo e m'ka nis nai lek po kur shiko un derguse ishte Vangja.Dmth letren e dergonin Beni me Silven po ja kishin lon ta postonte Vangja (se ajo dinte i hile qe ta bonte letren te peshonte me pak kshu qe dhe DHL-ja do kushtonte me pak (thojn qe kesisoj hilesh i bon dhe me pakot e sheqerit,po legjenda jan!))
Gjithsesi kalojm ke permbajtja letres.
Tani nji dit te bukur (kte ver qe kaloi) xhaxhi taqi kishte vendos te organizonte ne shpi nje INDIANA PARTY duke par se kishte vite qe mendonte ta organizonte nje te tille por duke mos patur mjete e nevojshme i kishte mbetur nje enderr e parealiziuar.Por tani qe me se fundi kishin dhe çadren qe andi e kishte pru kastile nga roma partyt te shumpritur poi vinte dita.Per ta gjalleruar me shum partyn xhaxhi taqi fton dhe benin me silven.(pamje naga party mund ti shikoni ne allegaton me poshte).
Daj taqi,shkruan beni,kishte vite qe pergatiste skenarin e mbremjes i cili parashikonte si fillim nje vadhe rreth zjarrit,pastaj nje lufte me shkopij (akllajt e teta nijies pasi ime kishte ble mainerin e sdo i duheshin me),ku xhaxhi taqi do ishte i keqi i cili donte te rrembente teta nijen per ta ber te tijen.dhe pas mijra e mijra peripecish do te arrinte te godiste Andin ne kok gjoja (por qe ne fakt do ta bente me verte per ta len pa ndjenja per ja dy or) dhe pastaj ai do fillonte ti tregonte nijes ca revista me piçka qe t'ju ngrefte dhe pastaj do bente gjith stilet e kamasutres me teta nijen (e cila me past do ta pakezonte taqin me emrin grande ucelo),ndersa beni me silven do shkonin te dhoma gjumit per et rritur popullsin e rraces se mir indiane qe pastaj do luftonin te keqij qe do dilnin nga mardhenja e taqit me nijen e paster.Deri ketu gjithçka ne rregull dhe mbremja po vazhdonte per bukuri.
Por ketu ndolli ajo qe sduhej te ndodhte.Ne momentin kur il malvaggio taqi po afrohej tek cadra per te goditur andin ne kok andi del me vrap nga çadra duke bertitur:-Nuk luj mo,nuk luj mo!!!
-pse? i than gjith njeheresh
-po ime fidhon Tutti-fruti ke telenorba e du t'shof pak cica e ti di me dor pastaj.
-jo,i tha taqi,ti do marosh lojen!!!
Aty andi fidhoi te berrtiste:-a po diìo te vazhdoj lojen na gje dhe mu i pill per sot.
Po bertiti aq fort sa e ngjoi gjith kavaja.
Nga ai moment fidhoi te binte zilja shpis pa pushim.
I pari hy disi qe mundohet ti mushi menen andit qe s'ka çe e do pillin,pastaj vjen Vin Doko qe i thot ku di me ** pill ti o dreq,jo ti se ke iden sa e veshtir o,jo se un e kam provi iher ne shpi,bona i mal me rrobe dhe hapa i grop ne mes e se ke iden sa e veshtir ishte.Pastaj vjen Agroni e munohet ta mori me te mira duke i thon,hajde me mu lexojm kunjin bashk,pastaj vjen eklipsi me pillin e rrujtem gati e sa bohet gati andi ta ** vjen daku meshtet eklipsin ke kompiutri e thin ta shkatarroj(eklipsin dhe kompijutrin)
,pastaj vjen ylli i ren nga qilli me fytyr e gatshme per tu sakrifiku per andin po ne ate moment del ne sken andeti duke i thon andit jo pse dakut ja le eklipsin,ime un du qe donelen t'ma lesh mu (kshu qe u detyru t'ja lente).Ne ato momente der hyn Ledina me sexi se kurr,futen te dy ne dhome ledina shtrihet ne krevat dhe sa po hypte ne krevat dhe andi kalon Nori me makin (e kishte pagu daku) dhe shtyp ledinen.Po andi su demoralizu se prap se prap zona pillit kishte shpetu pa u prek nga rrotat e makines dhe andi sa po bohej gati tja fuste ne dhom hyn Halimi,Erbani dhe Iliaz Abi.
Fjalen e mori iliaz abi,dhe halimi perkthente.
Jo,tha iliazi,feja nuk lejon me ** njeri te dekem (nderkoh Halimi teksa perkthente shtonte dhe nai dhafe vet tip (rrofshin vellezerit palestinez,kamikazet jan gjall,nobelin per paqen bin ladenit etj...)
Bo do vrim me qirie,vazhdoi iliazi ja ku ke me te gatshem se kurre Erbanin (i cili ja kishte ngulur syte ke kari andit e s'po ja ndante)
Aty andi vendosi te shkonte ne banjo e ti binte me dor si qemoti.Nga jasht deres se banjos Ermali bertiste:-jepi andi jepi pa eksese,dhe perfitoi nga rasti te kujtonte dhe fjalet e papes:-damose da fa,semo romani.
Ne ate moment ne shtepi hyn mami sajmirit me sajmirin per dore duke beritur:-ju ma keni msu dhe cunin tim ti bi me dor,u bone ti me katnar ju drejtu dakut.Ne ate moment andi s'duroi me dhe i drejtohet mamit te sajmirit gjith nerva:-pse e ke ti mamin kurv o dreq?!Duke perfituar nga situata e acaruar ne debat ka dhe dy new entry Riu dhe Zari.Nga nje an zari bertiste po ju jeni shkerdhata,un u lusja qe ju te fitonit shkollen e te shkonit ne itali po ju prap se prap edhe pse u bot refugjat prap nga 1 çaj te qelbet porosisni,riu nga ana tjeter ishte nxe se na kishte pa i dite duke honger pilaf ke vllai vet kshu qe e kishim tradhtu.Nderko qe riu po fliste sajmiri i thonte mamit vet:-ja o mo ke lokali ktit deshen me ma fut iher kto çunet,donin qe te shtija edhe un 500 lek pse hongra pilaf.
Duke perfitu prap nga situata ne shpi hyn dhe klod ***** me plaken duke i bertit e omaaa i ***** jeten pse si ke hull kryp groshve.
Dhe nderkoh qe ne shpi u dende gjith ajo gjullurdi,vashdon beni,4 rroijnet kishin shku ke sheshi xhamis per te lujt murlan........

***************RROIm**************

no_way_TuTo

Primus registratum

Ju kerkoj ndjese per llafet e pista dhe te papershtatura qe jane tek e-maili qe ju kam postuar (por mendova qe Forumi do pastronte llafet e pista :confused: :confused: )

Seriozi

Primus registratum

[qb] Ooooo mistreca........ /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Ça ke mi ti pse bertet,ça t'dhëmbi.

Zeqo :smash: urte ti mesoju te sillesh me femrat ate bej.

samanta

Primus registratum

Kam pare s'kam pare ndonjehere :eek: mistrecllek me te marre se ai qe lexova siper,per te mos thene banalitet :lol: s'i mbushet menja shqipos se ka mistreclleqe edhe pa vulgaritet. :cool:

atalantino

Primus registratum

uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuui ca mistrecash paska ketu...... O niedlich, o rrugac /pf/images/graemlins/laugh.gif , keshtu e publikon mailin e Markos ti /pf/images/graemlins/laugh.gif , te betohem do i them Markut sa ta takoj /pf/images/graemlins/wink.gif