aaaaaa pse prej kujt e kam pra?Fillimisht postuar nga Captain America:
[qb] nuk e ke prej mistrecllekut jo [/qb]
don`t worryFillimisht postuar nga ZeQo-PiLaFi-:
[qb] shote ndihmoje dhe ti mi edhe jo per gje po ejani me rifni qe te dyja vetem mua /pf/images/graemlins/laugh.gif
dolce_vita pse merzitem eeeeeee/pf/images/graemlins/blush.gif /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
dolce_vita hajde mi jam menduar ter naten me doli dhe nje pergjigje qe merni dhe kete rein qe ka trup te lidhur duket si munce /pf/images/graemlins/laugh.gif ose shtangiste /pf/images/graemlins/wink.gifFillimisht postuar nga dolce_vita:
[qb]don`t worryFillimisht postuar nga ZeQo-PiLaFi-:
[qb] shote ndihmoje dhe ti mi edhe jo per gje po ejani me rifni qe te dyja vetem mua /pf/images/graemlins/laugh.gif
dolce_vita pse merzitem eeeeeee/pf/images/graemlins/blush.gif [/qb]
be happy /pf/images/graemlins/laugh.gif
Me ardh une e Hotja e me te rraf ty ..........mendohu mire se .......... :smash:
bashkimi ben fuqine :devil: [/qb]
tek mis karkaleci e :lol: :devil:Fillimisht postuar nga FloBo:
[qb] Reinin e kemi si per missandej nga 2009 me ka premtuar se do konkuroje /pf/images/graemlins/laugh.gif :thumbsup: megjithate mos i akuzo kot te tjeret se nisen nga avatari :shrug: [/qb]
Flobo.....si shume konfidenca ke marre tiFillimisht postuar nga FloBo:
[qb]:lol: aha per qorrin skam frik un se me ka siguru dolcja... :devil: :wink: nuk u be nami per 1 her te lujtme me ka thon :goofy: [/qb]
po pra, ate po them edhe une qe ke dhene :shrug: edhe te genjesh nuk di /pf/images/graemlins/smile.gif megjithate besoj ta kuptosh lojen :wave:Fillimisht postuar nga dolce_vita:
[qb]une kam dhene konfidenca te tilla....te pakten jo ty /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]Fillimisht postuar nga FloBo:
[qb] [/qb]